Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok teşekkürler Nazım Hikmet Özdemir Asaf Cemal Süreyya hepsi kitaplığımda mevcut onlar çok kıymetli sorun onlarda değil bende ama ümit yaşar i da deneyeceğim teşekkürler

Bitmiyordu Sapiens, konu itibariyle sevdim ancak oku oku bitmiyor gibi puntosu küçük ve sayfanın her yerini kaplıyor okurken yoruluyorum. Pazar günü bitirmem lazım onu bu ayın listesine eklemek için 200. sayfaya anca gelebildim

Merhaba daha önce de yazmıştım ama 2 küçük cocukla elime telefon alıp bildirim yapmakta zorlanıyorum.
Soner Yalçın - Saklı Seçilmişler dün bitti.
Uzun zamandır yarım kalan kitabım Doğadaki Son Çocuk dün bitti.
Feyza Hepçilingirler - Yazarlık Sınıfı 48.sayfadayim.

Ara ara yaptığım bildirimlerle kabul ederseniz ben de yazmak isterim.

Bu arada düzeltme yapayım 200. sayfa demişim de 200. sayfada değilmişim bugün geçtim 200e.
Kitap çok dolu dolu sevdim okumak da istiyorum ama bitmiyor

Prof.Dr. Carl Sagan - Kozmos

Hiç fizik,biyoloji,astronomi bilgisi olmayan biri bile çok rahat okuyabilir. Çok açıklayıcı ve anlaşılır bir dili var henüz başındayım ama ben çok sevdim. İlgisi olan varsa kaçırmasın

Selamlar,
Eğer telefona bir okuyucu uygulaması indirirseniz pdf kitaplarda kaldığınız yeri işaretleyebilirsiniz. E-pub okuyucular pdf formatını da görüyor.

40 gün sonunda elimdeki kitabı bitirebildim, bildirim de yapayım bari
Murat Menteş - Antika Titanik bitti. Yazarın tüm kitapları arasında en çok bunu sevdim diyebilirim.
Sıradaki kitabım “Otuz Milyon Kelime” ve bilgi içeren kitapları çok da yoğunlaşarak okuyamadığım için yanına ek olarak da “Tarihi Hoşçakal Lokantası”.

Merhaba özlem sürücü nun dehb anne-baba öğretmen el kitabını bitirdim .sefa kaplan 'ın geç kalan adam Ahmet Hamdi Tanpınar kitabında sayfa 404 e geldim. Okumaya çok fırsatım olmuyor maalesef çok uzun sürdü, akıcı bir kitap olmasına ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…