Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese merhaba,

uzun zamandir ugrayamadim, umarim hepiniz iyisinizdir. Ugrayamadigim bu süre icinde birkac kitap okudum.

Veronica Roth - Uyumsuz Serisi
1- Uyumsuz
2- Kuralsiz
3- Yandas

Yasadiginiz yerdeki insanlar cesitli topluluklara ayrilarak bir hiyerarsi olusturmus olsaydi kendinizi sunlardan hangi topluluga ait hissederdiniz? Fedakarlik, Dostluk, Cesaret, Bilgelik , Dürüstlük.
Peki ya siz kendinizi sadece bir degil ,birkac topluluga birden ait hissetseydiniz ne olurdu? Cevap: Bir Uyumsuz.
Zevk alarak okudugum bir distopya idi. Serinin 3 kitabina da film cekilmis ama kitaptan epey uzaklasilmis.

Bir diger kitabim :

Jodi Picoult - Hikayeci

Nazi zulmü üzerine eminim cogunuz en az bir kitap okumussunuzdur. Bu kitapta yazar düzgün bir ailede yetisen bir gencin nasil zalim bir Nazi subayina dönüstügünü irdelemis. Kitaptaki kahramanimiz Sage , yüzündeki yara izinden dolayi insanlarla pek iletisim kurmayan biridir. Yeni tanistigi sevecen ve iyi kalpli yasli Josef ile güzel bir dostluk kurar. Bir gün Josef, Sage'den bir iyilik ister: Onu öldürmesini.
Yazarin degisik bir bakis acisi var. Ayrica kitabin sonu beni gercekten sasirtti. Benim okudugum kitabin kapagi ortadaki resim idi. Yazarin Hikayeci diye bahsettigi kisinin aslinda kim oldugunu anladigim zaman, kitabin kapak resminin de bana göre gizemi cözülmüs oldu. Zevkle okudum, sizlere de tavsiye ederim.

Yeni kitabim:

Emile Zola - Meyhane
Sayfa - 48

Iyi haftasonlari diliyorum, selamlar.

Arkadaşlar sizden bir tavsiye almak istiyorum. Ben yıllardan beri düzenli olarak kitap okuyan biriyim. Kitap benim için aşktır. Fakat son zamanlarda okuduğum şeye odaklanamıyorum, konsantre olamıyorum. Bu yüzden de bir türlü okuyamıyorum. İki satır okuduktan sonra dikkatim dağılıyor. "belki konu sıkıcı gelmiştir" diyeceksiniz ama öyle de değil. konular da gayet ilgi duyduğum ve akıcı bir şekilde anlatılan-işlenen konular. Bu odaklanma sorunu için bildiğiniz bir şeyler var mı? Takviye ilaç da olabilir. "a" harfiyle başlayan bir ilaçtan söz etmişti bir doktor bu durum için o ilacın adını da unuttum. Böyle bildiğiniz, bu soruna iyi gelecek takviye edici ilaç vesaire bir şey varsa benimle paylaşırsanız çok çok mutlu olurum.

Merhaba
Feyza Hepçilingirler _ Yazarlık Sınıfı 109. Sayfadayim. Bu beş altı sayfada bir bizim de yazı yazmamızı gerektiren bir kitap o yüzden yavaş ilerliyor.
Nejat İşler _ Gerçek Hesap Bu bitti. Dili çok akiciydi ama anlattığı bazı öykülerin konusu sıkıcıydı.
Ümit Aktaş _ İlaçsız Yaşam 65. Sayfadayim

Son düzenleme:
Merhaba. Tülay Kök-Terapi Odası Konuları bitti. Çok güzeldi tavsiye ederim kendinizden bir şeyler bulacaksınız şüphesiz.

Yeni kitabım Doğal Ebeveynlik.

Kitapta en sevdiğim sayfa oldu. Tülay Kök-Terapi Odası Konuları

Eklentiler

• E373E8CA-82A7-4D7D-92E9-F64BD67E3CD3.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 119
Sapiens.. Sırada bekleyen kitaplarımdan birisi. Okumuş birinin yorumunu çok merak ediyordum. Akıcılığı nasıl?

merhaba..sapiens' i okudum ben de. Gayet akıcı bir kitap. Bilimsel verileri bile anlayacağımız tarzda yorumlamış yazar. Lakin tüfek, mikrop ve çelik kitabı yazar için başlangıç noktası olsa gerek diye düşünüyorum. Bu ünlü eserin henüz bir kısmını okudum ama kitapta geçen pek çok tema sapiens içerisinde yer alıyor. Tabi günümüze atıfta bulunmuş bu sırada. Neden ve aslında ne için olduğunun altını çiziyor. Bir miktar taraflı da buldum kendisini bazı alanlardan. Yine de merak ettirmesi açısından güzel, farklı kaynak arayışına itiyor sizi ister istemez.

Çok güzel anlatmışsınız. Çok teşekkür ediyorum

Merhaba Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Prof .Dr. Eyüp Sabri Ercan
-Güne Uyanan Şehir Hüdaverdi Aydoğdu bitti.

Kitaplığımda okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama aklım hala alamadıklarımda acaba bu şekilde yanlış mı yapıyorum kitapları okuyup bitirdikçe tek tek almak mı daha iyi olur yoksa biriktirmek mi siz nasıl yapıyorsunuz bu işi? Her aradığım kitabı kitapçıda bulamıyorum bazen gezmeye de üşenince internetten söyleyip kargo parası vermişken toplu alıyorum

Aynennnnnnnn. Tıpatıp aynısını ben de yapıyorum. Bir kitabın konusunu öğrenip de almak istediğimde "belki ileride unuturum ne olur ne olmaz" diye sırada bekleyen 30 kitap olduğu halde onu da alıyorum. Ben de sürekli kendime soruyorum: acaba bitirdikçe almak daha mı mantıklı ve verimli bir okuma yöntemi olur? Ne yapacağım ben de şaşırmış haldeyimYani acaba bu sürekli alıp durma bir hastalık mı ve önlemek için bir şeyler mi yapmalı? Veya yaptığımız şey doğru mu? Aklım çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…