kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

olayı güzellik mi önemlidir seksilik mi önemlidir konusuna çevirmeyelim kızlarr:KK71::KK71:
güzel olmayanın kafasına çuval geçirsek seksi olabilir:KK53:
seksi olmayan güzel de çekici değildir soğuk gelir:KK53:
azra akın dünya güzeli seçildi ama seksilik sıfır. şimdi o kıza çirkin mi diyeceğiz:KK53:

olayı güzellik mi önemlidir seksilik mi önemlidir konusuna çevirmeyelim kızlarr:KK71::KK71:
güzel olmayanın kafasına çuval geçirsek seksi olabilir:KK53:
seksi olmayan güzel de çekici değildir soğuk gelir:KK53:
azra akın dünya güzeli seçildi ama seksilik sıfır. şimdi o kıza çirkin mi diyeceğiz:KK53:

ayy şekerimm güzellik ayrı bişi onu diyorum bende

ya işi seksiliğe getirmeyin erkeklerin kısa boylular için ortaya attığı bi saçmalıktır seksilik kısa boy yada uzun boyla olan bişi değil ki germeyin göüzünüzü seveyim ortamı

işte sorun bu sen seksiliğ sey olarak görüysn galiba orasını burasını açan kadınn benm anlatmak istediğm şey bakış bi gülümseme ewet kuaföre giderm kadınlar gider die bilyorum :KK34::KK34: allaha şükür o taraklarda bezim yok kendimi obje olarak göörimm ama sen genel konusysn seksi olmak demek illa badi giydiğnde göğsü açılan kadın değil güldüğnde etkielyndir selksi kadın etek giydiğnde bacağına baktıran değil saçını darmadağın toplasda ilgi çekendirr :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Yoo,ben gayet çağdaş biriyim.İstediği yerini açabilir herkes.Seksilikle övünülmesi bana komik geliyor.Siz bir sinema yıldızı mısınız,yoksa dünyaca ünlü bir manken mi?Hadi onlara seksi denilse ya da onlar seksilikleri ile övünse normal.Siz kimlere seksi göründüğünüz için mutlusunuz acaba?Benim için güzellik önemlidir.Doğal güzel,her hali ile güzel olan.Kuaföre giden herkes çok güzel olsaydı oooo :)))

:] Muhabbet cidden saçmalaşmış kızlar sakinleşip tartıştığınız konuya şöyle bi mantıklı bakın...

X