• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanclıgın dozu arttı iftiraya başladı.

İyiki de çıkarmışsın böyle bir psikopatı hayatından. Umarım barışmak gibi hir hata yapmazsın, çekilecek dert değil.
asla hersey affedılır bana gore ama namusuma ıftıra
evlı adamla , kardesım yasındakı cocukla dahı yakıstırdı
asla ... sadece hazxmedemıyorum cok uzuluyorum bu duruma
ben her yere ya onla ya aılemle gıden bır ınsanım cunku :(

Seni üzmek istemem ama peşimi bırakması 2 seneni aldı. Tehditler etti her yerden rahatsız etti. Cok cok ızdırap verdi bana.seni cok iyi anlıyorum cunku aynılarını yasadım. Her gittiğim yerden yer bildirimi ister foto isterdi. Ay neler neler ya. Eger bana ulaşamazsa İPhone unu bul kısmını çaldırırdı bakardı neredeyim diye. Kapattırmazdı o uygulamayı da. Her kriz anında böyle çile cekiyordum. Korkuyordum da ondan. Bi sey yapar diye. Cok sukur bitti. Ama ondan kurtulunca cok daha iyisini tanıdım iyi ki tanımışım.
kac ay sene sonra gırdı hayatına
darısı basıma ınsallah bende mutlu olurum ya bakıyorum cevreme herkes mutlu bana bı tanıdıgım dedı kı hıc bırsey anlatmamısken sen mutlu degılsın mutluymus gıbı yapıyosun aksamına da bu olay zaten :(

benımkı bela olmaz heralde olsaydı engellemezdı cocuk gıbı en azından :)

Hayatım zindan olsun, yediğim içtiğim burnumdan gelsin diyorsan dogru seçim bu adam. Yok ben mutlu huzurlu olmak istiyorum dersen adını bile anma

basit bir kıskançlık değil bu, adam hasta. adamda paranoid kişilik bozukluğu var. böylelerin atakları ruitin bir şekilde gerçekleşir. elinde olan bir şey değil, pişmanlık duysa da bir süre sonra tekrar yapar. yaptıklarını da belli bir mantığa oturmak için kendince kanıtlar toplar. kuzenimin eski nişanlısı bu şekildeydi. kıza psikolojik şiddet uyguluyordu. kız da sürekli kendini anlatma çabasındaydı. ne kadar anlatsa da inanmıyordu, inanır gibi olsa da bir süre sonra yeniden patlatıyordu. nişanı bozdular. adam kendisini haklı çıkarabilmek için tehdit ve iftiralara başladı. önemsemediler, ciddiye almadılar iki yıl sonra aramaz oldu. şu an kuzenim nişanlı, duyduğunda yeniden tehditlere başlama ihtimali var. bu yüzden nişanlısına durumu olduğu gibi anlattı. allah yardımcın olsun. hayatını diken üstünde geçirmek istiyorsan, geri dön. :KK43:

ay evet aılesı ayrı sorun oglum su yasa geldın bı topla kendını demez kendı zaten sorunun dik alası :KK43: paronoyak heralde kı kendı soyledıgıne ınanıyor ama esı dostu duysa valla benı baska turlu ınsan sanacak ınsan bunu nasıl yakıstırır ya gozunle gordugun hıc bırsey yokken bırde :KK43:
Ya bi de insan sevdiği kişiye zaten iftira atmaz,atamaz.Gözüyle bile görse yakıştıramaz bi durur bi düşünür,kimseye de gidip söylemez sana bile açık açık söyleyemez,seviyodur incitmek istiyodur,elin 50 kat yabancısının atacağı iftira yani,bu ne ya seviyorum diye gezicen en çok sen incitecen oh ne güzel hayat,eşinin dostunun duymasını da geç,sevgi bu değildir,sinir hastası olursun olan sana olur,yazık etme kendine.

Ay ben bu kızlarımızdaki ilk sevgilimle evlenmem lazım takıntısını anlamıyorum:kızgın:
aslında degıl oyle bı takıntım yok ınanın
ılla kı oncesı oldu sadece sımdıkı duygularım olgunca onlar cocukca ıdı ılk kez sevılıp aynı zamanda sevdım dıye demek ıstemıstım tam anlatamamısım

Aynısını yaşadım..nerdeyse evleniyorduk.

Farklı sehirlerdeydik. Onun yanında gittigimde (yalnız yasiyordu) birbirimizi özlemiş ve çok mutlu oluyorduk.

Ama sonra güzel güzel kahvaltı yaparken, birden içerdeki odaya gidip benim şarja takılı telefonumu karıştirip saçma şeylerden kavga çıkarıyordu.

Yaşadığım şehirde sırt çantam olmadığı için sevgilimin yanına giderken eczacı arkadaş (evli, erkek ve bana hiç bir duygusu yok) sırt çantasıni vermişti. Iyilik yapmıştı yani. Vay sen neden onun cantasiyla geldin diye kavga çıkarttı. Ayakkabılarının altını falan siliyordu çantaya. O derece.

Çok yoğun çalışıyorum diye telefonu acamadigimda dahili telefondan arayip iş yerimi ayağa kaldırıp beni personele rezil ediyordu.

Vs vs.

En kötüsü de ne biliyor musun. Ben de ona benzemeye başlamıştım. Bir kız ona mesaj atiyor. "Beni bir daha arama yaz" diyorum. Eski sevgilisi insanca görüşmek istese kıza hakaret etmesine sebebiyet veriyorum. Sebebi de onu kiskanmam değil. O bana yapıyorsa ben de ona yapicam, görsün bakalim duygusu..tamamen inat.

Berbat bir ilişkiydi. Sakın üzülme.

basit bir kıskançlık değil bu, adam hasta. adamda paranoid kişilik bozukluğu var. böylelerin atakları ruitin bir şekilde gerçekleşir. elinde olan bir şey değil, pişmanlık duysa da bir süre sonra tekrar yapar. yaptıklarını da belli bir mantığa oturmak için kendince kanıtlar toplar. kuzenimin eski nişanlısı bu şekildeydi. kıza psikolojik şiddet uyguluyordu. kız da sürekli kendini anlatma çabasındaydı. ne kadar anlatsa da inanmıyordu, inanır gibi olsa da bir süre sonra yeniden patlatıyordu. nişanı bozdular. adam kendisini haklı çıkarabilmek için tehdit ve iftiralara başladı. önemsemediler, ciddiye almadılar iki yıl sonra aramaz oldu. şu an kuzenim nişanlı, duyduğunda yeniden tehditlere başlama ihtimali var. bu yüzden nişanlısına durumu olduğu gibi anlattı. allah yardımcın olsun. hayatını diken üstünde geçirmek istiyorsan, geri dön. :KK43:
ay ınanın benımkıde oyle anlatıyorum ıkı gozu ıkı cezme anlıyor gıbı sevdıgını soyluyor ıkı ay sonra en olmadık zamanda acıyor mısal bır sene onceyı veya bır hafta onceyı acıyor yanı ılıskı bır ılerı ıı gerı gıdıyor aynısı ya aynısı

Farklı sehirlerdeydik. Onun yanında gittigimde (yalnız yasiyordu) birbirimizi özlemiş ve çok mutlu oluyorduk.

Ama sonra güzel güzel kahvaltı yaparken, birden içerdeki odaya gidip benim şarja takılı telefonumu karıştirip saçma şeylerden kavga çıkarıyordu.

Yaşadığım şehirde sırt çantam olmadığı için sevgilimin yanına giderken eczacı arkadaş (evli, erkek ve bana hiç bir duygusu yok) sırt çantasıni vermişti. Iyilik yapmıştı yani. Vay sen neden onun cantasiyla geldin diye kavga çıkarttı. Ayakkabılarının altını falan siliyordu çantaya. O derece.

Çok yoğun çalışıyorum diye telefonu acamadigimda dahili telefondan arayip iş yerimi ayağa kaldırıp beni personele rezil ediyordu.

Vs vs.

En kötüsü de ne biliyor musun. Ben de ona benzemeye başlamıştım. Bir kız ona mesaj atiyor. Beni bir daha arama yaz diyorum. Eski sevgilisi onsanca görüşmek istese kıza hakaret etmesine sebebiyet veriyorum. Sebebi de onu kiskanmam değil. O bana yapıyorsa ben de ona yapicam, görsün bakalim duygusu..tamamen inat.

sızde de kendımı buldum zaten edepsızı duzeltemıyorsun ya
benıde heryerden arar ılla ulascak sonra yıne engel koyar
bırıne yol tarıf ettım dıye aman ne adama yumruk sıkıyor falan daha nıcelerı

Babaları bunun yarısını yapsa evden kaçarlar elin oğlu şizofrene bağlıyor beni seviyor beni kıskanıyor ne hoş diyenler var. neyse..
Kim ki hesap soruyor. İnsan kocasına bile yeri geliyor hopp diyor. canını sokakta mı buldun. Şiştim yeminle

Vs vs.

En kötüsü de ne biliyor musun. Ben de ona benzemeye başlamıştım. Bir kız ona mesaj atiyor. "Beni bir daha arama yaz" diyorum. Eski sevgilisi insanca görüşmek istese kıza hakaret etmesine sebebiyet veriyorum. Sebebi de onu kiskanmam değil. O bana yapıyorsa ben de ona yapicam, görsün bakalim duygusu..tamamen inat.

kac ayda atlattınız
cunku ınanın suan ozguvenım yerlerde
uzuluyorum hazmedeıyorum ysamıssınızdır bu durumu bu arada bende evlılıkten dondum dıyeyım ıkı aya nıkah kıyacaktık

sızde de kendımı buldum zaten edepsızı duzeltemıyorsun ya
benıde heryerden arar ılla ulascak sonra yıne engel koyar
bırıne yol tarıf ettım dıye aman ne adama yumruk sıkıyor falan daha nıcelerı
Biraz uzuleceksin ama ayrilmak doğru karar

Babaları bunun yarısını yapsa evden kaçarlar elin oğlu şizofrene bağlıyor beni seviyor beni kıskanıyor ne hoş diyenler var. neyse..
Kim ki hesap soruyor. İnsan kocasına bile yeri geliyor hopp diyor. canını sokakta mı buldun. Şiştim yeminle
ders oldu bana haklıısnız
aılem yapsa farklı olurdu belkı de
sevgı bu sandım belkı de of bılmıyorum kı ama son durum cok canımı sıktı ıftırası :(

ay ınanın benımkıde oyle anlatıyorum ıkı gozu ıkı cezme anlıyor gıbı sevdıgını soyluyor ıkı ay sonra en olmadık zamanda acıyor mısal bır sene onceyı veya bır hafta onceyı acıyor yanı ılıskı bır ılerı ıı gerı gıdıyor aynısı ya aynısı
canım paronoid kişilik bozukluğunun tedavisi de yok. çünkü tam olarak hastalık da değil, karakter bozukluğu. belki ilaçla vs ataklar hafif geçebilir. ama doktora gitmesine ikna etmek çok ama çok zor. çünkü o kendini normal görüyor. kuzenim geçen yıllarına çok üzülüyor, kızın kendine güveni kalmamıştı. sürekli kendisini sorguluyordu. şöyle yapmasam acaba değişir mi? benim yüzünden mi? sonunda bir cesaret resti çekti ve hiç bir şekilde iletişim kurmadı. ne yazarsa yazsın, ne yaparsa yapsın cevap vermedi. şimdilik sustu adam. ama dediğim gibi nişanı duyduğunda başlama ihtimali var. bu sefer konu adliyeye intikal eder.

bırak bu manyak pznkgi psikolojini bozuyor her yerden engelle değiştiğine inanma.

Biraz uzuleceksin ama ayrilmak doğru karar
hemen arayısa gectı bılıyo musun uzmek ıcın benı
arayıp yalvarmam ıcın sevmedıgım kısılerı ekledı vs vs engelledı ssızınkıde mı boyleydı annelerı pofpofluyor bunları galıba bu kadar veya tamamen hasta ondan

kac ayda atlattınız
cunku ınanın suan ozguvenım yerlerde
uzuluyorum hazmedeıyorum ysamıssınızdır bu durumu bu arada bende evlılıkten dondum dıyeyım ıkı aya nıkah kıyacaktık
1 senede falan normal hayatıma döndüm. Sonra bir duydum, biz ayrıldıktan 4 sene sonra evlenmiş..bir garip oldum. Insan uzuluyor yine de.

Evlendigi kız "amaan baksın telefonuma. Benim de hiç erkek çevrem olmasın. Sadece eşim olsun" diyen bir kizsa sorun yasamazlar. Ama ben doğru karar verdim. Eminim. Simdi baska biriyle cok mutluyum.

canım paronoid kişilik bozukluğunun tedavisi de yok. çünkü tam olarak hastalık da değil, karakter bozukluğu. belki ilaçla vs ataklar hafif geçebilir. ama doktora gitmesine ikna etmek çok ama çok zor. çünkü o kendini normal görüyor. kuzenim geçen yıllarına çok üzülüyor, kızın kendine güveni kalmamıştı. sürekli kendisini sorguluyordu. şöyle yapmasam acaba değişir mi? benim yüzünden mi? sonunda vir cesaret resti çekti ve hiç bir şekilde iletişim kurmadı. ne yazarsa yazsın, ne yaparsa yapsın cevap vermedi. şimdilik sustu adam. ama dediğim gibi nişanı duyduğunda başlama ihtimali var. bu sefer konu adliyeye intikal eder.
ya bende dr a gıdelım demıstım bana da sen gıt demıstı o da kabul tmıyor ne yaparsa ben hakettım arkadasımı bıle hayal dunyasında bıldıgı halde sevgılımmıste sankı basmıs gıbı konusuyordu bu konu kac yıl surecek dedıgımde sen hayatımda oldugun surece kapanmayacak dıyordu saka gıbı sankı de ne yanı

hemen arayısa gectı bılıyo musun uzmek ıcın benı
arayıp yalvarmam ıcın sevmedıgım kısılerı ekledı vs vs engelledı ssızınkıde mı boyleydı annelerı pofpofluyor bunları galıba bu kadar veya tamamen hasta ondan
SEn sallamadikca delirecek. Boşver.

Back