Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

papatyagibiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
176
22
28
Arkadaşlar eşim çok kıskanç herşeyime karısıyor oturmama kalkmama makyajıma arkadaşlarıma hatta açıp bir şarkı dinlediğimde bile neden bu şarkıyı açtın neden söylüyorsun falan diyor ne yapacagımı bilmiyorum ?? Bu saaatten sonra nasıl yola getirebilirim bilmiyorum ..

Arkadaşlar eşim çok kıskanç herşeyime karısıyor oturmama kalkmama makyajıma arkadaşlarıma hatta açıp bir şarkı dinlediğimde bile neden bu şarkıyı açtın neden söylüyorsun falan diyor ne yapacagımı bilmiyorum ?? Bu saaatten sonra nasıl yola getirebilirim bilmiyorum ..
Nikahta mı tanıştınız?

Ne diye evlendiniz o halde
Her şeye kızıyorsa Ne giyecekmişsiniz
müzik sesinden rahatsız oluyorsa kulaklık taksın o zaman

Adam ağır derecede paranoyak. Şarkıdan bile anlam çıkarabiliyorsa durum ciddi.
Önceden de kıskançtı herhalde, nikah olur olmaz başlamamıştır değil mi? Ama siz öncesinde seviyor ki kıskanıyor diye düşündünüz herhalde?

Ben ilk defa buraya katılım sağlıyorum üstte bir yorumum var aslında iyimser olmak istedim ama şimdi kendimi sizin yerinize koydum empati yaptım da bu çekilecek bişey değil sanırım. Siz de ona aynısını uygulasaniz acaba anlar mı hatasını. Umarim en yakın zamanda çözersiniz sorunu

Yola gelmez , boşuna uğraşmayın.Ömrünüzü yer. Adam kendinde sıkıntı görmüyor, zamanında siz de sıkıntı görmemiş evlenmişsiniz.Neyi kimi yola getireceksiniz?????

Bu yazılanlar aklıma birini getirdi de etiketleyip konuyu ona çevirmeyeyim, nasıl olsa kendi gelir, tek tek sorular sorar.

Kıskançlık hafif kalır eşinizi tarif etmeye, hastalık boyutunda yaptıkları. Böylesi düzelmez, her türlü tehlikeli hareketi de bünyesinde barındırır.
Düşünüyorum bulamadım kim ?
Düzeltme: ayy hatırladım neyse tamam ben gidip helva yapacağım.

Bu kadar kiskanc olan genelde kendisi bir haltlar karistirip karsi tarafi sucluyor. Bana böyle kimsenin davranmasina izin vermem. Esim dahil. Ne demek istiyor? Gidip tedavi olsun, kendini bosanma mahkemesi önünde bulmak istemiyorsa
Evet bunun psikolojik açıklaması tam olarakta öyle fakat aynı yerde çalısıyoruz ve dışarda erkek ortamı yoktur .
Telefonu elimde tüm şifrelerimizi biliyoruz.
O konuda bir şüpheye düşmedim bu zamana kadar Ne zaman arkadasıma gitmek istesem gidemiyorum ona söyleyince bana diyor ben sen ne diyorsan yapıyorum ki evet ciddende yapıyor bunuda söyleyerek iyice kafa karıstırıyor

Konu sahibinin kocası burayı da kıskandı heralde 🙄
Yok 😀😀 hastahanedeydim gebelikten şüphelenmiştik baktırdık ama sonuç negatif sürekli forum sitesinde oldugumu biliyor gebeliği düşündüğümüz zamandan bu yana oda benimle çok okudu 😀😀

Ya yargılamak için sormuyorum ama ben okumaya tahammül edemiyorum, nefesim daralıyor. Siz bunları nasıl yaşıyorsunuz?
Yani eşiniz bile olsa baska birisi size ne had ile karışabilir ki? Ve böyle basit konularda. Bunun adı kıskançlık değil. Hastalık.
Lütfen kurtarın kendinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X