- 28 Mayıs 2009
- 4.128
- 10.737
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.621
İnce Memed dedin aklıma geldi daha 2 kitabı duruyor okumadımHerkese merhaba ,
Bir süredir uğrayamıyordum,selam vermek istedim.
Gazap Üzümlerini bitirdim,yazarımızın dilini çok beğendim,bu zamana kadar ertelediğim için pişman oldum.Hemen arkasından Fareler ve İnsanları okudum,onu da çok beğendim.John Steinbeck'in tüm külliyatını bitirmek istiyorum
Özellikle Gazap Üzümleri gözümü çok korkutuyordu ama efsane bir hikaye ile karşılaştım,benim gibi düşünenleriniz varsa ön yargıyı kırıp başlayabilirsiniz.
Sıradaki kitabım; (okuyan arkadaşları gördükçe imrendiğim) İnce Memedşuan 50. sayfalardayım.
merhaba,Yaşar Kemal'in - Bir ada hikayesi dörtlemesini okumadıysanız tavsiye ederim. :) İnce Memed kadar sürükleyiciHerkese merhaba ,
Bir süredir uğrayamıyordum,selam vermek istedim.
Gazap Üzümlerini bitirdim,yazarımızın dilini çok beğendim,bu zamana kadar ertelediğim için pişman oldum.Hemen arkasından Fareler ve İnsanları okudum,onu da çok beğendim.John Steinbeck'in tüm külliyatını bitirmek istiyorum
Özellikle Gazap Üzümleri gözümü çok korkutuyordu ama efsane bir hikaye ile karşılaştım,benim gibi düşünenleriniz varsa ön yargıyı kırıp başlayabilirsiniz.
Sıradaki kitabım; (okuyan arkadaşları gördükçe imrendiğim) İnce Memedşuan 50. sayfalardayım.
En iyisi en güzelini yapıyorsunuz hem sizin içinde cokk iyi olur hemde gercekten kitap okumanın daha sakin daha relax olmayıda saglıyor.Merhaba hanımlar bende artık bu topıkteyım. 2 cocugum var 4 ve 1 yasındalar her gun okumak ıcın elımden gelenı yapıcam. hayatımda bazı degısıklıkler yapmaya karar verdım kıtap okumada bunlardam bırı. Bugun ıtıbarıyle islama göre kadın hakları kıtabına baslıyorum
Hadi o zaman okuyalım berabeber :)İnce Memed dedin aklıma geldi daha 2 kitabı duruyor okumadım
Kütüphanemde okunmayı bekleyen sanırım 140 küsür kitabım varKitaplığımda okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama aklım hala alamadıklarımda acaba bu şekilde yanlış mı yapıyorum kitapları okuyup bitirdikçe tek tek almak mı daha iyi olur yoksa biriktirmek mi siz nasıl yapıyorsunuz bu işi? Her aradığım kitabı kitapçıda bulamıyorum bazen gezmeye de üşenince internetten söyleyip kargo parası vermişken toplu alıyorum