Merhaba ,
Gazap Üzümlerine devam ediyorum.
Ekşi'de ve 1000Kitap'ta paylaştığım yazıyı buraya da kopyalıyorum,konudan siz okur arkadaşlarımın da haberdar olmasında fayda var.
#jean-christophe grange #imzagünü #akasyaavm #d&r #doğankitap
Akasya'daki imza gününe gidenlerden biri de bendim.D&R 'a girdiğimde saat daha 19:00 olmamıştı ve içerisi tıklım tıklımdı,sıranın başı neresi sonu neresi belli değildi,herkes kendince bir yerlerde sıraya giriyordu.Ben içeri girdiğimde kaç kişi vardı bilemiyorum ama söylentilere göre 1000 kadar insan gelmiş imzaya.
Yaşanan bu karmaşayı D&R ( yeteri kadar personeli olmasına rağmen) uzaktan izledi.Saat 19:00'da yazar geldi,imzalamaya başladı.Fakat saat 20:00 olmasına rağmen sırada 1milim ilerleme olmadı.İnsanlar tepki göstermeye başladı,çok fazla tepki aldıkları için bu sefer insanlara numara verdiler.Benim numaram 362 idi :)
Ben numarayı görür görmez bi afalladım çünkü 22:00 'ye kadar bu kadar imza dağıtması bana olanaksız geldi.Bi ara aradan bir ses yükseldi ve yazarımız son kişiye kadar kalacak merak etmeyin dediler.Biz de efendi efendi beklemeye devam ettik.
Ve saatler 22:00'ye vurduğunda bir görevli etkinlik bitmiştir,yazarımız gidiyor,dağılın dedi :)
Önde bekleyen arkadaşlardan yazar ile konuşan olmuş aslında adam son kişiye kadar kalabileceğini söylemiş,fakat Doğan Kitap'tan yetkililer etkinliğin bittiğini söylemişler ve yazarı apar topar götürmüşler.
Onlarca insan malesef imza almayı bırakın yazarı bile göremeden Akasya AVM'den ayrıldık.D&R sanıyorum ilk defa imza günü gerçekleştirmiyor.Küçük bir matematik hesabı yapıp sınırsız insan doldurmamaları gerekiyordu içeri.D&R ve doğan kitabı yaptıkları berbat organizasyon için kınıyorum.
Konuyu buradaki arkadaşlarımın da bilgisine sunmak istedim.