Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitaplığımda okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama aklım hala alamadıklarımda acaba bu şekilde yanlış mı yapıyorum kitapları okuyup bitirdikçe tek tek almak mı daha iyi olur yoksa biriktirmek mi siz nasıl yapıyorsunuz bu işi? Her aradığım kitabı kitapçıda bulamıyorum bazen gezmeye de üşenince internetten söyleyip kargo parası vermişken toplu alıyorum
Okunmayı bekleyen onlarca kitabıma rağmen alıyorum. Çok isterdim her ay ne okuyacaksam alayım gelsinler okuyayım ama benim için mümkün değil. Artık kasmıyorum kendimi istediğimi alıyorum.

Merhabalar,
Bana buranın bildirimleri gelmemeye başladı ben de unutmuşum bir süredir :KK43:
Okuma hızım düştü biraz son günlerde.
Sanırım en son Fakir Baykurt-Yılanların Öcü ‘nü yazmıştım buraya.
Onun ardından Oscar Wilde -Dorian Gray in Portresi ve yine Fakir Baykurt -Eşekli Kütüphaneci ‘yi okudum.
Şu an Virginia Woolf Mrs. Dalloway okuyorum.
Haftasonu bir kitap fuarı daha gezip hazineme yenilerini ekledim ❤️

Ben bu Mrs. Dalloway dan hiç keyif almıyorum arkadaşlar, var mı daha önce okuyan?
Az kaldı ama sırf okumuş olmak için okuyorum

Ben okudum. Başladığı gibi bitiyor.bir daha Wolf okur muyum bilmiyorum
Karakterler arasında bağlantı kurmakta zorlanan yalnız ben olamam değil mi?
Çok az bir kısmını zevk alarak okudum gerçekten.
Huyum kurusun bir yazarın ilk kez kitabını aldığımda hep çifter çifter alırım yazarı tanımak adına. Bir kitabını daha almıştım pişmanım şu an.
O kadar çok övülünce hevesle aldım ama benim tarzım değilmiş.

Karakterler arasında bağlantı kurmakta zorlanan yalnız ben olamam değil mi?
Çok az bir kısmını zevk alarak okudum gerçekten.
Huyum kurusun bir yazarın ilk kez kitabını aldığımda hep çifter çifter alırım yazarı tanımak adına. Bir kitabını daha almıştım pişmanım şu an.
O kadar çok övülünce hevesle aldım ama benim tarzım değilmiş.
Malesef benim de tarzım değilmiş. Bi atraksiyon bekliyorsun kitapta a o da ne kitap bitmiş 😄Ben temkinli yaklaşıyorum bir kitap ile başlıyorum hoşuma giderse devamını alıyorum. Daha önce sıkıntı yaşadım bende

12 gündür roman okuyorum. Daha önce mesleğim olan tiyatro ve drama ile ilgili eğitici kitaplar okuyordum kendimi geliştirmek adına..

12 günde okuduğum kitaplar;

SARAH JOİ
Böğürtlen Kışı
Haziran Sonu

SEBAHATTİN ALİ
Kürk Mantolu Madonna
İçimizdeki Şeytan

PEYAMÎ ŞAFAK
Sözde Kızlar

GEORGE ORWEL
Hayvan Çiftliği
1984 (okuyorum 91.sayfa)

Tarzımı arıyorum, henüz bulamadım :kahve:

Laurence Sterne
Tristram Shandy

Marcel Proust
Çiçek açmış genç kızların gölgesinde

Fyodor Dostoyevski
Beyaz Geceler

Ahmet Hamdi Tanpınar
Saatleri ayarlama enstitüsü

Bunları okumadan bana gelmeyin :KK70:

Günaydın

Kozmik Kahkaha araçta kaldığı için dün başka bir kitaba başladım ve bitirdim. (en son ne zaman bir kitabı bitirene kadar okumuştum hatırlamıyorum bile iyi oldu benim için)
Kitap ise Harry Potter ve Lanetli Çocuk. Harry Potter serisi benim için çok özeldir, çocukluğumdur. O yüzden severek okudum ama diğer kitaplar ile kıyaslanamaz bile. Tiyatro metni şeklinde olmasının da payı vardır muhakkak ama diğerlerinin verdiği tadı kesinlikle vermiyor.

GEORGE ORWEL
1984 hala 91.sayfa yanlışlıkla mini kitap (bildiğin cep Sözlüğü kadar) yanlış siparis vermişim :confused:
Dün de Kuzenler toplantısı vardı, bugün bitiririm diye düşünüyorum, temizlikten sonra :cool:

X