kıskanclıgın dozu arttı iftiraya başladı.

Şöyle düşün adam sana iftira attı üstüne sen yapsan namusuna kadar laf edeceği şeyi şuan hakliymis gibi kendi yapıyor. Bi dusunsene böyle bi adamla hayat geçer mi.
Cok sure vermiyorum ona yakında engeli açar size yazar yok sinirliydim sinirimden söyledim seni seviyorum falan.
Suan onda ne var biliyo musun nasılsa gitmiyo nasilsa beni seviyo,bu düşünceyle seni mahvediyor. Dusunsene böyle düşünen biri gerçekten sever mi? Niye seni sevmeyen biriyle ömür geciresin

terk edende kendı bende bunları dusunuyorum ha bıde dunden hazır evlılıge sozde ama en kucuk seyde bye der bır kez olsun alttan almaz hep haklı olacak nedenlerı vardır valla anlamadım ozguven tavan ama benım sayemde sımarttım

cok ıyı geldın bana ıc sesım gıbı ...
tşk ederım ınsallaaaahhh toparlıcam ıftıranın verılen emegın sokundayım da yoksa ondan ayrılamayan dövse sövse duracak ne karakterde ne yapıdayımm .. sadece uzuldum ıste

evlı hocamı dahı kıskanır herkesı herseyı degısmıyor sozde cok sevıyor ama bana hıc yalvarmaz bıde ustune sapık gıbı heryerden vatsap face ınstagram telden engelledı dusunun cok sevıyor kıskanıyor ama bu hareketlere baksana
bırde sapık mıyım ya aramam olur bıter bu ne
ha bu arada ınsan sevdıgı kadını baska adama nasıl yakıstırır

bız yakınken uzgız kavgamız bıle kavga gurultu hadı engelle
haklısın deger verme ılk aydan olabılır dusununce hıc deger gormedım gıbı ama bı o kadar da sevdıgıne ınandrdı garıp

Canım sana tavsiyem ilk aylar çok tehlikedir çünkü herkes kendini olduğundan farklı tanıtma çabasına girer.O yüzden hemen beni çok seviyor düşüncesine kapılma.Sonra çok üzülürsün.

Kimseye kendini şartlama.

O adam yanında gerçekten kendi olabiliyorsa,hata yaptığında özür dilemeyi biliyorsa seni seviyordur.
Seni kıran ağzından bir kere de olsa sinirle aşırı kıran hakaret içeren bir adamla birlikte olma.Unutma onun tekrarı gelir.İlk tokat gibi yani devamı gelir.

Bu olay senin için bir tecrübe işte.Takma gül geç.
Kendini üzecek şeyler düşünme bu benim hatamdı olmamalıydı hayatımda,bana ders olsun artık önceliğim benim diye hatırlat kendine.

Güzel şarkılar dinle.Üzüldüğünü farkettiğin an kendini toparla.Çünkü yarın bu kadar üzüldüğün zamana bile acırsın.

Belki yarın ölücez değmeyen insanlar için can sıkmaya değer mi?

Elbet sev güven zamanı gelince evlen.Ama aşırı endeksleme kendini.Çünkü birgün eşinde olsa boşanabilirsin,sevgi bitebilir.
Aldatabilir.Güçlü olki yarın kötü şeyler yaşarsan da çok sarsılma.Yoluna bakabil.

Hayırlısı olsun hakkında dengesiz boşver

bırlıkte yasamıyoruz aılem burda oldugu ıcın geldık sonra bunla tanıstımm canım
Oylr ackladm cunku bliosun namus bekçileri coktur beni de oyle sanma die aman kmse için uzulme ya akşına bırak Allah hayatından cıkarttysa alma hayatına bda en hayrlısı oyle emn ol neler neler ckıyo karsımıza bosverrr

Aynı şeyi o sana yapsa sen ona asla iftira atmazdin konuşurdun ona guvenirdin. Emeğe üzülme buradaki bir sürü kadın hayatının bir döneminde birilerine mutlaka emek verdi ama çoğu başkasıyla ve cok mutlu.
Ben de verdim neler neler yaptım ee noldu kafasından hikaye kurdu kendini inandırdı iftira attı.Ustune bir de boynuz yedim sorunca da sen benle ilgilenmedin ondan yaptım suc sende oldu.
Zaten şuan sen ona dönsen bile bunlar hep içinde birikecek bir gun biyerde patlayacaksin geleceği aslında kendin de goruyosun ee neden üzülüyosun.
Hazir seni engellemisken kurtulmanın tadına cikar

Böyle davranmasına izin veren sizsiniz, ben ne çektim demeyin boşuna. Belli ki hoşunuza da gitmiş, sevdiğinden yapıyor diye inandırmışsınız kendinizi. Yoksa adam gümbür gümbür "ben sorunluyum aklın varsa kaç" diye error verip durmuş.

Hayatina devam guclu bir kadin ol

Tek bişey sorcam neden çektin? Nedir bulunmaz hint kumaşı mı?
O manyak tribe girip seni engellemese hala iliskine devam edicektin.

İftira atanların paranoyak şizofren artık doğrusu hangi tabirse kurup kurup gerçek sananlar haatalığı diyelim onlardan olduğunu düşünüyorum ben. Bir şekilde hayatınıZdan uzaklaştırın derim

cokkkkkk ama cookkkkk tşk ederımmmm
haklısın oncelıgım kendım
benım ıcın hataydı tekrarı olmayan hata dıye dusunup yoluma bakmalıyım
haklısın bosanadabılırım sevgı bıter guclu oldum mu herseyı atlatırımmm

Tam bir hasta. Bu ne boyle ya. İyi kurtarmissin kendini bence.

İftira atanların paranoyak şizofren artık doğrusu hangi tabirse kurup kurup gerçek sananlar haatalığı diyelim onlardan olduğunu düşünüyorum ben. Bir şekilde hayatınıZdan uzaklaştırın derim

tşk ederim evet hasta ruhlu ıyıken cok ıyı kotuyken boyle
cıft karakterlı paranoyak

evet sorunluyum ben demıs oyle kör oyle agırmıısm kı en son ıftıraya kadar
suan uzuldugum sey haksızlık yapması bana ama sonrasında ozur beklemek ne haddıme saygı ıle ayrılmak ne mumkun her yerden engellenıpbenım sevmedıgım kızları ekleyerek hayatına devam etmesı
oan bana oldu suan bıle uzulup bunları takarak ayrılıga asla uzulmuyorum yaptıgım fedakarlıga ...

hayır hosuma gıden seyler degıldı ınanın
duzeltmeye calıstım konustum bagırdım cagırdımm agladım her sekılde ama bu kız benı sevıyor dıye arttırdı ta ki son golü atana kadar ...

sevgımden emındı bu yuzden sımardı ne yazık kı
her sekılde terbıyesızlıgı saygısızlıgı bı sevgılı gıbı yapmadıgı seyler de olsa selen benı sevıyor dusuncesı hakım oldugu ıcın

amin hayırlısı hakkkımızda
ya ıftıra atmasında uzuldugum sey bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…