Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

_asmunikal_

omnia fui nihil expedit....
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
2.316
6.764
KİTAP DOSTLARI İÇİN BİR BULUŞMA NOKTASI.....

Kitaplar… Bizi bu dünyadan alıp başka yerlere sürüklerler; bazen fantastik bir dünyaya, bazen bir ütopyaya, bazen geleceğe, bazen ise geçmişe...

Kitap tavsiyeleri, yorumları bulabileceğiniz gibi siz de kitap tavsiye edip; yorumlarınızla sayfaya renk katabilirsiniz... Listeye girip bir baykuş da siz olabilirsiniz :) Bunun için yapmanız gereken;

1- Sayfaya düzenli uğrayıp, X kitabı okuyorum, X sayfadayım gibi bildirim yapmanız gerekiyor.. Dilerseniz kitabı bitirince kitap hakkında ki görüşlerinizi de belirtebilirsiniz.

2-Baykuş olabilmek için, en az 2 ay "Kitap Severlerin Buluşma Noktası Bildirim" topiğine düzenli bildirim yapmanız ve "Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥" topiğine düzenli uğramanız, mazeretiniz var ise belirtmeniz gerekmekte. ( Düzenli 2 ay bildirim yapıp sayfamıza uğrayanlar listeye girebileceklerdir)

3-Her ay ilk üçe girenler ilk sayfada yayınlanacaktır.

4- Yılbaşında yıllık hedefler belirlenip, sene sonuna doğru bu hedefleri ne kadar gerçekleştirdiğimizin analizi yapılacaktır.

5-Polemiğe girmemek şartı ile, her türlü kitabı okumak serbestir..

Keyifli okumalar. Kitapla kalın ♥

Son düzenleme:
Cok komik kimse inanmaz kk nin g.play uygulamasini indirdim.4 yil sonra ilk defa digerkonuyu kafe kitabi takibe alayim dedim.bildirim alayim telde kolay olur bulmasi. Tamda bugun konu kapandi.
Bunu kaydet o zaman AZRA ve lütfen bu sene aramızda ol, benim gözlerim seni arıyor ister inan ister inanma

Ellerine sağlık canımcım
Aralık ayında kesin dereceye girerim ben de
Gerçi bugün okuyamadım Hem iş yoğundu hem de laklak

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…