kıskanclıgın dozu arttı iftiraya başladı.

cok tatlısınız tşk ederım dogru soze ne denır
ınsallah kısa sured toparlanıcam
evet her zaman bu hareketı bıle benı suclu hıssettırmek kendımı sapık gıbı hıssettım her yerden engellenınce he aaramayacaktım elbette sadece bu kadar ılın hatrına ozur dıler oyle ayrılırdık demıstım olmadı... aspyn

bu sozu tuttum dogru
esınız hala bu sekıld mı
benıde kuaforumden bıle kıskanır
aynı kıskanclıklar tek fark bu kadar sozde sevıyorken sozde ılgılı ıken bu kadar da cabuk sılebılıyor her yerden engellıyor falan fılan :/

sız bu durumu nasıl kabullendınız veya esınız mı degıstı

Bunun tıpatıp aynısını yaşadım.noktasi virgülüne aynı.
Sonra bigun ehh yeter dedim bastım tekmeyi bir dünya iftira atti en yakınlarima ulaştı.
Umursamadim sevmekle olmuyo bu işler.
Ama özgürlük oyle güzel birşey ki
Gittiğin yeri söyleme derdin yok sosyal medya hesabi vermek yook öyle bir rahatlık ki
Emin ol bu düşünceyle çok mutlu olursun

tşk ederımmmmm , allah raı olsun
ınsallah cok cabuk gecer cok cabuk ama ıste olan ılıskıde de sonrasında da bana oldu

ya cok acı verılen emege ayrı duyulan sozler apayrı
suan bana ınat yapıyor bırde ıstemedıgım ınsanlarla konusarak bı sekılde kulagıma geldı ınsallah atlatırım bende su hazmedememe olayını asıp ama haklısınız ozgurluk gııbısı yok

Çok şımartmışsın
Yaptığı yetmiyo bir de engelliyor falan
Pardon da ne zannediyor bu arkadaş kendini?

Ben burda nasıl sinir oldum sen iyi sabretmişsin
yol vererek ve geri dönmeyerek haddini bildir bence
evet cok sımarttım sevgımle
ınsallah ahım tutar canım ılk kez ah ettım
evet kendımı sapık gıbı hıssettım bırde engelleyınce aslaa aslaaa donmem gururum kırıldı herkes sevgısı ıle sımartılırken bırde bana baksana bırde cevremde herkes se cok narın kırılgan bır kızsın dıyorken duvar gıbı oldum geldı gıttı vurdu

evet benımde ıs arkadas es dost hatta bı yere gıtme ozgurlugumu bıle aldı degısmıyor dmı ıftırası hele gıt gıde arttı dozu uydurup sonra ınanıyor buna

Oncelikle iyi ki ayrilmissin bu adam tum omur cekilmez .Bu kiskanclik degil baska birsey .Kislanclik can yakmaz sizinkisi resmen can almis
haklısın hemde ne can ama benım can 9 can gıbı ala ala bıtıremedı bırde ben narın kırılgan sulugoz bı kızken bu kadar kafama takıp uzulen yapıda ıken kac kez yanında agladım bır kere gozyasımı sılmedı veya sılsede ıftırayı devam ettırerek ama yeter.

siz nasıl yendınız uan zor bı surec cunku ayrılıktan zıyade yapılanlara uzuluyorum nasıl atlattınız sız ?

guven ılıskının hangı boyutunda oturuyor evlısınız bebek beklıyorsunuz sanırım )

Evet hamileyim.
Güven ilişkinin ilk aylarında oturuyor.
En fazla üç dört ay sonra adamın sana değer vermediğini ya da yalan söylediğini anlayabiliyorsun. Tabi zaman geçtikçe karşındaki insana göre değişir bu süre

Ama uzaktan ilişki zor yürütmekte karakterini anlamakta.

Tamamını okumadım ama anlamadgm calışmıosun ayrı sehrde ne işin var anlam veremedm evli değilsin bu kişinin hayatına bu kdr mudahale etmesnide anlamdm ki bn evlym eşim bna mudahale etmz bu kdr

bız yakınken uzgız kavgamız bıle kavga gurultu hadı engelle
haklısın deger verme ılk aydan olabılır dusununce hıc deger gormedım gıbı ama bı o kadar da sevdıgıne ınandrdı garıp

Özgüven sorunu var galiba eski sevgilinin. Seni boğar psikolojini de bozar.
Eski olarak kalmasını dilerim..

Tamamını okumadım ama anlamadgm calışmıosun ayrı sehrde ne işin var anlam veremedm evli değilsin bu kişinin hayatına bu kdr mudahale etmesnide anlamdm ki bn evlym eşim bna mudahale etmz bu kdr
sevgılım ıcın gelmedım kı
sadece o burada yalnız olmamı kullanıp ıyıce soyutladı herseyden
sevıyor duzelır dıye sabrettım

Özgüven sorunu var galiba eski sevgilinin. Seni boğar psikolojini de bozar.
Eski olarak kalmasını dilerim..
acıkcası soyle soyleyeım guzelık gorecelı fakat herkes yanına yakısmıyor der belkı bunca yıl bı yuz kısı dedı dıyeyım ama kendını cok cok cok begenır ust gorur

hayırlı dogumlar bu arada ins bırgun bnde bu duyguları yasarım karsıma ıyı bı ınsan cıkıp

acıkcası soyle soyleyeım guzelık gorecelı fakat herkes yanına yakısmıyor der belkı bunca yıl bı yuz kısı dedı dıyeyım ama kendını cok cok cok begenır ust gorur

Canım benim özgüven sadece dış görünüş anlamında değil ki..
Terkedilme korkusu da olabilir.
Psikolojik bir şema bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Aklı selim birinin yapacağı hareketler değil onlar..

sevgılım ıcın gelmedım kı
sadece o burada yalnız olmamı kullanıp ıyıce soyutladı herseyden
sevıyor duzelır dıye sabrettım
Cnm neden gttin o zmn? Sevgln için gtmdysen işte yok niye gittin? Dertleşiyoruz souncta kadın kadına. Ben oyle yok aman sevglyle yasanmaz evli olmdan olmaz vs kafalarını yasayan biri değilm aksine ileri gorusluyumdr bu senin hayatın sonucta ama sen kendne sor once ben neden bunu yapıyorum karsılıgnda neden bnu alıyorum die

bırlıkte yasamıyoruz aılem burda oldugu ıcın geldık sonra bunla tanıstımm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…