Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitap ağacına bende bulunduğum ilde katılıyordum geçen yıl. Çok güzel etkinlikleri var. Yazar ağırlıyorlar,ortak kitap okuyorlar, çok güzel sohbet ediyorlar.

aaa evet sürülen kremin daha derine nüfuz etmesini sağlama yararı da vardı ama yinede o minicik iğneler korkutuyor beni

ay tatlım zahmet verdim sana saolasın. pek makyaj yapan biri değilim ama yüz temizleme konusunda biraz tembelim.. adam akıllı dikkat etsem dediğin gibi siyah noktayı belki en aza indireceğim ama işte serde üşengeçlik varaslında kurutma dediğim şey yağ dengesini ayarlayan sabun kullanıyorum tabi t bölgesini fazla yağdan arındırırken dudak çevresi kuruyor temizliyorum ama toniği pek önemsemiyorum sanırım yaptığım hata bu dediğin gibi düşük alkollü bir tonik alayım bari..

Ben Can'in klasiklerini hic okumadim hep Is bank. Hasan Ali Yucel serisini tercih ettim. Iki Sehrin Hikayesi cevirisi de cok kotuymus diye duydum Can'in. O yuzden onyargiliyim.

ya bende İki şehrin Hikayesini okumayı çok istiyorum ama hangi yayından okuyacağım onu bilemiyorum

Ya ben de can yayınlarından var İki Şehrin Hikayesi. Moralim bozuldu bak şimdi.

geçmiş olsun, arpacık için sarımsak sürün derler bilmiyorum ne kadar doğru
@COLIN sana da geçmiş olsun.

Ne güzel dilekler bunlar.
inşallah hepimizin gönlünden geçenler olur bu sene.
aşk isteyenlere aşk
bebek isteyenlere bebek
iş isteyenlere iş

Budala ya başladım. çok okumuşum ama 15 teyim daha.

kızlar tutunamayanlarda ben kendimce bayağa ilerledim, kitaba başlamaya karar verdiğimizde elimdeki okuduğumu bırakmıştım hatırlarsanız :)
tutunamayanlar da bitemiyor yani aralık ayında hiçç kitap okummaış olucam (

yeni yıla budala ile başlayıp, ara ara tutunamayanlara deva etmeyi planlıyorum :)
1 ocakta başlayacağım, yeni yıl yeni hedefler yeni kitaplar :)))))
yeniler iyidir iyi

elenaferrante doğru canım direk mikropla savaşan bir yapısı var amaaa cıs, acıtıyor
o nedenle çay çay çayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…