- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Hosbulmuşamhoşgelmişsin malatyalı gelinmalatyalıları çok severim bizimde gelinimiz malatyalı ve ortaokulda çok arkadaşım vardı kuru kayısı falan getirirlerdi hepsi akrabaydı donukpudrayla nerdeyse 4 sene belki daha fazladır tanışıklığımız ama buluşma falan hiç olmadı ayarlarsak seve seve gelirim sende çocuk var mı?
Acisi tatlisi var mi bu badem yaginin? Gozu yakmiyor mu ya. Aslinda kirpiklerim zaten cok kisaydi. Kaslarim da seyrek. Alip kullansam mi ya.
Hosbulmuşamben de cocuk yok malesef henuz. Kismet...
Kitap agaci da boyle organizasyonlar yapiyormus il il. Instagramda gordum gecen gun. Hatta Izmirde de olacakti ama gunu gecti mi hic hatirlamiyorum. Cok yabanci kalirim diye dusundum gitmedim.
kulak çubuğuyla gözüne kaçırmadan sürebilirsinAcisi tatlisi var mi bu badem yaginin? Gozu yakmiyor mu ya. Aslinda kirpiklerim zaten cok kisaydi. Kaslarim da seyrek. Alip kullansam mi ya.
Canım tatlı badem yağıAcisi tatlisi var mi bu badem yaginin? Gozu yakmiyor mu ya. Aslinda kirpiklerim zaten cok kisaydi. Kaslarim da seyrek. Alip kullansam mi ya.
gecen hafta sabah yuzum kuru uyandim vucut kremimi gordum aceleyle ellerime ve yuzume surdum hemen goz altimda yag bezesi cikmis sinir oldum.. Aynen goz cevresi cok hassas bu konudaCOLIN birde pek tenine göz çevrene değdirmemeye çalış
yüz, yağları pek kabul etmiyor, uzun vadede komedon oluşur göz altlarında
ki göz çevresi porları bu konuda pek hassaslar
Yani vücut kremi ise onu uygun yere kullanmak lazım kuzumgecen hafta sabah yuzum kuru uyandim vucut kremimi gordum aceleyle ellerime ve yuzume surdum hemen goz altimda yag bezesi cikmis sinir oldum.. Aynen goz cevresi cok hassas bu konuda
cildim çok yağlı bu aralar kurutmak için çalışıyorum ve bunu yaparken de ağız çevrem çok kuruyor... yüz için yağsız nemlendiricim var ama sabah uyku sersemi servise yetişeyim derken en yakınımda olan kremi kullandım pişmanımYani vücut kremi ise onu uygun yere kullanmak lazım kuzum
çünkü her bölge için az da olsa farklılık gözterir ten, örneğin deri kalınlığı ph sı v.s yada pigmentsel farklılıklar vardır, melanın dediğimiz pigmentlerin oluşumu yüzde daha çoktur falan filan
hemen tepki vermiş göz altın :)
Simdi baktim da tekrar Izmir bulusmasi gecmis. Fotograf bile koymuslar bulusmada cekip. Bir dahakine biz de gideriz belki. Inşallah. Ama bulusmalarda ne yapildigina dair bisey yazmamislar. Herkes kitabiyla gidiyor ama sanirim paylasimda bulunuyorlar.sosyal medya hesaplarımın hepsini kapattım malesef hiç haberim olmuyor ama burdan duyurursan gidelim dersen pazar günüyse gelirimmalum çalışıyorum cumarteside 4de kadar şirlketteyim kardeşimden alışkınım beni imza günlerine yanında götürür saatlerce sıra bekleriz ama bu kitap ağacı okuma etkinliği yapıyor galiba yanılıyor muyum duymuştum çünkü
40 gun mu? Benim bu tur seylerde sebat ettigim pek gorulmemistir. Anti aging yuz kremlerini alip iki defa surerim. Sonra bir daha surmem hic. Bir iki ay bekler baskasina veririm.Canım tatlı badem yağı
önce iki-üç günde bir kullanmadığın bir rimelle kirpiklerina hatta kaşlarına gece sür yat
sonra hergün sür
kirpikler kendilerini 40 günde bir yeniler, 40 gün boyunca devam ettt ve sonucunu da bildir olmamı :)))
magnezyum ve e vitamini var kendilerinde, pek severim pekkk
Tesekkur ederim melike.COLIN geçmiş olsun canım
Ya benim cildim cok yagli zaten. Yaga aliskindir benceCOLIN birde pek tenine göz çevrene değdirmemeye çalış
yüz, yağları pek kabul etmiyor, uzun vadede komedon oluşur göz altlarında
ki göz çevresi porları bu konuda pek hassaslar
Gulsuyu kurutuyordu sanirim degil micildim çok yağlı bu aralar kurutmak için çalışıyorum ve bunu yaparken de ağız çevrem çok kuruyor... yüz için yağsız nemlendiricim var ama sabah uyku sersemi servise yetişeyim derken en yakınımda olan kremi kullandım pişmanımellerime sürdüm sonra hopp yüzüme sürdüm tabi göz çevremi de güzelce yağladım ya sen bu konuda baya bilgilisin sanırım siyah nokta geniş gözenek için bildiklerin var mı
dermarollerı bende düşündüm ama korkuyorum daha beter yaparmıyım diye sonuçta cilde zarar verip iyileşmesini bekleme mantığıyla işliyorGulsuyu kurutuyordu sanirim degil miOKYANUSYAA gozenek icin ben dermaroller denemeyi dusunuyorum ama bi arastirmam lazim.
En incesini alirsan simdikinden kotu olmaz ancak dermarollerdaki mantik iki esasa dayali 1. Kanallar acarak rollerdan sonra surulen kremin maximum fayda saglamasi 2. Cilt kendini tamir etmeye basladiginda yenileniyor olmasi antiaging icin guzel ama gozenek icin emin olamadim. Biraz dolasmak arastirmak lazim.dermarollerı bende düşündüm ama korkuyorum daha beter yaparmıyım diye sonuçta cilde zarar verip iyileşmesini bekleme mantığıyla işliyor
Şimdi şöyle kuzum, aslında yağlı cilt, bakımını aksatmadığın sürece iyidir. Neden iyidir çünkü çabuk kırışmaz nemlidir falan.cildim çok yağlı bu aralar kurutmak için çalışıyorum ve bunu yaparken de ağız çevrem çok kuruyor... yüz için yağsız nemlendiricim var ama sabah uyku sersemi servise yetişeyim derken en yakınımda olan kremi kullandım pişmanımellerime sürdüm sonra hopp yüzüme sürdüm tabi göz çevremi de güzelce yağladım ya sen bu konuda baya bilgilisin sanırım siyah nokta geniş gözenek için bildiklerin var mı