- 8 Eylül 2007
- 7.155
- 10
- 45
- Konu Sahibi highschool17
kısa boylu olmak seksiligi etkilemez bence
ama uzun boylu olmak seksilige artılık katar buda tartısılamaz....
ama uzun boylu olmak seksilige artılık katar buda tartısılamaz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani kendin uzunsun diye uzun kadın şöyledir böyledir.hiç alakası yok
mesele boy değil. ister 1.60 olsun ister daha uzun ya da daha kısa fark etmez.mesele kişni kendinde biter.ama kısa boyluluk da bişeyi etkilemez.
uzun olup çok çekici olan da var kısa olup olan da var..
illa uzun olmak gerekmiyo bence..
ama benim düşüncem ben 1.70 den uzun bayan hiç beğenmem..
Seksi olmak yerine Adriana gibi olmak daha cazip.Güzel kadın her zaman öndedir.Seksilik sonra gelir,olsa da olur,olmasa da.
yani kendin uzunsun diye uzun kadın şöyledir böyledir.hiç alakası yok
mesele boy değil. ister 1.60 olsun ister daha uzun ya da daha kısa fark etmez.mesele kişni kendinde biter.ama kısa boyluluk da bişeyi etkilemez.
uzun olup çok çekici olan da var kısa olup olan da var..
illa uzun olmak gerekmiyo bence..
ama benim düşüncem ben 1.70 den uzun bayan hiç beğenmem..
cnm benim boyum 1.60
öyle bir niyetim olsa ben 1.60 tan uzun sevmiyorum derdim..
ama öyle bir niyetim yok ki.benim için 1.70 e kadar ve 1.70 güzel bir boy...
ama 1.70 ten sonrasını hakkaten beğenmiyorum ve söylüyorum.bu benim görüşüm.kendim bu boydayım diye sadece kendi boyumdakileri beğeniyorum ve benim boyumda olanlar güzeldir iyi görünür sadece demedim zaten diyemem de.ama bunu diyorlar ben buna karşı olduğumu belirtmek istedim yanlış anlamışsın..
evet pek manken beğenmiyorum ben.
natalia oreiro 1.74 mesela az daha kısa olabilirdi... ama çok seviyorum mesela yani dar bi kalıbım yok öyle ama 1.70 e kadar bence en iyisi diyorum
ama 1.80 asla asla beğenmem... çok istisna onun dışında asla beğenmem..güzide duran 1.83 ama kadında nasıl bi vücut var
ama onun dışında leylek gibi tabiri caizse..kimse de öyle uzun olup güzel duramıyo zaten çok ender..bana göre.
Seksilik bi yana.
Dünyanın en güzeli Adriana Lima değil midir? 1.78.. Bitti, bu kadar tartışmaya gerek yok
Ne demişler
Kadının uzunu sokakta, kısası yataktaa
Erkekler uzun boylu kadınları kolay tavlayamadıkları için kendilerini o cümleyle avutuyorlar canım.
Cok ilginc
uzun boylu kadınları kolay tavlayamadıklarını nerden cıkardın?
Uzun boyluyum da ordan biliyorum,bir de iyi bir gözlemciyim.:2: