- 5 Aralık 2018
- 1.739
- 8.074
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.521
Tesla'nın kendi yazdığı kitabı mı bu? Ben de Tesla hakkında yazılmış biyografik özellikli bir eser olduğunu düşünmüştüm.
Tesla'nın kendi yazdığı bi kitap hafif günlük tadında hatta
Hayatından etkilendiği şeylerden ve buluşlarının aklına nasıl geldiğinden bahsediyor.
Öyleyse en yakın zamanda okumalıyım :)
Aynen oku bi an önce
Ben de şimdi Sapiens'in 53. sayfasındayım
Martin Eden bitti çok lezizdi. Şiir konusunda kendimi çok eksik hissediyorum yapım gereği sanırım siirleri hissedemiyorum odunumsuyum hafiften bu yüzden şiir kitapları sipariş verdim elime ulaştı okuyorum ama tık yok bende . Aslında o muhteşem ifadelerin tadına varmak o edebi dünyanın içine dalmak istiyorum ama olmuyorbenim gibi olup şiiri size sevdiren bir şair oldu mu
Arada şiir okumayı seviyorum en son Edgar Allan Poe’nun okudum ama maalesef çeviri şiir tat vermiyor, Turgut Uyar okumuştum o da iyiydi bak belki sevdirir :)Martin Eden bitti çok lezizdi. Şiir konusunda kendimi çok eksik hissediyorum yapım gereği sanırım siirleri hissedemiyorum odunumsuyum hafiften bu yüzden şiir kitapları sipariş verdim elime ulaştı okuyorum ama tık yok bende . Aslında o muhteşem ifadelerin tadına varmak o edebi dünyanın içine dalmak istiyorum ama olmuyorbenim gibi olup şiiri size sevdiren bir şair oldu mu
Günaydın kızlar Yaşar Kemal - Teneke'yi bitirdim. Sabahattin Ali Sırça Köşk'e başladım
evet ismi neden Teneke acaba diye düşünürken acı son geldi Kaymakam içinTeneke:) Eski türk filmleri tadında.. Güzel kitaptı.
Senin gibiyim ama öyle bir şair olmadı malesef... keyif almıyorum şiir okumaktan hiçbir şekilde.Martin Eden bitti çok lezizdi. Şiir konusunda kendimi çok eksik hissediyorum yapım gereği sanırım siirleri hissedemiyorum odunumsuyum hafiften bu yüzden şiir kitapları sipariş verdim elime ulaştı okuyorum ama tık yok bende . Aslında o muhteşem ifadelerin tadına varmak o edebi dünyanın içine dalmak istiyorum ama olmuyorbenim gibi olup şiiri size sevdiren bir şair oldu mu
Kesinlikle bakacağımArada şiir okumayı seviyorum en son Edgar Allan Poe’nun okudum ama maalesef çeviri şiir tat vermiyor, Turgut Uyar okumuştum o da iyiydi bak belki sevdirir :)