kıskanclıgın dozu arttı iftiraya başladı.

ay darısı bana ınsallah ben de mutluluk ask neymıs ınsallah tadarım
o kadar cok agladım kı bı gunde dort agrı kesıcı ıle bas agrımı dındıremedıgım oldu
uzuldum kendıme suan he
bende uzulurum evlense ılla kı ama donmem asla ıftıra

Ya tepkiler aynı. Simdi engeller sonra Acar sana yazar özür dişer sevdiğimden yaptım der. Eger sen yüz vermezsen bi kıyamet koparır. Tetikte ol bence. Ben onla ayrılmıştım ama o peşimi bırakmadı. Sonraki arkadasım destek oldu öyle yıllar sürmedi yeniden sevmem. Zaten bunları yaptığı için yeterince nefret ediyordum ondan.

Kıyamam yaa. Benim de 3 gün gözümün yaşı dinmemisti. Boşmuş

Şimdi burda olsan kahve yapar dertlesirdik :) seni çok iyi anlıyorum.

takılma artık canım, önüne bak. allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. sevgi baskı altına almak, kısıtlamak değil ki. tecrübe etmiş oldun işte.

Okurken şiştim!!!
Evliliğin fragmanını izliyorsun ,arkana bile bakma...

şimdi sole olabilir
sen bnm namusuma laf attı die acıklamaya çalışırsın
kafanda bitsin ama ole bilmesin bunu duzelteyim dersin
olayı duzeltirsin sonra o da cok kıskandım da seni cok seviom da ondan ole kendimi kaybettim bi daha yapmıcam der
ole barısılır 15 gun sonra aynısı
sakın hayatını mahvetme
bırak ne dusunurse dusunsun hasta ruhlu

Kutlarım ayrılmışsın,elin manyagını cok bile çekmişsin

Anaaa bu ne bee!! Valla beynin akar buna laf anlatıcan derken Bence git sadaka fln ver fakire fukaraya iyi kurtulmuşsun bu saykodan . Bu paranoyak olmuş gitsin tedavi olsun ya da olmasın senden uzak olsun da. Sakın geri döneyim deme. Beyin hücrelerine yazık

Oncelikle iyi ki ayrilmissin bu adam tum omur cekilmez .Bu kiskanclik degil baska birsey .Kislanclik can yakmaz sizinkisi resmen can almis

Hiç şüphen olmasın ayrılarak en iyisini yapmışsın...bende böyle bir insanla evlendim anlattığın gibi inan hiç degismiyorlar dahada beter..ne sosyal hayatım kaldı nede bir arkadaşım ..hayat ondan ibaret artık bana ..ama 10 yıllık eşim çokta seviyorum sadece kıskançlık

Ayyy aynı benim yaşadıklarım canım kaç Arkana bakmadan kaç yoksa bakirkoyde bulursun bu gidişle kendini ayrıl sende inan 1 ay sonra üzüntün geçince kendine çok kizicaksin salak gibi kendime neden bunu yaptım diye.

Bu tür adamlar çok tehlikeli. Öyle bir iftira atar ki kendinizi aklayamazsınız. Herkes erkek diye ona inanır. Allah korusun kafasında kurgulayıp sizi öldürmeye çalışabilir.
Bunların hiçbiri bile olmasa ruh sağlığınızı kaybedersiniz. Bu paranoyak tavırlar yüzünden. Bu adamla devam ederseniz huzurlu bir hayatınız olmaz. Ayrılmak en doğru seçim. Hiç ikileme bile düşmeyin. İnanın ayrıldığınıza hiç pişman olmazsınız.

Yahu bu Türk milleti neden ilerlemiyor deniyor ya, işte sebebi bu. Millet enerjisini saçma sapan şeylere harcıyor. Adamın hayattaki tek amacı kızı takip etmek. Acaba boynuz mu yedi birinden. Bu kızı bu kadar takip edeceğine git ek iş yap, ne bileyim kitap oku kendini mesleğinde geliştir. Sosyal ortam edin. Buna ne zaman dayanır ne enerji dayanır. Bu ne ya resmen ömür törpüsü.

Kadın aldatacak olsa ruhu duymaz zaten. Karşıdakinin haysiyetine güvenmiyorsan neden ilişki yaşayıp evlenmeye kalkıyorsun.

Konu sahibi arkadaş bırak bu adam ne anlarsa anlasın yol ver gitsin her yerden sen de engelle. Karşına daha düzgün birisi çıkar elbet.

Beni okurken sinir bastı sen buna nasıl dayandın?
Annenin yerinde olmak istemezdim ne sinir olmuştur ya.
Ayrıl lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…