- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
- Konu Sahibi _asmunikal_
_meLinDa_ kuzum kitabın bitti mi? Yeni kitabın ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Islerim simdilik bitti kitaba gomuluyorum.
Hosbulmuşam ben de cocuk yok malesef henuz. Kismet...
Kitap agaci da boyle organizasyonlar yapiyormus il il. Instagramda gordum gecen gun. Hatta Izmirde de olacakti ama gunu gecti mi hic hatirlamiyorum. Cok yabanci kalirim diye dusundum gitmedim.
396 sayfa çok fena:)
aaa evet sürülen kremin daha derine nüfuz etmesini sağlama yararı da vardı ama yinede o minicik iğneler korkutuyor beniEn incesini alirsan simdikinden kotu olmaz ancak dermarollerdaki mantik iki esasa dayali 1. Kanallar acarak rollerdan sonra surulen kremin maximum fayda saglamasi 2. Cilt kendini tamir etmeye basladiginda yenileniyor olmasi antiaging icin guzel ama gozenek icin emin olamadim. Biraz dolasmak arastirmak lazim.
Beni de ama denersem sonucu seninle paylasirim mutlaka.aaa evet sürülen kremin daha derine nüfuz etmesini sağlama yararı da vardı ama yinede o minicik iğneler korkutuyor beni
Şimdi şöyle kuzum, aslında yağlı cilt, bakımını aksatmadığın sürece iyidir. Neden iyidir çünkü çabuk kırışmaz nemlidir falan.
neden yağlıdır özellikle yüz, dışarıdaki etkilere en çok mazur kalan tenimiz yüzümüzdür, kendini bir nevi korumaya alarak sürekli sebum yani yağ dengesini korumaya çalışır. falan filan
sen eğer ki yağlı olan cildini kurutmaya çalışırsan ki yanlıştır bu, cilt buna tepki verecek, kendisinden aldığın yağın yerine her daim yenilerini koymaya çalışacak ve sen eskisinden daha yağlı bir cilde sahip olacaksın, maalesef bu böyle
bunun yanında temizliğe sürekli dikkat edilmezse uygun tonik kullanılmazsa por dediğimiz cilt delikleri busefer daha fazla sebum salgılayacak, peeling de yapmazsan bu porlardaki yağlar ile ölü deriler birleşecek üzerine de dışarıdan gelen kirler..
hooop sana kocaman bir gözenek ve yanında nur topu gibi siyah noktaaa (
ben derim ki karma ciltler için uygun bir temizleyici ve alkol içeriği düşük olan bir tonik kullan (alkollü tonik yapısı gereği gözenekteki kirleri temizler yağlar alkolde erir böyle ce siyah nokta oluşumunu engeller) neden düşük alkol, bir taraftan siyah noktayı temizlemek isterken diğer taraftan da cildin sebum dengesini bozup sivilceye neden olmamak için
siyah nokta bantlarını denedin mi :)
bu arada gözeneklere çare yok kuzum ( bilki kimyasal peeling bir nevi azaltır ama asla küçültmez, onlarla yaşamayı öğreneceğiz ve yenilerinin oluşmaması için önlem alacağız
paylaş canım valla merak ediyorumBeni de ama denersem sonucu seninle paylasirim mutlaka.
Ben Can'in klasiklerini hic okumadim hep Is bank. Hasan Ali Yucel serisini tercih ettim. Iki Sehrin Hikayesi cevirisi de cok kotuymus diye duydum Can'in. O yuzden onyargiliyim.
ya bende İki şehrin Hikayesini okumayı çok istiyorum ama hangi yayından okuyacağım onu bilemiyorum
Kızlar nolmuş öyle, neredeyse yarım saatten fazladır okumaya çalışıyorum yazılanları (
(evet yarım saat ( hani enfeksiyon vardı ya kanımda, gözümde de arpacık çıktı, biri kapalı şuna :))) yazık banaaa )
İlk defa bu sene yeniyıla dair hayaller ve hedefler belirlemedim kendime. Evlendim diye amaçlarımı yitirdim sanırım
Geçen sene bir numaralı hayalim sene boyunca 50 kitap okumak - 50 film izlemekti. Kitapları hile hurda yetiştirdim Filmi de izlemişimdir diye düşünüyorum ama emin değilim. Sinemaya bazen haftada 2-3 kere gittik, bazen 1 ay hiç gitmedik. Evde bazen hergün film izledim, bazen haftalarca izlemedim, emin değilim o yüzden. Bu sene hedefim 40. Kitapta da filmde de. Ama bunlara ekstra olarak yabancı biz diziyi ilk bölümünden başlayıp izleme hedefi de koyuyorum kendime.
Bunlar dışında kilo vermem lazım ki hem sağlıklı olayım hem de ileride nasipse bebeğim olacağı zaman iyice şişmeyeyim. Bir de araba almak istiyoruz inşallah 2017'yi bitirirken karnımda bir de bir minik olursa sanırım 2017 senem de 2016 gibi çok güzel geçmiş olur
He tabi 2016 benim için çok güzel geçmiş olsa da ülkem için çok kötü geçti. Umarım 2017'de artık bişeylerin çözüme ulaştığını görürüz. Neşe ve barış olsun ülkemde, biz bunu hak ediyoruz. kavgayı savaşı değil
Ne güzel dilekler bunlar.
inşallah hepimizin gönlünden geçenler olur bu sene.
aşk isteyenlere aşk
bebek isteyenlere bebek
iş isteyenlere iş
Budala ya başladım. çok okumuşum ama 15 teyim daha.
Bir de bir şey sorcam
@__Dalida__ kimsin? Kullanıcı adın değişmiş anladığım kadarıyla
Yeni sayfa acacak kalinkaselin canim.
Sherlock holmes gibi düşünmek bitti ama yine sherloctan gideyim dedim dörtlerin imzası kitabına başladım kuzum_meLinDa_ kuzum kitabın bitti mi? Yeni kitabın ne?
Martı dan mı okuyosun?Sherlock holmes gibi düşünmek bitti ama yine sherloctan gideyim dedim dörtlerin imzası kitabına başladım kuzum