Ay bi gidip geliyorum bir sürü sayfa yazmissiniz. Oku oku bitmiyor. Bu sayfalari da kitaptan sayacam yakinda listeye bildirim diye yazacam.
_meLinDa_ tebrik ederim canim. Hakkettin dogrusu.
Bir de
xyzt-5544 'i tebrik etmek lazim. 50 kitabi bitirdi şaka maka derken.
Ben kac gundur okuyamadim. Yine bir koşturmadir gidiyor. OD syf. 100 daha. Yeni yila girmeden bitirmek istiyorum ama bakalim. Dun neler yasadim neler. Bizim burda Spil diye bir dag var. Oraya kar yemege gittik guya. Kar yagiyordu. Neyse gittik, araba yari yolda kaldi. Allahtan insanlar yardim etti de kurtardik. Yoksa bir de cekici cagiracaktik.
Koca bir tabak dolusu kar yedim. Isinalim diye ates yakalim dedik. Ruzgar atesi bir savurdu direk yuzume. Kirpiklerim yandi
Allahtan bisey olmadi yuzume. aksam da eve geldik. 8 de elektrikler gitti. Sabah 8 e kadar. Gece donduk resmen. Klimayla isiniyoruz diye. Sabah bi kalktim başin zonkluyor. Hastalanmak da istemiyorum ya. Daha yeni atlattim gribi.
Bu arada bugun siparis verdim Kitapyurdu'ndan. Cok heyecan yaptim niyeyse.
Kafkacigimin 3 kitabini aldim. Haftaya gelseler bari. Ordan puan biriktirmek de cok zor galiba. Puanlarimla kitap aldigim gunleri de gorecek miyim Olric diyesim geldi.