kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

İnsan tabi çok objektif olamaz kendi boyuna yakını daha seksi bulur boy-seksilik topiğinde,o yüzden yazarken askmenden falan bahsettim,erkeklerin görüşlerinden bahsettim,sonuçta heteroseksüel kadınların seksapelinden bahsediyoruz,ben de anlamadım bu altforumda ne uzunluktaki boyu kısa buluyoruz,bir arkadaş 1.68 i bile kısa bulmuş, kendi boyundan bahsederken,ben de 1.68 im topukluyla 1.71-1.72 oluyorum genelde,kıyafete çizmeye ayakkabıya vs. göre değişiyor boyum:KK34:ama çok seksi bulduğum birçok ünlü ünsüz 1.65 in altı kadın var,mesela scarletın güzelliği en mertebesinde tartışmaya açıktır ama seksiliğinden bahsederken kadın yakıyor geçiyor su götürmez bir gerçek,aynı şekilde meganın seksiliğine laf edene kıskanç derler,dünyadaki oylamalardan haberin yok mu derler,askmen nedir bilmez misin derler:KK33:

askmenin top 99 women sıralamasında 1.blake lively 1.75 boyuyla:KK76: hani hep ordan ornek vermissinizde megana hayranım scarleti begenmem ne seksi gelir ne de guzel ama demekki aaa bunu boyu kısa seksi olamaz bu demiyoruz ama burda uzun boyluları kotuleme daha bi on planda sanki:26: meganda 1.68 diye biliyorum ben ....

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman arkadaşlar konuya çok sevdiğim bir arkadaşımın güzel (!) yorumunu aktarıyım,kendisi erkektir madem özdeyişler deyimlerden gidiyoruz,bu da izmir alsancak muzaffer izgü de artık deyim olmuştur,sakın yanlış anlamayın,elçiye zeval olmaz;''Zayıf kadının her türlü gideri var,zayıf ve çok güzelse aşık olurum,zayıf güzel ve at gibiyse ben yokum arkadaş jokey bulsun,1.80 kadın olur mu ben 1.80 im ve gayet erkeğim'':KK53:yine diyorum elçiye zeval olmaz:KK61:

askmenin top 99 women sıralamasında 1.blake lively 1.75 boyuyla:KK76: hani hep ordan ornek vermissinizde megana hayranım scarleti begenmem ne seksi gelir ama demekki aaa bunu boyu kısa seksi olamaz bu demiyoruz ama burda uzun boyluları kotuleme daha bi on planda sanki:26: meganda 1.68 diye biliyorum ben ....

burdada ne diyoruz

kedi ulasamadığı ciğere mundar dermis:KK9: (simdi burdada kısa boylu hanmlar üzerime cullanmasn sadece nükte, bende kısayım.p)
Boy pos endam iyi bisey tabi
160 olupta aman ben boyumdan cok memnunum iyiki 160ım diyen pek nadirdir heralde
uzun boy iyidir bende bi 170 fln olmak isterdm
ama iş seksilik güzellik olunca boy biraz daha arka plana düsüyo

burdada ne diyoruz

kedi ulasamadığı ciğere mundar dermis:KK9: (simdi burdada kısa boylu hanmlar üzerime cullanmasn sadece nükte, bende kısayım.p)
Boy pos endam iyi bisey tabi
160 olupta aman ben boyumdan cok memnunum iyiki 160ım diyen pek nadirdir heralde
uzun boy iyidir bende bi 170 fln olmak isterdm
ama iş seksilik güzellik olunca boy biraz daha arka plana düsüyo

ama sunu diyorum bende neden victoria secret mankenlerine agzından salyası aka aka izler erkekler veya kadınlar neden hayran olurlar:KK30:

boyu uzun olup seksi olanlar ornek veririm sayfalar yetmez:KK53: aynı sekilde boyu kısa olup seksi olanlarada:KK53:

O zaman arkadaşlar konuya çok sevdiğim bir arkadaşımın güzel (!) yorumunu aktarıyım,kendisi erkektir madem özdeyişler deyimlerden gidiyoruz,bu da izmir alsancak muzaffer izgü de artık deyim olmuştur,sakın yanlış anlamayın,elçiye zeval olmaz;''Zayıf kadının her türlü gideri var,zayıf ve çok güzelse aşık olurum,zayıf güzel ve at gibiyse ben yokum arkadaş jokey bulsun,1.80 kadın olur mu ben 1.80 im ve gayet erkeğim'':KK53:yine diyorum elçiye zeval olmaz:KK61:

1.80 erkek boyuda bana gore cok fazla degil:KK24: kendini 1.80 boyla cok uzun sanan bir erkegin lafıdır ama degil maalesef :KK53:

ama sunu diyorum bende neden victoria secret mankenlerine agzından salyası aka aka izler erkekler veya kadınlar neden hayran olurlar:KK30:

boyu uzun olup seksi olanlar ornek veririm sayfalar yetmez:KK53: aynı sekilde boyu kısa olup seksi olanlarada:KK53:

yanyana gelemedikleri icindir:KK66::KK66: uzaktan bakması hos tabi:KK64:
yoksa sanmıyorumki 170 civarındaki bi erkek 180den uzun bi kadınla beraber olmak istesin:26:

bence kişiden kişiye değişir kısa olupta uff hatun çok seksi dediğimde var uzun olupta bayıldığım hatunlarda var ama uzunlar biraz daha cazip görünüyo bana. 80 lerde boy bence bi bayana çok yakışmaz makbulu 70ler

askmenin top 99 women sıralamasında 1.blake lively 1.75 boyuyla:KK76: hani hep ordan ornek vermissinizde megana hayranım scarleti begenmem ne seksi gelir ama demekki aaa bunu boyu kısa seksi olamaz bu demiyoruz ama burda uzun boyluları kotuleme daha bi on planda sanki:26: meganda 1.68 diye biliyorum ben ....

askmenin listesi sık sık değişir arkadaşım,sabit kalmaz,blake seksi bulunmuşsa bir zaman dilimi için,ben hiç ilan edilcek bir zaman diliminde örneğin herhangi bir yıl sonu bu yıl askmen işte 2011 de blake i bulmuş demedi,sürekli oylanır yıl sonu yayınlanır,bir ara 2010 da emanuelle chiguri diye bir kadın birinci olmuş adını bile duymadık askmen birincisi olarak misal,yıllıklara bak arkadaşım yılın en çok oy alanı olarak yazılır,biri öndeyse şu açığı kapattı kasım ayında şöyleydi vs. diye de yazarlar medyada... uzun boyluları kötülemek için herhalde uzun boyluluk seksiliğe sebep olur mu diye bir foruma yazılıyor olurdu,bu konu kısa boyluluk seksiliği etkiler mi yazmış biz de etkilemediği yönünde yazılar yazıyoruz,hayır kısaysan hayatta seksi olamazsın demiş bazı arkadaşlar uzun boylu senden her zaman seksi olur demiş o yazılara cevap yazıyoruz genelde,uzun boyla ilgili bir güzellik-kozmetik forumu değil,megan da jay leno nun şovunda 1.63 olduğunu söyledi jay boyunla ilgili çok spekülasyon var merak ediyorlar boyun kaç diyince

1.80 erkek boyuda bana gore cok fazla degil:KK24: kendini 1.80 boyla cok uzun sanan bir erkegin lafıdır ama degil maalesef :KK53:

1.90 boyundaki arkadaşım da aynısını kabul ediyor gülerek,1.80 türkiye erkek boy ortalaması kabul ediliyor,misal 1960 erkek boy ortalaması 1.68 dir o yıllarda 1.80 adam çok uzun boylu kabul edilirmiş,çok uzun sanmak değil ortalamadan bahsediyor,burda da tercihlerden bahsediliyor 2 metre erkekten hoşlanan da var,ekstrem beğenilerde sınır yok

askmenin listesi sık sık değişir arkadaşım,sabit kalmaz,blake seksi bulunmuşsa bir zaman dilimi için,ben hiç ilan edilcek bir zaman diliminde örneğin herhangi bir yıl sonu bu yıl askmen işte 2011 de blake i bulmuş demedi,sürekli oylanır yıl sonu yayınlanır,bir ara 2010 da emanuelle chiguri diye bir kadın birinci olmuş adını bile duymadık askmen birincisi olarak misal,yıllıklara bak arkadaşım yılın en çok oy alanı olarak yazılır,biri öndeyse şu açığı kapattı kasım ayında şöyleydi vs. diye de yazarlar medyada... uzun boyluları kötülemek için herhalde uzun boyluluk seksiliğe sebep olur mu diye bir foruma yazılıyor olurdu,bu konu kısa boyluluk seksiliği etkiler mi yazmış biz de etkilemediği yönünde yazılar yazıyoruz,hayır kısaysan hayatta seksi olamazsın demiş bazı arkadaşlar uzun boylu senden her zaman seksi olur demiş o yazılara cevap yazıyoruz genelde,uzun boyla ilgili bir güzellik-kozmetik forumu değil,megan da jay leno nun şovunda 1.63 olduğunu söyledi jay boyunla ilgili çok spekülasyon var merak ediyorlar boyun kaç diyince

siz askmenden konu actınız bende ornek verdim evet liste degisir yarın oburgun 1.50 lik bir kadında birinci olabilir 1.80 lik kadında olabilir ustune basa basa ben zaten kısa boylu seksş kadınlarda var dedim....benim anlamadıgım sadece su mankenlerin hepsi 1.70 uzeri 1.80 lik bir kadının seksi olmaması gibi bir durum soz konusu olamaz bu yuzden:26:....1.50 boyunda seksi olunuyorsa 1.80den cokrahat olabilir bir kadın....kısaysan seksi olamazsın demekde sacma 1.80 kadın seksi degil demekde sacma:KK61:

1.90 boyundaki arkadaşım da aynısını kabul ediyor gülerek,1.80 türkiye erkek boy ortalaması kabul ediliyor,misal 1960 erkek boy ortalaması 1.68 dir o yıllarda 1.80 adam çok uzun boylu kabul edilirmiş,çok uzun sanmak değil ortalamadan bahsediyor,burda da tercihlerden bahsediliyor 2 metre erkekten hoşlanan da var,ekstrem beğenilerde sınır yok

ben 1.90da bana gore cok uzun degil desem eminim siz 2.00 mtre olan bir arkadasımda gulerek bunu kabul ediyor diyceksiniz bu yuzden uzatmıyorum:KK53:
benim ailemde de erkeklerin boyları 1.80 in uzerindedir hatta kuzenlerim bile 1.70 in uzerindeki kızlarla cıkmayı tercih ediyor daha asagsı kısa geliyor tercih meselesi onlar sizin arkadaslarınız gibi dusunmuyor demekki:26:

Ben kimseye kısa demedim ki...İzmir'liyim ben boşuna bana İzmir'i anlatmayın.Uzun boylu olsam da öyle ilişkim olmadı,ama erkeklere sorsanız elde edemediklerine,yüz bulamadıklarına çamur atmayı severler.O kızlar o erkeklerden çabuk ayrılıyorsa o erkeklerin hatasıdır merak etmeyin.Kızlar akıllıdır tekmeyi basar.:KK76:Sizin bakış açınız o.Nedense boy mevzusu olunca uzunları karalamayı çok severler ben de bunu anlayamıyorum.Keşke herkes kendiyle barışık olsa.Herkesin boyu kilosu kendisine.Seksi olmak önemli değil,güzel olmak da...İç güzelliği en önemlisi.:KK3:
İşte tekmeyi basar ve yüz bulamıyordur vs. gibi terimler daha çok sevgili olmayı bilmemek,flörtleşmek nasıl olur,erkeklerle konuşmayı nasıl davranacağını bilmemek,aynı şekilde erkeklerde de(yanlış anlamayın) kadınlarla konuşmayı flörtleşmeyi bilmemek,arkadaş bile olmayı bilmemek gibi durumlarda ortaya çıkar bu jargon,işte o zaman kendiyle barışık olmamak ortaya çıkar,kişiler birbirlerini beğenebilir,bir taraf beğenebilir,diğer taraf beğenmeyebilir,bunlar normal karşılanıyor,artık 50 lerde yaşamıyoruz yüz bulamamak çamur atmak gibi şeyler yaşanmıyor,uzun boylulara itafen onlar hep terkediliyorlar çabuk elde ediliyorlar diye bir şey söylemedim kimse de yüz bulamamak diye bir şey yok,elde etmek diye bir sorun yok diyorum ve bunu genel söylüyorum,yani kız arkadaş vs. bulmak o kadar kolay ki,hem de her yaş,boy,sosyal statüden,tekrar söylüyorum herkesden bahsettiğim açık,izmir için konuştum,gündüz gece arkadaş ortamlarına takılırsanız kendinize ait bir cemiyet,çevre edinirseniz gözlemlersiniz anlamında konuştum,mendil düşürmek,yüz bulamamak,çamur atmak pek kalmadı

ben 1.90da bana gore cok uzun degil desem eminim siz 2.00 mtre olan bir arkadasımda gulerek bunu kabul ediyor diyceksiniz bu yuzden uzatmıyorum:KK53:
benim ailemde de erkeklerin boyları 1.80 in uzerindedir hatta kuzenlerim bile 1.70 in uzerindeki kızlarla cıkmayı tercih ediyor daha asagsı kısa geliyor tercih meselesi onlar sizin arkadaslarınız gibi dusunmuyor demekki:26:

1.90 lık arkadaşım kankamdir cuma gecesi hastayken evde yalnız bırakmadılar 1.72 boyundaki kız arkadaşımla sağolsunlar:KK51:gece gezmelerinden oldular,1.80 lik arkadaşım yanımızda yok:KK34:ben de forumu bırakamadım yazıyorum da yazıyorum,o her zaman gülüyor ki buna yeni değil,ama sizin için 2.02 metre olan arkadaşıma da bir gün beraberken sorarım,konu başlığı tercihler değil ki, magazinel forumlarda takılmak zor:KK53:

moon'cum kompleksi var o arkadaşın da ondan.:KK53:

hayatımda kompleks nedir bilmedim ben.kompleksim olsa zaten atardım kafadan 1.75 im filan yazardım nasılsa kimse görmüyo.neden insanlara karşı kırıcı olmakta neden bu kadar azimli bi toplumuz ..bilemiyorum

kendimi bu halimle çok seviyorum.

Son düzenleme:
1.90 lık arkadaşım kankamdir cuma gecesi hastayken evde yalnız bırakmadılar 1.72 boyundaki kız arkadaşımla sağolsunlar:KK51:gece gezmelerinden oldular,1.80 lik arkadaşım yanımızda yok:KK34:ben de forumu bırakamadım yazıyorum da yazıyorum,o her zaman gülüyor ki buna yeni değil,ama sizin için 2.02 metre olan arkadaşıma da bir gün beraberken sorarım,konu başlığı tercihler değil ki, magazinel forumlarda takılmak zor:KK53:

1.80lik 172lik ve 190 lık arkadaslarınıza selamlar:97:
ama 2.00 mtre boyunda arkadasınız varsa sorun yoksa kalsın:63:

bu arada çok seksi bulunan megan 1.63 tür..

ve ben hiç de seksi bulmam yapay gelir bana mesela.iş boyda bitmiyo neticede.

ama daha konuşmayı bile bilemiyoruz birbirimizle. gelip gelip sataşan insanlar oluyor sırf bana değil başkalarına da.sonra ceza alıp bi zaman ortada görünmüyolar falan.

neticede allah sağlam el kol bacak göz....vs bi sürü uzuv vermiş.gerisini ne kompleks yapmaya değer ne takmaya değer..çünkü ortada takılacak bişey yok:KK31: herkesin bi beğeneni vardır herkes de kendini olduğu gibi sevmeli;kendine bakmalı..olay bundan ibaret..:KK61::KK61:

X