Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altında yatan sebebi
Bilmiyorum herşey olabilir ama benim hissettiğim bu bana olan bi guvensizlik degil cunku bir yanlısım olmadıgından bir sıkıntı yasamadık hiç şükürler olsun
Yanlışım olmadıdan kastınız dışarıda arkadaşlarınızla dolaşamamak veya istediğiniz kıyafeti giyememek mi? Bunları yapsanız yanlış mı yapmış olacaksınız? Ve bu hayata şükrediyorsunuz gerçekten? Eşiniz dinlediğiniz müziği kıskanıyor, bunun için tartışma çıkıyor, dinlediğiniz müzikten anlam çıkaran adam mı güveniyor size? Siz mutlu değilsiniz. Boşanmaya korktuğunuz için mutluymuş gibi kendinizi teselli ediyorsunuz olan biten bu.

Rabbim hiçkimseye böyle birsey yaşatmasın hepimizin bir seçimi ve seçimin getirdigi iyi kötü bir sınavı var herşeyin hayırlısı

Bak yine dellenecem tutun beni...

Evet ablacım buda kader. Gerçekten Allah bize hiç akıl vermemiş yaptığımız seçimden de hiç dönemeyiz, çekmeliyiz. Çünkü neden sınavımız bu bizim. Hiç önlem almayalım ölelim kader. Sizde şuan önlem almıyorsunuz ondan öğle namazına müteakip kaldırırız sizi. Çünkü eşiniz sağlıklı değil. Ve siz bunu bile bile devam ediyorsunuz, edeceksiniz.

Ülkenin özeti gibisiniz tebrikler 👏

Arkadaşlar eşim çok kıskanç herşeyime karısıyor oturmama kalkmama makyajıma arkadaşlarıma hatta açıp bir şarkı dinlediğimde bile neden bu şarkıyı açtın neden söylüyorsun falan diyor ne yapacagımı bilmiyorum ?? Bu saaatten sonra nasıl yola getirebilirim bilmiyorum ..
Değişmez.

Yanlışım olmadıdan kastınız dışarıda arkadaşlarınızla dolaşamamak veya istediğiniz kıyafeti giyememek mi? Bunları yapsanız yanlış mı yapmış olacaksınız? Ve bu hayata şükrediyorsunuz gerçekten? Eşiniz dinlediğiniz müziği kıskanıyor, bunun için tartışma çıkıyor, dinlediğiniz müzikten anlam çıkaran adam mı güveniyor size? Siz mutlu değilsiniz. Boşanmaya korktuğunuz için mutluymuş gibi kendinizi teselli ediyorsunuz olan biten bu.
Boşanmaktan korkmuyorum dunyanın sonuda degil ayakta kalabilirim allahın izniyle seviyorum severek evlendim kısıtlandıgım zamanlar mutsuzum onun dısında hep egleniyoruz şakalasıyoruz bi sekilde gün içinde unutuyorum yani hiç makyaj yapmıyorum diyemem abartı olmasın diyor dikkat çekmesin gibi gibi seyler yoksa hiç yapmasam zaten hiç bir sekilde katlanamam kendimi begenmedikten sonra yüzüm hiç gülmez ben defalarca onla bu konuyu konustum bana konusmaları sadece kültür farkından dolayı gibi geldi bilmiyorum.
Ben sevgiliyken kendimden çok ödün verdgim için suan bunları yasıyorum zaten ama bir sekilde birseylere oda göz yummak zorunda bende bununla ugrasıyorum yoksa bosanmak nedir anlaşmalı olsa bir imzaya bakar

Evet ablacım buda kader. Gerçekten Allah bize hiç akıl vermemiş yaptığımız seçimden de hiç dönemeyiz, çekmeliyiz. Çünkü neden sınavımız bu bizim. Hiç önlem almayalım ölelim kader. Sizde şuan önlem almıyorsunuz ondan öğle namazına müteakip kaldırırız sizi. Çünkü eşiniz sağlıklı değil. Ve siz bunu bile bile devam ediyorsunuz, edeceksiniz.

Ülkenin özeti gibisiniz

Ülkenin özeti gibisiniz tebrikler 👏
😀 hangi ilde evliyalık yaptın valla beni tanıdıgını bilsem yemin ederim kesin düşmanım cevap veriyor diyecegim kesinlikle

😀 hangi ilde evliyalık yaptın valla beni tanıdıgını bilsem yemin ederim kesin düşmanım cevap veriyor diyecegim kesinlikle

Bunun için evliya olmaya gerek yok bir parça aklı olan insan için bu hiç birşey.

Ve bu mesajınızdan sonra emin oldum ki siz tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşsunuz 👍 Hastalıklı hayatınızda mutlu olmanızı dilerim 😂

Bunun için evliya olmaya gerek yok bir parça aklı olan insan için bu hiç birşey.

Ve bu mesajınızdan sonra emin oldum ki siz tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşsunuz 👍 Hastalıklı hayatınızda mutlu olmanızı dilerim 😂
Bu seni mutlu edecekse öyle olsun benim için sorun degil 😀

Bu seni mutlu edecekse dediğin gibi olsun🙏🏼Tesekkür ederim uyuyacagım iyi geceler 😀

Yani o kadar mücadeleden sonra sevdiğin insanı nasıl bırakabilirsin yada bırakmayı dusunebilirsin he canım çok sıkılırsa gemileri yakarım ama önce neler yapabilirim bu onemli yoksa kim ister kısıtlanmayı ki bir kere dogduk bir kere ölecegiz .

Kaç yılınızı verdiniz bu adama 3-5-10? Bir yanda bütün bir ömür varken ne ki bunlar? Kimse boşanmak için evlenmez tabi ama bütün hayatınız kısıtlanarak geçsin istiyorsanız devam edin tabi hayat sizin. Bu konuda siz bir şey yapamazsınız, ne yapacaksa eşiniz yapabilir. Sorun onda çünkü. Destek alması gereken kişi o. Siz onu buna yönlendirmeye çalışabilirsiniz ancak. O kadar mücadele dediğiniz nedir? O bu evlilik bitmesin diye mücadele eder mi bi sorun bakalım? Değiştirmek ister mi kendini, istemez çünkü ona göre bir sorun yok.

Bu seni mutlu edecekse öyle olsun benim için sorun degil 😀

Bu seni mutlu edecekse dediğin gibi olsun🙏🏼Tesekkür ederim uyuyacagım iyi geceler 😀
Bence adminlere ulaşın konunuzu kapatsınlar. Bu forumda kimse size “erkektir yapar canım alttan al” demeyecek. Biliyorum böyle cevaplar bekliyorsunuz ama bu forumda öyle üyeler pek bulamazsınız. Konuyu açık tuttuğunuz sürece herkes size mantıklı bir insan tavsiyesi olarak boşanın diyecek. Siz de boşanmayacaksınız. O yüzden konuyu uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Yazılan yorumlar hoşunuza gitmiyor ve gitmeyecek çünkü…

Sahip çıkmayı evcil hayvan konusuna baglamak ileri görüşlülük degil benim için ne yazıkki. Burada ki dert kim kimden daha iyi edebiyat yapacak bunun yarışması falan mı var anlayamadım doğrusu ? 🫣 valla benim eşim kadar sizin ön yargı ve tavsiyelerinizde aşşağılayıcı öyle birini eleştirirken sizinde farkınız kalmıyor bence ve bana evlilik hakkında birsey ögretilmedi evliliği yaşamadan kim ögrenmiş 😃 sen belki ögrenmis olabilirsin ona birsey diyemem ama burda deseydim eşim alkolik evine bakmıyor bana ne diyecektin otur eşinle karsılıklı içmi diyecektin . Yoksaa bu adamdan kurtar kendini falanmı.
Karısına sahip çıkmayı tasma takmak olarak düşünmeyin bence bir insan sevdiği herşeye deger verip sahip çıkmalı yinede yorumun için tesekkür ederim .
Fakat sanki çok yanlıs birsey yapmısım gibi eleştirilmek hoş degil ne kadar birbirimizi tanımasak bile bir kadın olarak bu kadar birbirimizi incitmemeliyiz iyi aksamlar 👍🏻😊
Neden edebiyat yaptığımı falan düşündünüz ki? Ben gerçekten sizin için çok ama çok üzüldüm. Ben size alkolik olsa birlikte ol demiyorum ki, öyle kötü huyları olsa da kurtulmalısiniz. Ama yaşadığınız şey alkolik olmasından daha iyi değil :( siz sadece farkında değilsiniz. Keşke eşiniz de sahip çıkmak konusunda sizinle aynı düşünse, keşke size değer verse.
Evet maalesef yanlış bir şey yapıyorsunuz, karşınızdakinin size böyle davranmasını kabul ederek çok yanlış yapıyorsunuz.
Inanın amacim sizi eleştirip yargılamak asla değil, ben size yardımcı olmak istiyorum. Keşke fark etseniz :(

Haklısınız fakat aşılmayıncada dönüp gidilirmi buda var şimdi çok daralıyorum çok bunalıyorum bazen çıldıracak gibi oluyorum ama ne yapabilirim bu adamı böyle kabul ettim buda özguvenimi kaybetmeme sebep oldu artık kendimi begenemiyorum cunku istedigim gibi hareket edemiyorum giyinemiyorum oda bana benden baskasına güzel gözükmek mi senin hosuna gidecek diyor o o boyutlarda dini yondende yanlıs oldugunu söylüyor öyle diyeyim
E bu benimkinin aynısı

Boşanmaktan korkmuyorum dunyanın sonuda degil ayakta kalabilirim allahın izniyle seviyorum severek evlendim kısıtlandıgım zamanlar mutsuzum onun dısında hep egleniyoruz şakalasıyoruz bi sekilde gün içinde unutuyorum yani hiç makyaj yapmıyorum diyemem abartı olmasın diyor dikkat çekmesin gibi gibi seyler yoksa hiç yapmasam zaten hiç bir sekilde katlanamam kendimi begenmedikten sonra yüzüm hiç gülmez ben defalarca onla bu konuyu konustum bana konusmaları sadece kültür farkından dolayı gibi geldi bilmiyorum.
Ben sevgiliyken kendimden çok ödün verdgim için suan bunları yasıyorum zaten ama bir sekilde birseylere oda göz yummak zorunda bende bununla ugrasıyorum yoksa bosanmak nedir anlaşmalı olsa bir imzaya bakar
Ne kadar süre sevgili oldunuz ve sevgiliyken böyle yaptığı için çok ödün vermişsiniz kendisini düzeltmeden nasıl cesaret edip evlendiniz birde fiziksel şiddeti oldu mu hiç

Çoğu eş öyle zamanla yontmaya bakın düzelme illaki olacaktır seven kıskanır tabi ama fazlası zarar diye anlatın ona
Hoşgeldiniz sayın Ord.Prof. Dr. Kıro Kırooğlu. Nobel ödülü alacak tavsiyelerinizin maşallahı var.
21039640-CDB5-4008-B21B-445C0B65D762.webp

Duzelmesi zor bir ihtimal. Hatta oyle bir ihtimal yok diyebiliriz. Bir arkadasimin esi boyle kiz kafeye gidip arkadaslariyla kahve icemez ama halinden sikayetci degil onu seviyor. Siz de bu sekilde devam edeceksiniz gibi gorunuyor. Ya da iyi bir cinnet gecirirseniz bazi seyler yumusayacaktir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X