- 15 Ocak 2013
- 924
- 455
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.601
Okunmayı bekleyen onlarca kitabıma rağmen alıyorum. Çok isterdim her ay ne okuyacaksam alayım gelsinler okuyayım ama benim için mümkün değil. Artık kasmıyorum kendimi istediğimi alıyorum.Kitaplığımda okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama aklım hala alamadıklarımda acaba bu şekilde yanlış mı yapıyorum kitapları okuyup bitirdikçe tek tek almak mı daha iyi olur yoksa biriktirmek mi siz nasıl yapıyorsunuz bu işi? Her aradığım kitabı kitapçıda bulamıyorum bazen gezmeye de üşenince internetten söyleyip kargo parası vermişken toplu alıyorum
An itibariyle bittiMehmet Akif Firat -Ve Aşk Alnıma Dokundu bu kitaba başlayacağım inşallah.iyi akşamlar ...
Ben okudum. Başladığı gibi bitiyor.bir daha Wolf okur muyum bilmiyorumBen bu Mrs. Dalloway dan hiç keyif almıyorum arkadaşlar, var mı daha önce okuyan?
Az kaldı ama sırf okumuş olmak için okuyorum
Karakterler arasında bağlantı kurmakta zorlanan yalnız ben olamam değil mi?Ben okudum. Başladığı gibi bitiyor.bir daha Wolf okur muyum bilmiyorum
Malesef benim de tarzım değilmiş. Bi atraksiyon bekliyorsun kitapta a o da ne kitap bitmişKarakterler arasında bağlantı kurmakta zorlanan yalnız ben olamam değil mi?
Çok az bir kısmını zevk alarak okudum gerçekten.
Huyum kurusun bir yazarın ilk kez kitabını aldığımda hep çifter çifter alırım yazarı tanımak adına. Bir kitabını daha almıştım pişmanım şu an.
O kadar çok övülünce hevesle aldım ama benim tarzım değilmiş.