- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 35
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Can yayinlarini ben de tavsiye etmiyorum.
Bende vardi aman Allahim.
Kitaba verdigim paraya acidim.
Can da ilk defa bu kadar ozensiz ceviri gordum.
temennilerini yerim, hepsine ve daha fazlasına kavuş inşallahİlk defa bu sene yeniyıla dair hayaller ve hedefler belirlemedim kendime. Evlendim diye amaçlarımı yitirdim sanırım
Geçen sene bir numaralı hayalim sene boyunca 50 kitap okumak - 50 film izlemekti. Kitapları hile hurda yetiştirdimFilmi de izlemişimdir diye düşünüyorum ama emin değilim. Sinemaya bazen haftada 2-3 kere gittik, bazen 1 ay hiç gitmedik. Evde bazen hergün film izledim, bazen haftalarca izlemedim, emin değilim o yüzden. Bu sene hedefim 40. Kitapta da filmde de. Ama bunlara ekstra olarak yabancı biz diziyi ilk bölümünden başlayıp izleme hedefi de koyuyorum kendime.
Bunlar dışında kilo vermem lazım ki hem sağlıklı olayım hem de ileride nasipse bebeğim olacağı zaman iyice şişmeyeyim. Bir de araba almak istiyoruz inşallah2017'yi bitirirken karnımda bir de bir minik olursa sanırım 2017 senem de 2016 gibi çok güzel geçmiş olur
He tabi 2016 benim için çok güzel geçmiş olsa da ülkem için çok kötü geçti. Umarım 2017'de artık bişeylerin çözüme ulaştığını görürüz. Neşe ve barış olsun ülkemde, biz bunu hak ediyoruz. kavgayı savaşı değil
temennilerini yerim, hepsine ve daha fazlasına kavuş inşallah
İlk defa bu sene yeniyıla dair hayaller ve hedefler belirlemedim kendime. Evlendim diye amaçlarımı yitirdim sanırım
Geçen sene bir numaralı hayalim sene boyunca 50 kitap okumak - 50 film izlemekti. Kitapları hile hurda yetiştirdimFilmi de izlemişimdir diye düşünüyorum ama emin değilim. Sinemaya bazen haftada 2-3 kere gittik, bazen 1 ay hiç gitmedik. Evde bazen hergün film izledim, bazen haftalarca izlemedim, emin değilim o yüzden. Bu sene hedefim 40. Kitapta da filmde de. Ama bunlara ekstra olarak yabancı biz diziyi ilk bölümünden başlayıp izleme hedefi de koyuyorum kendime.
Bunlar dışında kilo vermem lazım ki hem sağlıklı olayım hem de ileride nasipse bebeğim olacağı zaman iyice şişmeyeyim. Bir de araba almak istiyoruz inşallah2017'yi bitirirken karnımda bir de bir minik olursa sanırım 2017 senem de 2016 gibi çok güzel geçmiş olur
He tabi 2016 benim için çok güzel geçmiş olsa da ülkem için çok kötü geçti. Umarım 2017'de artık bişeylerin çözüme ulaştığını görürüz. Neşe ve barış olsun ülkemde, biz bunu hak ediyoruz. kavgayı savaşı değil
canım ne güzel temenniler bunlar.. Rabbim herkese kalbindeki güzellikleri yaşatsın.. Şu hayatta en çok inandığım şey hayata ne verirsen onun karşılığını alırsın iyilik verirsen iyilik kin nefret verirsen kin nefret iyilik güzellik hoşgörü verirsen de karşılığında bunları alırsınİnşallah 2017 hepimiz için iyikilerle dolu dolu geçireceğimiz bir sene olur
Selam Bebito Yamacıma yanaşsanaSelam gençler
Selam Bebito Yamacıma yanaşsana
Pardon hanfendi bu ne samimiyet
Ay bi gidip geliyorum bir sürü sayfa yazmissiniz. Oku oku bitmiyor. Bu sayfalari da kitaptan sayacam yakinda listeye bildirim diye yazacam.
_meLinDa_ tebrik ederim canim. Hakkettin dogrusu.
Bir dexyzt-5544 'i tebrik etmek lazim. 50 kitabi bitirdi şaka maka derken.
Ben kac gundur okuyamadim. Yine bir koşturmadir gidiyor. OD syf. 100 daha. Yeni yila girmeden bitirmek istiyorum ama bakalim. Dun neler yasadim neler. Bizizm burda Spil diye bir dag var. Oraya kar yemege gittik guya. Kar yagiyordu. Neysw gittik, araba yari yolda kaldi. Allahtan indanlar yardim etti de kurtardik. Yoksa bir de cekici cagiracaktik.Koca bir tabak dolusu kar yedim. Isinalim diye ates yakalim dedik. Ruzgar atesi bir savurdu direk yuzume. Kirpiklerim yandi Allahtan bisey olmadi yuzume. aksam da eve geldik. 8 de elektrikler gitti. Sabah 8 e kadar. Gece donduk resmen. Klimayla isiniyoruz diye. Sabah bi kalktim başin zonkluyor. Hastalanmak da istemiyorum ya. Daha yeni atlattim gribi.
Bu arada bugun siparis verdim Kitapyurdu'ndan. Cok heyecan yaptim niyeyse.Kafkacigimin 3 kitabini aldim. Haftaya gelseler bari. Ordan puan biriktirmek de cok zor galiba. Puanlarimla kitap aldigim gunleri de gorecek miyim Olric diyesim geldi.
Azimle çalışan duvarı deler cesmi seni tebrik ediyorum...Oooo atraksiyonlu gün desene
Yalnız benim daha 50. kitabım bitmedi, bi koşu okumaya devam edeyim de bugün bitsin