- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 35
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
tek kuralımız kuralsızlık dermişimçok güzel.bende burada olmak istiyorum . kurallarınız belli oldu mu
Azimle çalışan duvarı deler cesmi seni tebrik ediyorum...
tamamtek kuralımız kuralsızlık dermişim
Şu an için netleşmedi ama düzenli bildirim yapmak ve saygı çerçevesinde sohbet etmek temel kuralımız
Kitabımız bitince de bildirim sayfasına yazacağız o kadar
Kitapyurdunda neler aldın? ?Ay bi gidip geliyorum bir sürü sayfa yazmissiniz. Oku oku bitmiyor. Bu sayfalari da kitaptan sayacam yakinda listeye bildirim diye yazacam.
_meLinDa_ tebrik ederim canim. Hakkettin dogrusu.
Bir dexyzt-5544 'i tebrik etmek lazim. 50 kitabi bitirdi şaka maka derken.
Ben kac gundur okuyamadim. Yine bir koşturmadir gidiyor. OD syf. 100 daha. Yeni yila girmeden bitirmek istiyorum ama bakalim. Dun neler yasadim neler. Bizim burda Spil diye bir dag var. Oraya kar yemege gittik guya. Kar yagiyordu. Neyse gittik, araba yari yolda kaldi. Allahtan insanlar yardim etti de kurtardik. Yoksa bir de cekici cagiracaktik.Koca bir tabak dolusu kar yedim. Isinalim diye ates yakalim dedik. Ruzgar atesi bir savurdu direk yuzume. Kirpiklerim yandi Allahtan bisey olmadi yuzume. aksam da eve geldik. 8 de elektrikler gitti. Sabah 8 e kadar. Gece donduk resmen. Klimayla isiniyoruz diye. Sabah bi kalktim başin zonkluyor. Hastalanmak da istemiyorum ya. Daha yeni atlattim gribi.
Bu arada bugun siparis verdim Kitapyurdu'ndan. Cok heyecan yaptim niyeyse.Kafkacigimin 3 kitabini aldim. Haftaya gelseler bari. Ordan puan biriktirmek de cok zor galiba. Puanlarimla kitap aldigim gunleri de gorecek miyim Olric diyesim geldi.
xyzt-5544 çok tatlı resmin yaaaa
Hangi filmmiş o ?Ayy dimiii
Geçen bi animasyon izlediydik de orda vardı bu bebe, bayıldım ben de
çok geçmiş olsun canım.. dibimizde kar yağar soğuğu bize geliyor bizde kar görsek keşkeAy bi gidip geliyorum bir sürü sayfa yazmissiniz. Oku oku bitmiyor. Bu sayfalari da kitaptan sayacam yakinda listeye bildirim diye yazacam.
_meLinDa_ tebrik ederim canim. Hakkettin dogrusu.
Bir dexyzt-5544 'i tebrik etmek lazim. 50 kitabi bitirdi şaka maka derken.
Ben kac gundur okuyamadim. Yine bir koşturmadir gidiyor. OD syf. 100 daha. Yeni yila girmeden bitirmek istiyorum ama bakalim. Dun neler yasadim neler. Bizim burda Spil diye bir dag var. Oraya kar yemege gittik guya. Kar yagiyordu. Neyse gittik, araba yari yolda kaldi. Allahtan insanlar yardim etti de kurtardik. Yoksa bir de cekici cagiracaktik.Koca bir tabak dolusu kar yedim. Isinalim diye ates yakalim dedik. Ruzgar atesi bir savurdu direk yuzume. Kirpiklerim yandi Allahtan bisey olmadi yuzume. aksam da eve geldik. 8 de elektrikler gitti. Sabah 8 e kadar. Gece donduk resmen. Klimayla isiniyoruz diye. Sabah bi kalktim başin zonkluyor. Hastalanmak da istemiyorum ya. Daha yeni atlattim gribi.
Bu arada bugun siparis verdim Kitapyurdu'ndan. Cok heyecan yaptim niyeyse.Kafkacigimin 3 kitabini aldim. Haftaya gelseler bari. Ordan puan biriktirmek de cok zor galiba. Puanlarimla kitap aldigim gunleri de gorecek miyim Olric diyesim geldi.
-Oblomov (cok konusuluyordu mutlaka okumam lazim bu kitabi dedim.)Macer
Kitapyurdunda neler aldın? ?
Hangi filmmiş o ?
Ben de izlenecekler listeme alayım
-Oblomov (cok konusuluyordu mutlaka okumam lazim bu kitabi dedim.)
-Kurk Mantolu Madonna
-Dönüşüm
-Şato
-Amerika
-Kirmizi Pazartesi
-Gülün Adı
-Seker Portakali
-Toprak Ana
-CengizHan'a Küsen Bulut
-Halid Bin Velid
geldim geldim çok şükür. ayy çok sıcak bi ortan burası.. kitapları konuşabilceğim en azından okumak için hedef belirleyebileceğim bi topik olmuşş
Sagol canim. Sen de Izmirdesin demek. Sevindim.çok geçmiş olsun canım.. dibimizde kar yağar soğuğu bize geliyor bizde kar görsek keşkebizde eşimle gitmeyi düşünüyorduk ama manisa yolu kapanınca falan gözüm korktu bozdağ uludağ bir sürü seçenek sunuyor dibimizdeki spile gitmeye korkan ben diğerlerini kabul eder miyim acaba bende kitap siparişi için ocağın 8ini bekliyorum
Badem yağim yok ama doğal vucut yagim var olmaz mi
Olur. Bu kitabi taa 20 li yaslarimdan beri merak ediyordum. Ya yasim su an 31. Ben onca yil neden okumamisim acaba. Resmen bilincim baglanmis. Simdi yeniden okuyorum ya sanki yillar once kaybettigim cocugumu bulmusum gibi garip bir sevinc ve heyecan var icimde. Ozetle kitap okumak sahane birsey.gülün adını birlikte okuyalım
Sagol canim. Sen de Izmirdesin demek. Sevindim.
Badem yağim yok ama doğal vucut yagim var olmaz mi
Olur. Bu kitabi taa 20 li yaslarimdan beri merak ediyordum. Ya yasim su an 31. Ben onca yil neden okumamisim acaba. Resmen bilincim baglanmis. Simdi yeniden okuyorum ya sanki yillar once kaybettigim cocugumu bulmusum gibi garip bir sevinc ve heyecan var icimde. Ozetle kitap okumak sahane birsey.
Bak ya. Hic demiyorsun ki ben de Izmirdeyim.
hoşgelmişsin malatyalı gelinBak ya. Hic demiyorsun ki ben de Izmirdeyim.Ben Malatyaliyim. Evlenip buraya yerlestim. Esim burali. 4.5 yildir burdayim. Belki ilerde birbirimzii daha iyi taniyinca bir bulusma ayarlariz üçumuz