Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İlk fırsatta okuyacağım.

Bu hafta hiç kitap okumadım ve kendimi o kadar eksik hissediyorum ki... Böyle hayatımda çok büyük bir boşluk hissediyorum günlerce. Kitapsız bir hayat cehennemden farksızmış onu anladım. Bir uzvunuzu yitirmiş gibi oluyorsunuz sanki.

Aşk romanı dendi mi Maeve Binchy'i tek geçerim. Okuduğum tek aşk romanı yazarı kendisidir. "Aşk Bir Kere" kitabı beni çok derinden etkilemişti.
çok merak ettim.. bunu en kısa sürede temin edicem şimdi hala okuduğum bir piraye var bitmeyen.. Aşk diye N. hikmetin PİRAYE'YE MEKTTUPLAR'I aldım. valla sıkıldım ne yalan söyliyim.. zaten n.hikmetin şiirlerini severim,ama aşk çalkantısından ötürü bi negatifim şaire karşı.. kitapta da aşkla alakalı çok bişey yok. çok da tavsiye etmiyorum...

ayrıca benide o tabloya ekleyin, 8 senelik takipçiyim ben bikere.. sadece kayıt olma fikrim geç düştü

Aşk romanı dendi mi Maeve Binchy'i tek geçerim. Okuduğum tek aşk romanı yazarı kendisidir. "Aşk Bir Kere" kitabı beni çok derinden etkilemişti.
Zamanında aldığım bir kitaptı. Aşk romanlarını çok sevmesemde naif bir anlatımı olduğu için Maeve Binchy severim. Bu romanı da gayet güzel :)

Maeve Binchy romanları güzeldir. Anlatımı insanı yormaz su gibi akıp gider. 2 tane kitabını okudum ve çok sevdim

TESLA yı bende okumak için ölüyorum.. biraz özetine baktım. Okumalıyım elimdeki bitince :)

Zamanında aldığım bir kitaptı. Aşk romanlarını çok sevmesemde naif bir anlatımı olduğu için Maeve Binchy severim. Bu romanı da gayet güzel :)

İtalyanca Aşk Başkadır'ı da okumuştum. Evet o da çok güzeldi. Binchy'in en çok şu yönünü seviyorum; sırayla bütün kahramanların psikolojisine iniyor hepsini ayrı ayrı işliyor ya

Aşk romanı okuyacaksanız kesinlikle Binchy'i okuyun derim ben. "Aşk Bir Kere" İtalyanca Aşk Başkadır'a göre daha hüzünlü daha dramatik. Bazı satırları okurken insanın yüreğinde, boğazında bir yumru oluşuyor ve o ağırlık geçmiyor sanki. İtalyanca Başkadır daha umutlu, daha mutlu bir kitap.

Epeydir dikkatimi çeken bir yazar vardı Ahmet Cemal genelde deneme yazıyor galiba ben hikaye kitabını okudum gerçi onlar da deneme tadındaydı. “Dokunmak” kitabın adı güzeldi üslubu güzel entelektüel bir yazar gercekten. Shakespeare okuyorum bu aralar aslında epey okumuştum zamanında ama silinip gidiyor detaylar Hamlet bitti, Othello okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…