Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

çok güzel. bende burada olmak istiyorum. kurallarınız belli oldu mu
tek kuralımız kuralsızlık dermişim
Şu an için netleşmedi ama düzenli bildirim yapmak ve saygı çerçevesinde sohbet etmek temel kuralımız
Kitabımız bitince de bildirim sayfasına yazacağız o kadar

Macer
Kitapyurdunda neler aldın? ?

çok geçmiş olsun canım.. dibimizde kar yağar soğuğu bize geliyor bizde kar görsek keşke bizde eşimle gitmeyi düşünüyorduk ama manisa yolu kapanınca falan gözüm korktu bozdağ uludağ bir sürü seçenek sunuyor dibimizdeki spile gitmeye korkan ben diğerlerini kabul eder miyim acaba bende kitap siparişi için ocağın 8ini bekliyorum

Sagol canim. Sen de Izmirdesin demek. Sevindim.

COLIN gecmis olsunnn
Kirpiklerin icin badem yağın var mı :)
Badem yağim yok ama doğal vucut yagim var olmaz mi

gülün adını birlikte okuyalım
Olur. Bu kitabi taa 20 li yaslarimdan beri merak ediyordum. Ya yasim su an 31. Ben onca yil neden okumamisim acaba. Resmen bilincim baglanmis. Simdi yeniden okuyorum ya sanki yillar once kaybettigim cocugumu bulmusum gibi garip bir sevinc ve heyecan var icimde. Ozetle kitap okumak sahane birsey.

evet izmirdeyim izmirliyim DonukPudra ile konuştuğunuzda öğrenmiştim seninde izmir de olduğunu

Bak ya. Hic demiyorsun ki ben de Izmirdeyim. Ben Malatyaliyim. Evlenip buraya yerlestim. Esim burali. 4.5 yildir burdayim. Belki ilerde birbirimzii daha iyi taniyinca bir bulusma ayarlariz üçumuz
hoşgelmişsin malatyalı gelin malatyalıları çok severim bizimde gelinimiz malatyalı ve ortaokulda çok arkadaşım vardı kuru kayısı falan getirirlerdi hepsi akrabaydı donukpudrayla nerdeyse 4 sene belki daha fazladır tanışıklığımız ama buluşma falan hiç olmadı ayarlarsak seve seve gelirimsende çocuk var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…