- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Oy bitmedi bugün.
Kitabımı elime alamadım. Birazdan iş yerinden çıkıp atabilirsem kendimi. Yolda uzun uzun okuyacağım.
iyi eğlenceler canım okuduğun kitapları gördüm az önce maşallah 41 kerehaftasonu bi bitse... Ben gece kapadokyaya gitcem 2 gün yokum kızlarrr. Kocacımla romantik yılbaşı geçircem
Atalanteyim :)
iyi eğlenceler canım okuduğun kitapları gördüm az önce maşallah 41 kere
Ayyy ne güzelhaftasonu bi bitse... Ben gece kapadokyaya gitcem 2 gün yokum kızlarrr. Kocacımla romantik yılbaşı geçircem
Ayyy ne güzelDoya doya geçsin hafta sonunuz.
Bende nişanlımı bizim aşirete sokcam çok romantik
haftasonu bi bitse... Ben gece kapadokyaya gitcem 2 gün yokum kızlarrr. Kocacımla romantik yılbaşı geçircem
haftasonu bi bitse... Ben gece kapadokyaya gitcem 2 gün yokum kızlarrr. Kocacımla romantik yılbaşı geçircem
Ayy en sevdiğimmm
Seneye var benim de öyle bi planım
Sen bu sene git bak bakalım tavsiye edecek misin
Rahatsız mı etsem acaba ?
Keyifli hafta sonları canım.
Biz senede 3-4 kere gideriz kuzumMalum aramız 45 dk nevşehirle geldiğinizde bizede haber edin tanışalım kaynaşalım
hangi otele gideceksiniz :)haftasonu bi bitse... Ben gece kapadokyaya gitcem 2 gün yokum kızlarrr. Kocacımla romantik yılbaşı geçircem
Evet canımMartı dan mı okuyosun?
Mutlu yıllar dileyerek gidiyorum.
2017 her duanızın gerçekleştiği bir yıl olsun inş.
Görüşmek üzere..
19 mayısta biz de gelelimYılbaşı için çok romantik olur ama, hem kar da vardır şimdi oralardaResmen canım çekti
Keyifli bir tatil olsun inşallah cancağızım
Ben balayı için istemiştim aslında ama sonradan 5 gece 6 gün oralarda sıkılırız dedik, deniz kenarı tatiline çevirdik. Bu sene 19 Mayıs'ta var 3 gün şimdilik o var gözüme gelen, belki geliriz sizinle de görüşürüz
19 mayısta biz de gelelim
@__Dalida__ nın sözü var zati gelirsek ağırlayacaktı bizi
3 çift takılırız