Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bir şey yapmayın. Şikayet etmiyorum diyorsunuz zaten. O zaman sorununuz ne? O sizi siz ona kızdıkça onu kısıtlayıp durun. Bir de çocuk istiyorsunuz ne güzel. Allah mesut etsi
Karsımdaki adam alkolik veyatta kötü alıskanlıgı olan evine bakmayan bana sahip çıkmayan bir adam degil sadece öyle yetismis bunu anlatamıyorum ki tabikide çocuk dusunmek saçma degil .
Ve kadınlar kulubune uye olma amacım gebelikle ilgili forumlara yazmaktı negatifi de görünce derdimi açmak istedim lütfen kırmadan eleştiri yapabiliriz birbirimize evlilik bu evcilik degil sonuç olarak degilmi .

Ay her yorumunuzu okudukça içimde bir şeyler oluyor o kadar üzülüyorum ki yani o kadar. Yanlış anlamayın asla yargılamıyorum sizi, ama size nasıl yardım edebilirim bilmiyorum.

Size evliliği bitirmek için sadece eşin alkolik olmalı kötü alıskanlığı olmalı diye öğretilmiş ama bu dogru değil Size sahip çıkması ne demek? Affedersiniz evcil hayvan mısınız siz size sahip çıksın, sizin aklınız fikriniz yok mu? Dogru yanlıs nedir siz akıl edemiyor musunuz?
Bir de seviyorum dediniz ya, sizi aşağılayan saygı duymayan, fikrinize, özgürlüğünüze, karakterinize önem vermeyen birinin nesini seviyorsunuz Allah askına?

Ben de saadetler diledim zaten. Kötü bir şey demedim

Ayrılamazsınız zaten. Ayrılmaya kalkarsanız bu profilde bir adam sizi 68 yerinizden bıçaklayarak öldürü. Biz de haberlerde falan görüp üzülürüz arkanızdan.

Sahip çıkmayı evcil hayvan konusuna baglamak ileri görüşlülük degil benim için ne yazıkki. Burada ki dert kim kimden daha iyi edebiyat yapacak bunun yarışması falan mı var anlayamadım doğrusu ? valla benim eşim kadar sizin ön yargı ve tavsiyelerinizde aşşağılayıcı öyle birini eleştirirken sizinde farkınız kalmıyor bence ve bana evlilik hakkında birsey ögretilmedi evliliği yaşamadan kim ögrenmiş sen belki ögrenmis olabilirsin ona birsey diyemem ama burda deseydim eşim alkolik evine bakmıyor bana ne diyecektin otur eşinle karsılıklı içmi diyecektin . Yoksaa bu adamdan kurtar kendini falanmı.
Karısına sahip çıkmayı tasma takmak olarak düşünmeyin bence bir insan sevdiği herşeye deger verip sahip çıkmalı yinede yorumun için tesekkür ederim .
Fakat sanki çok yanlıs birsey yapmısım gibi eleştirilmek hoş degil ne kadar birbirimizi tanımasak bile bir kadın olarak bu kadar birbirimizi incitmemeliyiz iyi aksamlar

Oturmana, kalkmana, makyajına ve arkadaşlarına karışan kişi sana güveniyor mu?

Ha tamam o zaman

Güvenini kıracak hiçbirsey yapmadığım için evet kız kardeslerine karsıda aynı

Hiç oluşmayan bir güven kırılabilir mi??

Kardeşinede aynıysa kendisinin kadınlara karşı güveni yok. Siz değil başkası olsaydı da aynını yapardı.

Ne diyim anlaşılan halinizden memnunsunuz. Böyle tipler değişmez. Ne zamana kadar çekebilirsiniz onu kendiniz bilirsiniz.

Güvenini kıracak hiçbirsey yapmadığım için evet kız kardeslerine karsıda aynı
Umarım kız çocuğunuz olmaz. Baba şiddetiyle büyüyecek eğer olursa. Siz sormadan söyleyeyim yaşadığınız şeyin adı psikolojik şiddet. Bunu eninde sonunda sahip olursanız kız çocuklarınız da yaşayacak.

Aksine güvenle alakalı probleminiz olduğu için her an yan yanasınız ve her şeyiniz ortak. Gerçekten göremiyor musunuz bunu? Huyu bu, böyle yetişmiş, ailesi böyle diyerek normalleştirmeyin lütfen. Sorun zaten eşinizin yaşayış biçiminin bu olması. Eşiniz kendi yaşayış biçimini dayatıyor size. Sevdiğiniz sevmediğiniz farketmez eşiniz sizi kısıtlayamaz. Gerçekten çok farklı bir düşünce tarzınız var. Sürekli kıskançlık dışında bir sorunumuz yok yazmışsınız ama ne kadar büyük ve önemli bir sorun olduğunun farkında değilsiniz sanırım.

Sorundan hepimiz haberdarız ben çözüm olarak nasıl bir yol izlemeleyim bunu yasayanlar varsa dinlemek istedim bunun bir sorun olmadıgını söylemedim sadece bundan baska bir sorunumuz olmadıgını söyledim zaten

Sorundan hepimiz haberdarız ben çözüm olarak nasıl bir yol izlemeleyim bunu yasayanlar varsa dinlemek istedim bunun bir sorun olmadıgını söylemedim sadece bundan baska bir sorunumuz olmadıgını söyledim zaten

Ben de sorun yok diyorsunuz yazmadım zaten küçük bir sorun olarak görüyorsunuz dedim. Psikolojik yardım alsın eşiniz kabul ederse tek çözüm. Kıskançlık psikolojik bir rahatsızlık çünkü. Yok eğer yanaşmıyorsa da bitirin bu evliliği. Düzelmez çünkü. Gerçi siz bunu evlilik bitirmek için geçerli bir sebep bile görmüyorsunuz ya. Öyle basit küçük bir şey gibi söylüyorsunuz ki bundan başka sorunumuz yok, yoksa eşim şöyle iyidir böyle saygılıdır... Eşiniz iyiyse cennete gitsin ama eşinin hayatını bu şekilde kısıtlayan bir insanın iyi biri olma ihtimali yok benim gözümde.

Çoğu eş öyle zamanla yontmaya bakın düzelme illaki olacaktır seven kıskanır tabi ama fazlası zarar diye anlatın ona
Seven kıskanır seven iki vurur seven eve kapatır seven çalıştırmaz seven s….kr ağzımı açtırmayın vallahı ya ne sevmesi be hayatta hiç sevilmemişsiniz sanırım sevmek nedir sevilmek nedir bılmıyor birde akıl veriyorsunuz

Kelin ilacı olsada başına sürse acil şifa diliyorum size

Anlatamazsın... Uğraşma boşuna.

Altında yatan sebebi
Bilmiyorum herşey olabilir ama benim hissettiğim bu bana olan bi guvensizlik degil cunku bir yanlısım olmadıgından bir sıkıntı yasamadık hiç şükürler olsun

Altında yatan sebebi
Bilmiyorum herşey olabilir ama benim hissettiğim bu bana olan bi guvensizlik degil cunku bir yanlısım olmadıgından bir sıkıntı yasamadık hiç şükürler olsun

Yanlışınız olsa yarın öğle namazına müteakiben defnederiz sizi hiç sorun değil

Yani o kadar mücadeleden sonra sevdiğin insanı nasıl bırakabilirsin yada bırakmayı dusunebilirsin he canım çok sıkılırsa gemileri yakarım ama önce neler yapabilirim bu onemli yoksa kim ister kısıtlanmayı ki bir kere dogduk bir kere ölecegiz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…