- 5 Ekim 2020
- 13.811
- 37.334
- 548
- 36
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Evin boyasini içinde oturan yapar zaten ev sahibi karışmaz sonuçta oturacaksin tabiki güzel temiz olmasını istersin iyiki sizler gibi düşünen insanlarla karsilasmadim
Hayırlı günler hanımlar. Kirada oturup evin de sevmediği çirkin görünen yerleri yaptıran düzelten varmı.tabiki parke, dolap yaptırmayı demiyorum.2 yıldır oturuyorum evimde. Boyatıp girmiştim. Siliyorum genelde. Ama silme ile artık temizlenmiyor sanki. Bu yıl da geçsin seneye boya yaptıracağım diyorum, kendi evin mi ki boşver diyorlar. lavabo arkasına, mutfak çekmecelerine yapışkanlı raf örtülerinden aldım mesela, elalemin evine niye harcıyorsun kiracı adamsın çıkacaksın diyorlar. Ben yaşam alanım güzel temiz olsun istiyorum. İş yerinde de öyle. Hemen masama çekmeceme düzen koyup parfüm falan takıyorum. İnsanlar öyle diyince bu kez vicdan azabı çekiyorum. Kendi evine yaparsın diyorlar. Fikir sormuyorum. Sohbet arasında geçiyor. Önümüzdeki 5 sene ev alma durumu yok. Ben ev alana kadar duvar kapı boyamayayım mı. Bahar temizliği yaptım eve biraz harcadım. Kendime de bakım ürünü siparişi vermiştim ona verdim. Şuan vicdan azabı çekiyorum para tutmayı beceremiyormuyum. Bir ay savur ak için mi çalıştım. Bilinç altımda para harcamaktan dolayı huzursuzluk var.
Siz kirada oturduğunuz ece bakım yapıyormu sunuz
benim annemin bakış açısı o kirada oturuyoruz diye evi tutarken sürekli beni kısıtladı ev eşyası ve dekorasyon konusunda. Gel gör ki 5-6 yıldır kirada oturuyorum ve şu an oturduğum evimi çok seviyorum kirası da uygun. O sebeple değiştirme planım yok. E ben burada yaşıyorum ve ğara da kazanıyorum. Biraz harcayacağım napayım.
Mesela annem en pahalı yerden perde alır evine. Ben evlenirken gittik en adi perdeyi aldık kendi evine alırsın iyi perdeyi dedi. Ben de hemen ikna olan biraz da cimri bir tipim.
Hala aynı perdeyi kullanıyorum yenisini almaya acıyorum. Ve perdemi sevmiyorum. Halı almadım evlenirken. Uyduruk kilimler serdik. Kendi evin değil. En ucuz ikea avizeleri almıştım ki onları değiştirdim neyse ki. Varlık içinde kendi kendime yokluk yaşatıyorum kira psikolojisinden en çok da etrafımdakilerden etkilenmekten.
Herkesin evi olmak zorunda değil. Ev kira da olsa burası bizim evimiz şu an. Bence bizi mutlu edecek değişiklikler yapmalıyız.
Kuzum bi projesine el atmamissin
Boya hariç diğer kalıcı olabilecek şeyleri ev sahibinizle konuşup kiradan düşebilirsiniz. Ama tabiki kiracıyım deyip kötü bir evde oturmakta ne bileyim... Bence iyi yapıyorsunuz.Hayırlı günler hanımlar. Kirada oturup evin de sevmediği çirkin görünen yerleri yaptıran düzelten varmı.tabiki parke, dolap yaptırmayı demiyorum.2 yıldır oturuyorum evimde. Boyatıp girmiştim. Siliyorum genelde. Ama silme ile artık temizlenmiyor sanki. Bu yıl da geçsin seneye boya yaptıracağım diyorum, kendi evin mi ki boşver diyorlar. lavabo arkasına, mutfak çekmecelerine yapışkanlı raf örtülerinden aldım mesela, elalemin evine niye harcıyorsun kiracı adamsın çıkacaksın diyorlar. Ben yaşam alanım güzel temiz olsun istiyorum. İş yerinde de öyle. Hemen masama çekmeceme düzen koyup parfüm falan takıyorum. İnsanlar öyle diyince bu kez vicdan azabı çekiyorum. Kendi evine yaparsın diyorlar. Fikir sormuyorum. Sohbet arasında geçiyor. Önümüzdeki 5 sene ev alma durumu yok. Ben ev alana kadar duvar kapı boyamayayım mı. Bahar temizliği yaptım eve biraz harcadım. Kendime de bakım ürünü siparişi vermiştim ona verdim. Şuan vicdan azabı çekiyorum para tutmayı beceremiyormuyum. Bir ay savur ak için mi çalıştım. Bilinç altımda para harcamaktan dolayı huzursuzluk var.
Yapışkanlı örtü de kiradan düşülmesin artık.Ev sahibiyle konus kuzum kiradan düsülecek seyler sonucta elbette ki guzel bir evde yasamak en dogal hakkin
Onu görmemişim. Oldu olacak perde halıyı da düşelim kiradanYapışkanlı örtü de kiradan düşülmesin artık.
Benim icin sakincasi yok kuzum ben parke vs olaylarina dedimYapışkanlı örtü de kiradan düşülmesin artık.
Kirada oturuyorum ama sonuçta ben oturuyorum ben kullanıyorum üç yılda bir boyariz evi istediğimi de alıp yerleştiriyorum mesala Bizim ev sahibi duvarın delinmesine karsiymis ama bize hiç birşey demedi gözüyle gördü yaptığımız bakımıHayırlı günler hanımlar. Kirada oturup evin de sevmediği çirkin görünen yerleri yaptıran düzelten varmı.tabiki parke, dolap yaptırmayı demiyorum.2 yıldır oturuyorum evimde. Boyatıp girmiştim. Siliyorum genelde. Ama silme ile artık temizlenmiyor sanki. Bu yıl da geçsin seneye boya yaptıracağım diyorum, kendi evin mi ki boşver diyorlar. lavabo arkasına, mutfak çekmecelerine yapışkanlı raf örtülerinden aldım mesela, elalemin evine niye harcıyorsun kiracı adamsın çıkacaksın diyorlar. Ben yaşam alanım güzel temiz olsun istiyorum. İş yerinde de öyle. Hemen masama çekmeceme düzen koyup parfüm falan takıyorum. İnsanlar öyle diyince bu kez vicdan azabı çekiyorum. Kendi evine yaparsın diyorlar. Fikir sormuyorum. Sohbet arasında geçiyor. Önümüzdeki 5 sene ev alma durumu yok. Ben ev alana kadar duvar kapı boyamayayım mı. Bahar temizliği yaptım eve biraz harcadım. Kendime de bakım ürünü siparişi vermiştim ona verdim. Şuan vicdan azabı çekiyorum para tutmayı beceremiyormuyum. Bir ay savur ak için mi çalıştım. Bilinç altımda para harcamaktan dolayı huzursuzluk var.
Gormezsin cunku onlar ufak detaylar, buyuk resimden bahsedildi herhalti yazdirmayinOnu görmemişim. Oldu olacak perde halıyı da düşelim kiradan
Erkek uyesiniz galiba??Hayırlı günler hanımlar. Kirada oturup evin de sevmediği çirkin görünen yerleri yaptıran düzelten varmı.tabiki parke, dolap yaptırmayı demiyorum.2 yıldır oturuyorum evimde. Boyatıp girmiştim. Siliyorum genelde. Ama silme ile artık temizlenmiyor sanki. Bu yıl da geçsin seneye boya yaptıracağım diyorum, kendi evin mi ki boşver diyorlar. lavabo arkasına, mutfak çekmecelerine yapışkanlı raf örtülerinden aldım mesela, elalemin evine niye harcıyorsun kiracı adamsın çıkacaksın diyorlar. Ben yaşam alanım güzel temiz olsun istiyorum. İş yerinde de öyle. Hemen masama çekmeceme düzen koyup parfüm falan takıyorum. İnsanlar öyle diyince bu kez vicdan azabı çekiyorum. Kendi evine yaparsın diyorlar. Fikir sormuyorum. Sohbet arasında geçiyor. Önümüzdeki 5 sene ev alma durumu yok. Ben ev alana kadar duvar kapı boyamayayım mı. Bahar temizliği yaptım eve biraz harcadım. Kendime de bakım ürünü siparişi vermiştim ona verdim. Şuan vicdan azabı çekiyorum para tutmayı beceremiyormuyum. Bir ay savur ak için mi çalıştım. Bilinç altımda para harcamaktan dolayı huzursuzluk var.
Eve girerken çok pisti duvarlar falan boyattık. Liradan düşmedi. Aldığın gibi bırakırsın dedi. Eşimde bpyatmayacağım pis aldık pis bırakacağım diyor. Ama kimbilir ne zaman çıkarız. Ev alma durumu yok şuan. 10 sene otursam boyamsyacskmıyım yani. Lafını dinlemiyorum ama bu kez vicdanen huzursuz oluyorum. Haklı mı diye
Yapışkanlı örtü de kiradan düşülmesin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?