Kız çocuk olsun diye yapılması gerekenler

Bir oğlum bir kızım olsun diye dua ediyordum hep.
Hiçbir zıkkım da yapmadım başka.
Bu gece 3 te uyudu çizgi film izleye izleye.
Öyle pis huyu var ki istediğini yaptırana kadar Kızılca kıyamet kopuyor. Her gün evde bir kaos.
Ne yemek yedirebiliyorum ne kıyafet giydirebiliyorum. Tırnak kesmemiz problem, banyo problem.
Kolikti o bitti envai çeşit huyları çıktı.
Kaka yapıyor eğer ben o an fartetmediysem ellerini bezine sokup kakasını avuçlayıp evin çeşitli yerlerine sürüp alanını belli ediyor.( Beni en çok bu yordu. Sinirden ağlıyorum artık.)
Beni iki yılda çökertti.
Yıprıdım, yıprıdım.
3 oğlum daha var.
Kafalarına vur ekmeğini al.
Ama kızım günün belirli saatlerinde sanki ben Deccal mışım da o da Allah tarafından benle savaşacak kişiymiş gibi sürekli bende savaş halinde.

Bir şeyi çok istemeyin.
Hayırlısını isteyin.
Çok yoruldum.

Şu çocuk hayırlısı ile bi büyüseydi. Bende bir sağlık taramasından geçicem.
Kızınızın burcu ne acaba çok merak ettim ...

Kızınızın burcu ne acaba çok merak ettim ...
Kv şey dedi yine evde kıyamet koptuğu bir gün, ateşle baruttan ne doğacak ki sanki dedi. Yani eşimle bende fırtına gibiyizdir. Ama ben meslek icabı çoğu duygularımı törpüledim. Yani biz sinirli olduğumuz için çocuğumuz da sipsinirli olmuş.

2 oğlum var 1 tanede kız istemem kadar doğal birşey yok aslında 2 kızım oldaydı 1 de oğlan isterdim eksi oy bırakana gelsin bu cevabım şirk koşmuyorum gidip tüp bebekle kızda yapabilirim ama yapmıyorum doğal yollardan şirk koşmadan yine rabbimin kısmetine bırakıp kendi çabamla uğraşmak için bir soru sordum sadece
Tup bebekle kiz yapamazsiniz turkiyede yasak ama allah gonlunuze gore versin

Çin takvimi bende tutmadı onu söylemeye geldim.

Şöyle ki cinsiyeti belirleyen sperm hücrelerinde, erkek cinsiyeti taşıyan sperm hücreleri daha hızlı hareket eder daha çabuk ölürmüş. Ama vardığında, hali hazırda yumurta yoksa haliyle ölür, bekleyemez. Dişi cinsiyet taşıyan sperm hücreleri de daha yavaş hareket eder, daha uzun yaşarmış. Yani erkek hucre otomatikmen daha cabuk varıyor. Yumurta hazırda yoksa eğer iş kıza kalıyor. Cinsiyetle ilgili tek bilimsel olan bilgi bildiğim kadarıyla bu

X