evet ki annem ona saygı cercevesınde konustu her ne kadar onu sevmesed sınır olsada bana yapılanı bılsede kalp kırmadan ta ki en son gun tehdıt edıp apartmanı basına yıkarım demesıne kadar.Beni okurken sinir bastı sen buna nasıl dayandın?
Annenin yerinde olmak istemezdim ne sinir olmuştur ya.
Ayrıl lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kıskanclıgın dozu arttı iftiraya başladı.
- Konu Sahibi Rolly
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet haklısınız sadece bunca emege bıde sapık gıbı engellenıp bıde her yere ya onla ya aılemle gıdıp ıftıraya maruz kalmayı yedıremıyorum buna hırslanıyorum ve uzuluyorumkaç arkadaşım, arkana bile bakmadan kaç!
duzelır dıye cahıllık dmıNasıl sabrettinizki böyle birine ay bn okurken sinir oldum siz nasıl dayandiniz?
suan tek ama tek uzuldugum sey bunca fedakarlıga sankı ben onu rahatsız edıyomusum gıbı her yerden bırde engellemıs vs vs bı ozur bıle dılemedı ne bılim hanı senı tanıyorum oyle bırı degılsın diye ne kadar kalbımı kırarak bıttı .. onu affedemıyorum ama kendımıde affedemıyorum
ay yazınızı okurken gozlerım doldu aldatsam gıdecegım yerın acık adresını verıp cıkısta gel goruselım demem zaten cok cok zoruma gıden seyler var ona kızgınım kendıme daha cok bunu haketmedım .. o kadar cok takıp ettın kı bunca yıl benı tanıyosun yanlısım yok ama varmıs gıbı algı yaratması her seferınde kı su son kavgalarda ıftıra boyutuYahu bu Türk milleti neden ilerlemiyor deniyor ya, işte sebebi bu. Millet enerjisini saçma sapan şeylere harcıyor. Adamın hayattaki tek amacı kızı takip etmek. Acaba boynuz mu yedi birinden. Bu kızı bu kadar takip edeceğine git ek iş yap, ne bileyim kitap oku kendini mesleğinde geliştir. Sosyal ortam edin. Buna ne zaman dayanır ne enerji dayanır. Bu ne ya resmen ömür törpüsü.
Kadın aldatacak olsa ruhu duymaz zaten. Karşıdakinin haysiyetine güvenmiyorsan neden ilişki yaşayıp evlenmeye kalkıyorsun.
Konu sahibi arkadaş bırak bu adam ne anlarsa anlasın yol ver gitsin her yerden sen de engelle. Karşına daha düzgün birisi çıkar elbet.
ıdecegım yerın acık adresını verıp cıkısta gel goruselım demem zaten cok cok zoruma gıden seyler var ona kızgınım kendıme daha cok bunu haketmedım .. o kadar cok takıp ettın kı bunca yıl benı tanıyosun yanlısım yok ama varmıs gıbı algı yaratması her seferınde kı su son kavgalarda ıftıra boyutuBu tür adamlar çok tehlikeli. Öyle bir iftira atar ki kendinizi aklayamazsınız. Herkes erkek diye ona inanır. Allah korusun kafasında kurgulayıp sizi öldürmeye çalışabilir.
Bunların hiçbiri bile olmasa ruh sağlığınızı kaybedersiniz. Bu paranoyak tavırlar yüzünden. Bu adamla devam ederseniz huzurlu bir hayatınız olmaz. Ayrılmak en doğru seçim. Hiç ikileme bile düşmeyin. İnanın ayrıldığınıza hiç pişman olmazsınız.
yası gelmıs ama beyın yası oturmamısevlenecek olgunluğa erişememiş.
annesı mı cok pofpofluyor benım yanımda bı agucuk yapmadıgı kalıyorda yoksa benım sevgımden mı sımardı
hasta mı anlamadım ama cok canım yandı herkes bı adım attı benım sureklı en basa varan bu ılıskıden .. kıskanmak degıl herkes sevsın sevılsın mutlu olsun elbette ama mutsuzlugumdan yanlıs ılıskı bosa gıden zman cok canımı yakıyor
hazmedemıyorum
ya sızın nasıldı .. bır ayda toparlandınız mıAyyy aynı benim yaşadıklarım canım kaç Arkana bakmadan kaç yoksa bakirkoyde bulursun bu gidişle kendini ayrıl sende inan 1 ay sonra üzüntün geçince kendine çok kizicaksin salak gibi kendime neden bunu yaptım diye.
ben sureklı yaptıgım fedakarlıklara acıyıp hırslandıgım ıcın suan sınırlıyım hala nasıl telkın edeyım kendımı nasıl sıleyım ıyısı dıyemem kotusu ıle herseyı
cok haklısınız ama erkek oldugu ıcın ona ınanırlarBu tür adamlar çok tehlikeli. Öyle bir iftira atar ki kendinizi aklayamazsınız. Herkes erkek diye ona inanır. Allah korusun kafasında kurgulayıp sizi öldürmeye çalışabilir.
Bunların hiçbiri bile olmasa ruh sağlığınızı kaybedersiniz. Bu paranoyak tavırlar yüzünden. Bu adamla devam ederseniz huzurlu bir hayatınız olmaz. Ayrılmak en doğru seçim. Hiç ikileme bile düşmeyin. İnanın ayrıldığınıza hiç pişman olmazsınız.
kıza camur atmak nedır ya allaha havale ettım ınsallah aldatılmak ne dmek yuce mevlam gostersın kı benım nasıl bı kız oldugumu gorsun
benım kızdıgım sey bırde şu hadı dıyelım evlendıkkk adam sureklı bu sekılde kurguluyor bunun cevresınde duyup kapıma gelecek bana göz dıkecek adam olmayacak mı sen bu sekılde mı koruyacaksın namusunu
ama oyle bı ınsan kı yolda bırı laf atsa suc benım of of hazmedemıyorum ınanın kı
sureklı her sekılde ben sucluyum zaten yolda bırı laf atsa bıleAnaaa bu ne bee!! Valla beynin akar buna laf anlatıcan derken Bence git sadaka fln ver fakire fukaraya iyi kurtulmuşsun bu saykodan . Bu paranoyak olmuş gitsin tedavi olsun ya da olmasın senden uzak olsun da. Sakın geri döneyim deme. Beyin hücrelerine yazık
beynım aktı ben ben degılım
sureklı hep ama hep ben sucluyum
cok haklısınız ama erkek oldugu ıcın ona ınanırlar
kıza camur atmak nedır ya allaha havale ettım ınsallah aldatılmak ne dmek yuce mevlam gostersın kı benım nasıl bı kız oldugumu gorsun
benım kızdıgım sey bırde şu hadı dıyelım evlendıkkk adam sureklı bu sekılde kurguluyor bunun cevresınde duyup kapıma gelecek bana göz dıkecek adam olmayacak mı sen bu sekılde mı koruyacaksın namusunu
ama oyle bı ınsan kı yolda bırı laf atsa suc benım of of hazmedemıyorum ınanın kı
ay cok tşk ederım cok tatlısın allah herkesın gonlune gore versınKıyamam yaa. Benim de 3 gün gözümün yaşı dinmemisti. Boşmuş
Şimdi burda olsan kahve yapar dertlesirdik :) seni çok iyi anlıyorum.
benımkı bıde cok kusuyordu kız gıbı gormeye baslamıstım ve ınanınnnn ben erkek gıbı hareket edıyorum yanı argo el kol degıstırdı benı
- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 103
- 34
- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 103
- 34
- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 40
Benim esimde öyleydi hala oylede. Faceimi kapatirirdi kızlardan bile kiskanirdi atiyorum soyle su fatmaya ellerini kirarim daha el kol hareketleri yapmasın daha felen kuaförde elemandim nisanliyken dükkanın önünden 40 kere geçerdi arabasiyla kontrol ederdi dışarda sigara içiyordum gir içeri derdi patronla kavgalar ederdi bi erkek karisini birakmak için gelirdi kuaföre hayirdir ne ariyon burda karimiz kızımız var uza diye kavga ederdi eve yürüyerek giderdim arkamdan takipler ederdi psikopat çok bu ulkede ama seni engellemesi tehditler etmesi yani çocuk gibi bu ne? korusun kollasin ama adam gibi... bi laf vardir (GÜZEL SEVMIYENE ADAM DENIRMI) diye
- 14 Haziran 2016
- 219
- 387
- 23
Ben de benzer bir ilişki yaşadım, o da hastaydı. İyi ki ayrılmışsınız, iftiraları falan da takmayın. Siz kendinizi biliyorsunuz, aileniz ve yakın çevreniz nasıl biri olduğunuzu biliyor. Onun insanlara ne söylediğinin hiç bir önemi yok, sizi tanısalar alakası olmadığını da bilecekler. Üzerine bir de engellemiş onu çok takmışsınız kafaya ama bunu yapmasının nedeni size kendinizi suçlu hissettirmek.
Birisinin engellemesi gerekiyorsa bu sizsiniz.
Artık özgürsünüz, nefes alıp verirken bile haber vermeniz gereken biri yok. Bir birey olarak fonksiyonlarınızı sürdürebilirsiniz..
Umarım en kısa zamanda özgürlüğünüzün tadını çıkarmaya başlarsınız.
Birisinin engellemesi gerekiyorsa bu sizsiniz.
Artık özgürsünüz, nefes alıp verirken bile haber vermeniz gereken biri yok. Bir birey olarak fonksiyonlarınızı sürdürebilirsiniz..
Umarım en kısa zamanda özgürlüğünüzün tadını çıkarmaya başlarsınız.
- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 31
Canim ben onsuz naparim çok alıştım kafasından cikarsan unutman daha kolay olur cnm o sorunlu bi insan ve hep aynı olucak yazık değil mi sana açık ceza evi gibi hayatın varya sızın nasıldı .. bır ayda toparlandınız mı
ben sureklı yaptıgım fedakarlıklara acıyıp hırslandıgım ıcın suan sınırlıyım hala nasıl telkın edeyım kendımı nasıl sıleyım ıyısı dıyemem kotusu ıle herseyı
- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 31
Canim ben onsuz naparim çok alıştım kafasından cikarsan unutman daha kolay olur o sorunlu bi insan ve hep aynı olucak yazık değil mi sana açık ceza evi gibi hayatın var
güzel soylemıssınız haklısınız o dusunceyı kaldırıp yoluma bakmalıyımCanim ben onsuz naparim çok alıştım kafasından cikarsan unutman daha kolay olur cnm o sorunlu bi insan ve hep aynı olucak yazık değil mi sana açık ceza evi gibi hayatın var
tatlı kıskanclıksa evet sonra duzelır dıyodum ama tanıdıkca benı daha da attı dozu sonuc ıftıralara kadar geldı ıstteAilen bile o kadar baskıyla büyütmüyorken seni, elin adamı neden bu kadar baskı yapıyor? Sen neden buna izin verdin. Eminim ailen bu kadar baskı yapsa, her türlü resti çekerdin. Ama sevgiliye yok. Hatta bir zamanlar hoşuna bile gidiyordu belki bu kıskançlığı...