- 18 Şubat 2021
- 112
- 106
- 18
- 39
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Canım selam bende 6 yıldır kiracıyım , demirbaş ürünler ev sahibine aittir ,ama açıkcası evlere cok masraf yapma yazık günah yaptığınla kalıyorsun çünkü her ev sahibi kiradan da düşmüyor bizde ilk evlenirken boya badana elektrik düğmelerini değiştirmiştik az bişi de tutmamıştı yani o zaman için ,kendimiz ödemiştik ,onun için çok ekstra masraflar yapmaHayırlı günler hanımlar. Kirada oturup evin de sevmediği çirkin görünen yerleri yaptıran düzelten varmı.tabiki parke, dolap yaptırmayı demiyorum.2 yıldır oturuyorum evimde. Boyatıp girmiştim. Siliyorum genelde. Ama silme ile artık temizlenmiyor sanki. Bu yıl da geçsin seneye boya yaptıracağım diyorum, kendi evin mi ki boşver diyorlar. lavabo arkasına, mutfak çekmecelerine yapışkanlı raf örtülerinden aldım mesela, elalemin evine niye harcıyorsun kiracı adamsın çıkacaksın diyorlar. Ben yaşam alanım güzel temiz olsun istiyorum. İş yerinde de öyle. Hemen masama çekmeceme düzen koyup parfüm falan takıyorum. İnsanlar öyle diyince bu kez vicdan azabı çekiyorum. Kendi evine yaparsın diyorlar. Fikir sormuyorum. Sohbet arasında geçiyor. Önümüzdeki 5 sene ev alma durumu yok. Ben ev alana kadar duvar kapı boyamayayım mı. Bahar temizliği yaptım eve biraz harcadım. Kendime de bakım ürünü siparişi vermiştim ona verdim. Şuan vicdan azabı çekiyorum para tutmayı beceremiyormuyum. Bir ay savur ak için mi çalıştım. Bilinç altımda para harcamaktan dolayı huzursuzluk var.
Siz kirada oturduğunuz ece bakım yapıyormu sunuz
Ne alakaErkek uyesiniz galiba??
Erkek uyesiniz galiba??
Kiraci adamsin demis arkadaslariAaa niye boyle dusundunuz
Isyerimde masama parfumler falan koyarim duzeltirim demis. Genelde kadinlarin yapacagi seyler degil mi?
ay tabi ki
artık durumu çok iyi olan bir çok insan güzel bir eve 5 milyon tl bağlamaktansa istedikleri evde kirada oturuyorlar.
yatırımlık ev alıyorlar, öderken kendilerini hayatlarını zorlamayacak birikimler yapıyorlar.
Ki bence çoook mantıklı ve aynısını uygulamayı planlıyorum evim kentsel dönüşümden çıkınca.
Ünlüler bile villalarda kirada oturuyorlar.
Yaşadığın ev seni de gösteriyor pisliği temizliği düzeni bir nevi.
Sizin adınıza da üzüldüm anneniz neden böyle bir şey yaptı ki çok yanlış düşünmüş
Milyonlarca insan kirada oturuyor ve dediğim gibi bunu zevk için yapan bile var.
Annemin kiracısı evi su bastı diye halının yıkama parasını düşmüştü kiradan.Onu görmemişim. Oldu olacak perde halıyı da düşelim kiradan
Muslukların hepsini değiştirdim Bende. Duş başlığını falan,. önceki kiracı nasıl kullandı bilemem. Işıklandırma düğmelerini de. Ama atmadım. Çıkınca kendiminkileri alıp onları tekrar takacağım.sıfır eve çıkarsam almam daCanım selam bende 6 yıldır kiracıyım , demirbaş ürünler ev sahibine aittir ,ama açıkcası evlere cok masraf yapma yazık günah yaptığınla kalıyorsun çünkü her ev sahibi kiradan da düşmüyor bizde ilk evlenirken boya badana elektrik düğmelerini değiştirmiştik az bişi de tutmamıştı yani o zaman için ,kendimiz ödemiştik ,onun için çok ekstra masraflar yapma
2 senedir kirada oturuyorum. Mutfağa bardaklar için dolap yaptırdım, tezgahı cam ocak ve ankastre fırın için yeniden düzenlettim, camların sineklikleri yıpranmıştı onları yaptırdım, duvarları tavanları boyattım, bahçeye çim ektirdim, çit yaptırdım, bahçenin bir kısmına taş döşetip masa koymak için yer yaptırdım,Hayırlı günler hanımlar. Kirada oturup evin de sevmediği çirkin görünen yerleri yaptıran düzelten varmı.tabiki parke, dolap yaptırmayı demiyorum.2 yıldır oturuyorum evimde. Boyatıp girmiştim. Siliyorum genelde. Ama silme ile artık temizlenmiyor sanki. Bu yıl da geçsin seneye boya yaptıracağım diyorum, kendi evin mi ki boşver diyorlar. lavabo arkasına, mutfak çekmecelerine yapışkanlı raf örtülerinden aldım mesela, elalemin evine niye harcıyorsun kiracı adamsın çıkacaksın diyorlar. Ben yaşam alanım güzel temiz olsun istiyorum. İş yerinde de öyle. Hemen masama çekmeceme düzen koyup parfüm falan takıyorum. İnsanlar öyle diyince bu kez vicdan azabı çekiyorum. Kendi evine yaparsın diyorlar. Fikir sormuyorum. Sohbet arasında geçiyor. Önümüzdeki 5 sene ev alma durumu yok. Ben ev alana kadar duvar kapı boyamayayım mı. Bahar temizliği yaptım eve biraz harcadım. Kendime de bakım ürünü siparişi vermiştim ona verdim. Şuan vicdan azabı çekiyorum para tutmayı beceremiyormuyum. Bir ay savur ak için mi çalıştım. Bilinç altımda para harcamaktan dolayı huzursuzluk var.
Evet bende evi değiştirirken almamıştım elektrik düğmeleri ,ama kiracıyım diye perde yaptırmamıştım mesela english home dan almıştık perdeleri uyguna ,ikeadan da lambalar almıştım birde internetten almıştık avize gibi birşeyler napalım sağlık olsun ,Allah hepimize güzel evler nasip etsinMuslukların hepsini değiştirdim Bende. Duş başlığını falan,. önceki kiracı nasıl kullandı bilemem. Işıklandırma düğmelerini de. Ama atmadım. Çıkınca kendiminkileri alıp onları tekrar takacağım.sıfır eve çıkarsam almam da
Sonuçta o evde siz yaşıyorsunuz kiracısınız diye harabe evde oturuck değilsiniz ya. Bende 3 ay oldu yeni bi eve taşındım parkeler çok Eski ev sahibiyle konuşucam değiştirmezse ben yapışkan parkeler den alıcam. O ev benim olmasada sonuçta orda ben yaşıyorum.Hayırlı günler hanımlar. Kirada oturup evin de sevmediği çirkin görünen yerleri yaptıran düzelten varmı.tabiki parke, dolap yaptırmayı demiyorum.2 yıldır oturuyorum evimde. Boyatıp girmiştim. Siliyorum genelde. Ama silme ile artık temizlenmiyor sanki. Bu yıl da geçsin seneye boya yaptıracağım diyorum, kendi evin mi ki boşver diyorlar. lavabo arkasına, mutfak çekmecelerine yapışkanlı raf örtülerinden aldım mesela, elalemin evine niye harcıyorsun kiracı adamsın çıkacaksın diyorlar. Ben yaşam alanım güzel temiz olsun istiyorum. İş yerinde de öyle. Hemen masama çekmeceme düzen koyup parfüm falan takıyorum. İnsanlar öyle diyince bu kez vicdan azabı çekiyorum. Kendi evine yaparsın diyorlar. Fikir sormuyorum. Sohbet arasında geçiyor. Önümüzdeki 5 sene ev alma durumu yok. Ben ev alana kadar duvar kapı boyamayayım mı. Bahar temizliği yaptım eve biraz harcadım. Kendime de bakım ürünü siparişi vermiştim ona verdim. Şuan vicdan azabı çekiyorum para tutmayı beceremiyormuyum. Bir ay savur ak için mi çalıştım. Bilinç altımda para harcamaktan dolayı huzursuzluk var.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. İnsanlar hak yemekten hiç çekinmiyor.Annemin kiracısı evi su bastı diye halının yıkama parasını düşmüştü kiradan.Hoş 3 kirayı ödemeden ortadan kayboldu onu niye hesapladı orası da ayrı garip.
Tabi siz o şekilde oturmak isterseniz oda bir tercihtir ama başında zaten görülür ona göre ev tututlur sonradan ev sahibi karsilasin olmaz kirikncicikbvardir tabiki ev sahibi karsilayacaköyle değil aslında kural aldığın gibi bırakmaktır boyasız alırsan çıkarken boyatmazsın. Boyalı teslim ederse otururken boyatmasan bile çıkarken de boyatmak zorundasın.
biz eve girerken ev sahibi boyatmıştı. Çıkarken boyatacağım tekrar sözleşmeye yazdık bunu.
Bize mi denk geliyor ben anlamadım. Geçen sene kiramiz 1460 olacaktı 1450 düz olsun diye konuşmuş eşim ev sahibiyle. Bu sene de hesaplamışlar 1630 ama geçen seneden 10 düştük onu da ekleyelim 1650 ye tamamlayalım demiş.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. İnsanlar hak yemekten hiç çekinmiyor.
Tabi siz o şekilde oturmak isterseniz oda bir tercihtir ama başında zaten görülür ona göre ev tututlur sonradan ev sahibi karsilasin olmaz kirikncicikbvardir tabiki ev sahibi karsilayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?