- 23 Ağustos 2024
- 244
- 37
- 28
-
- Konu Sahibi Kadriyetaycurr
Onu istiyorum zaten duam o yöndeKız istemenizi anlıyorum benimde oğlum var lakin sağlıklı olanı eksiksiz olanı isteyin cinsiyet önemli değil
2 oğlum var 1 tanede kız istemem kadar doğal birşey yok aslında 2 kızım oldaydı 1 de oğlan isterdim eksi oy bırakana gelsin bu cevabım şirk koşmuyorum gidip tüp bebekle kızda yapabilirim ama yapmıyorum doğal yollardan şirk koşmadan yine rabbimin kısmetine bırakıp kendi çabamla uğraşmak için bir soru sordum sadeceKız istemenizi anlıyorum benimde oğlum var lakin sağlıklı olanı eksiksiz olanı isteyin cinsiyet önemli değil
Kız Allahın işine karışmıyorum doğal yoldan soruyorum tüp bebekle falan değilallahin isine karisma
saglikla gelsin insallah
Sağol cnm Allah razı olsun tabiki kesinlikle hep duam önce sağlıklı hayırlı olması teşekkür ederim o dediğin bende hiç olmuyorMerhaba tabiiki önce sağlıklı olması önemli sonrası da gönlünüze göre hayırlı evlat olsun inşallah. Benim araştırıp bulduğum bir yöntem vardı. Tabi haşa Allah ne dilerse o olur ama bunu da deneyebilirsiniz. Biraz özel olacak ama eğer erkek önce boşalırsa kız olma oranı daha yüksekmiş. Tabi bir kesinliği yok ama belki yardımcı olur.
Allah isteyen herkese nasip etsin cnm benimde zaten doktorlara bakılırsa normal yoldan olmaz diyorlar amh çok düşük ama Allahtan umut kesilmezBiz daha birini yapamadik sen tercih ediyorsun canim yaaama şunu biliyorum yumurta catladigi gun yapilirsa erkek oluyormus. Erkek geni tasiyan spermler cok hizli hareket ettigi icin hemen yumurtayi dolluyormus. Rabbim bilir..
Duymuştum ama incelememiştim bakacağım teşekkürler:)Annem gibi sevdiğim bi kadın var 3 oğlanın üstüne benim kankimi doğurmuş kızı. Çin takvımı der durur. Yani Allah bılır sağlıklı olsun ınşallah önce :)
Evet o yumurtlama gününü söylüyorlar ama yumurtalama için bazı yerlerde adetin ilk gününden 10 gün sonra bazı yerlerde 14 gün sonra diyor onda kafam karıştıCin takvimi bende tutmadi.
Ama yumurtlama gununden 2 gun once olacak sekilde ayarlayinca kiz tutuyor diyorlar.
2 kizim var ama hesapli kitapli yapmadigim icin ne desem yalan olur.
Ovulasyon testi kullanin kafaniz karismaz.Evet o yumurtlama gününü söylüyorlar ama yumurtalama için bazı yerlerde adetin ilk gününden 10 gün sonra bazı yerlerde 14 gün sonra diyor onda kafam karıştı
Daha önce hiç kullanmadım dediğiniz testi birde çoğu yerde adetin ilk gününden 10 gün sonra diyor yumurtalama bazı yerlerde 14 acaba hangisi birde akıntı derken onu nasıl anlıyorsunuzOvulasyon testi kullanin kafaniz karismaz.
Ben adetin ilk gunune 14 gun ekliyorum oyle tutarli oluyor.
Akintinizdan da takip edebilirsiniz.
Allah isteyen herkese nasip etsin insanoğlu herkesin isteği farklıİnsanlar bir tane çocuk sesine hasret neyse
Daha önce hiç kullanmadım dediğiniz testi birde çoğu yerde adetin ilk gününden 10 gün sonra diyor yumurtalama bazı yerlerde 14 acaba hangisi birde akıntı derken onu nasıl anlıyorsunuz
Teşekkür ederim o takvim var bencede 10. Günü gösteriyor internmette 14 ü görünce benimde kafam karışmıştı Teşekkür ederim dikkat edeceğimDogal akintimiz, yumurtlama gunu yaklastikca yapiskanliktan siviliga dogru gecis yapiyor (sumuksu gibi bir akintidan daha su gibi bir akintiya geciyor) o en sivi hali yumurtlama gunumuz.
Ovulasyon testi bende kullanmadim, burada kullanıp gebe kalan cok uye var başlıklarına bakarsiniz.
10-14 gun yumurtlamanin aktif oldugu donem, 14.gun genelde tavan (pik) yapar, sonra giderek ihtimal azalir.
Telefonunuza regl takvimi uygulamalarından birini indirin ben 10 yildir kullaniyorum, hic yaniltmadi beni, yumurtladigim gunu, regl gunumu, belirtilerimi vs herseyi kaydediyorum ve sonuclar hep dogru cikiyor.