Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Nihayet geç kalan adam bitti.cok güzel bir eser akıcı, merak uyandırıcı. AhmetHamdi Tanpinar ve yasadigi devir ile ilgili bilgi aldım.romanvari bir biyografi hatta tanimitindayazdığı üzere otobiyografi olmuş.(mektuplaşmaları bile edebi...)keyifle okudum

Arkadaşlar daha önce hiç kitapbende.com sitesinden kitap alışverişi yapanınız oldu mu? Güvenilir bir site midir?

En sonunda Sapiens bitti.
Sınav dönemine girdiğimden bi ton sınav kağıdı okuyacağım ve seminerim vs de var kitaba az bi ara verebilirim.
Bu arada Sapiens çok uzun ve küçük puntoda yazılmış ve kağıdın heryerini kaplamış olmasına rağmen konu itibariyle merak uyandıran bir kitap. Okurken insanı yoruyor ama bir sürü şey de öğretiyor.

Sınav dönemine girdiğimden bi ton sınav kağıdı okuyacağım ve seminerim vs de var kitaba az bi ara verebilirim.
Bu arada Sapiens çok uzun ve küçük puntoda yazılmış ve kağıdın heryerini kaplamış olmasına rağmen konu itibariyle merak uyandıran bir kitap. Okurken insanı yoruyor ama bir sürü şey de öğretiyor.
Ve bugün ayın biri olduğu için de martta okuduklarımdan sayacağım.

Epeydir dikkatimi çeken bir yazar vardı Ahmet Cemal genelde deneme yazıyor galiba ben hikaye kitabını okudum gerçi onlar da deneme tadındaydı. “Dokunmak” kitabın adı güzeldi üslubu güzel entelektüel bir yazar gercekten. Shakespeare okuyorum bu aralar aslında epey okumuştum zamanında ama silinip gidiyor detaylar Hamlet bitti, Othello okuyorum.
Merhaba. İlk kez duyuyorum ve okunacak yazarlar listeme ekliyorum. Yorumunuza sağlık.

Merhabalar
Bir süredir uğrayamadım. Ağır grip oldum yirmilik dişimi çektirdim şimdi de baş ağrısı atağım var beş gün oldu.

İki gündür kitap da okumadım, seçimden dolayı üç gün tatil olmasına rağmen evde çoluk çocuk daha çok yoruluyorum hızım da düşüyor maalesef.

Bugün İyi Aile Yoktur-Nihan Kaya ya başlayacağım. Aslında yazarı okumaya roman tarzı bir kitabıyla başlamayı tercih ederdim ancak elimde yalnız bu kitabı var ve çok ısrarla 'Okumalısın' diyenim çok oldu. Buradan başlayalım bakalım.

Merhabalar
Bir süredir uğrayamadım. Ağır grip oldum yirmilik dişimi çektirdim şimdi de baş ağrısı atağım var beş gün oldu.

İki gündür kitap da okumadım, seçimden dolayı üç gün tatil olmasına rağmen evde çoluk çocuk daha çok yoruluyorum hızım da düşüyor maalesef.

Bugün İyi Aile Yoktur-Nihan Kaya ya başlayacağım. Aslında yazarı okumaya roman tarzı bir kitabıyla başlamayı tercih ederdim ancak elimde yalnız bu kitabı var ve çok ısrarla 'Okumalısın' diyenim çok oldu. Buradan başlayalım bakalım.

Çok geçmiş olsun canım İnşallah bir an önce toparlanırsın.

Merhaba ,

Gazap Üzümlerine devam ediyorum.
Ekşi'de ve 1000Kitap'ta paylaştığım yazıyı buraya da kopyalıyorum,konudan siz okur arkadaşlarımın da haberdar olmasında fayda var.

#jean-christophe grange #imzagünü #akasyaavm #d&r #doğankitap
Akasya'daki imza gününe gidenlerden biri de bendim.D&R 'a girdiğimde saat daha 19:00 olmamıştı ve içerisi tıklım tıklımdı,sıranın başı neresi sonu neresi belli değildi,herkes kendince bir yerlerde sıraya giriyordu.Ben içeri girdiğimde kaç kişi vardı bilemiyorum ama söylentilere göre 1000 kadar insan gelmiş imzaya.
Yaşanan bu karmaşayı D&R ( yeteri kadar personeli olmasına rağmen) uzaktan izledi.Saat 19:00'da yazar geldi,imzalamaya başladı.Fakat saat 20:00 olmasına rağmen sırada 1milim ilerleme olmadı.İnsanlar tepki göstermeye başladı,çok fazla tepki aldıkları için bu sefer insanlara numara verdiler.Benim numaram 362 idi :)
Ben numarayı görür görmez bi afalladım çünkü 22:00 'ye kadar bu kadar imza dağıtması bana olanaksız geldi.Bi ara aradan bir ses yükseldi ve yazarımız son kişiye kadar kalacak merak etmeyin dediler.Biz de efendi efendi beklemeye devam ettik.
Ve saatler 22:00'ye vurduğunda bir görevli etkinlik bitmiştir,yazarımız gidiyor,dağılın dedi :)
Önde bekleyen arkadaşlardan yazar ile konuşan olmuş aslında adam son kişiye kadar kalabileceğini söylemiş,fakat Doğan Kitap'tan yetkililer etkinliğin bittiğini söylemişler ve yazarı apar topar götürmüşler.
Onlarca insan malesef imza almayı bırakın yazarı bile göremeden Akasya AVM'den ayrıldık.D&R sanıyorum ilk defa imza günü gerçekleştirmiyor.Küçük bir matematik hesabı yapıp sınırsız insan doldurmamaları gerekiyordu içeri.D&R ve doğan kitabı yaptıkları berbat organizasyon için kınıyorum.

Konuyu buradaki arkadaşlarımın da bilgisine sunmak istedim.

sabine sabine ben Kanyon'a gittim. 15 olan imza gününe saat 12 de sıraya girdim ve yarım saatte sıra geldi bana. Bizde sıra gayet düzenliydi. Belki de ben ilk sıralarda olduğum için herşeyi göremedim. İmzayı alıp çıktık biz. İnsanlar ne kadar düzenli olsa da gerçekten personel ve güvenlik yetersizdi.

sabine sabine ben Kanyon'a gittim. 15 olan imza gününe saat 12 de sıraya girdim ve yarım saatte sıra geldi bana. Bizde sıra gayet düzenliydi. Belki de ben ilk sıralarda olduğum için herşeyi göremedim. İmzayı alıp çıktık biz. İnsanlar ne kadar düzenli olsa da gerçekten personel ve güvenlik yetersizdi.
Mesai saatlerinden dolayı erkenden gidemedim malesef. Sıra bizde çok kötüydü başı sonu neresi belli değildi,üstüne araya saygısızca kaynayanlar oldu sıra şiştikçe şişti :KK43:
İçeride kalan grup ciddi tepki gösterdik,yazar aranıp tekrar çağırıldı ama avrupa yakasına çoktan geçtiği için geri gelmedi..

Sapiens.. Sırada bekleyen kitaplarımdan birisi. Okumuş birinin yorumunu çok merak ediyordum. Akıcılığı nasıl?

Sapiens.. Sırada bekleyen kitaplarımdan birisi. Okumuş birinin yorumunu çok merak ediyordum. Akıcılığı nasıl?
Çok güzel ben sevdim kitabı akıcılığını konu bütünlüğünü tavsiye ederim o yüzden ancak tek sorunu yazdığım gibi puntosu küçük ve sayfanın her yerini doldurduğundan hemen yorulabiliyor insan. 30 50 sayfa arasında yorulmama rağmen sürekli ara vermeme rağmen kitabı bırakmadım konusundan dolayı bırakamıyorsun da zaten bir sonraki sayfada ne öğreneceğim diye

Mesai saatlerinden dolayı erkenden gidemedim malesef. Sıra bizde çok kötüydü başı sonu neresi belli değildi,üstüne araya saygısızca kaynayanlar oldu sıra şiştikçe şişti :KK43:
İçeride kalan grup ciddi tepki gösterdik,yazar aranıp tekrar çağırıldı ama avrupa yakasına çoktan geçtiği için geri gelmedi..
Çok kötü olmuş :KK43:

Merhaba arkadaşlar. Bernard Shaw’un Dört Oyun’ununu okudum. Gerçekten içinde hepsi tek başına da kitap olabilecek dört farklı oyun var. Çok beğendim, en kısa zamanda ne kadar eseri varsa okuyacağım. Çok zeki ve nüktedar. Anna Karannina yeni kitabım. Tatile çıkıyoruz 2 hafta muhtemelen pek okuyamayacağım. herkese iyi okumalar!

X