Hayırlı günler hanımlar. Kirada oturup evin de sevmediği çirkin görünen yerleri yaptıran düzelten varmı.tabiki parke, dolap yaptırmayı demiyorum.2 yıldır oturuyorum evimde. Boyatıp girmiştim. Siliyorum genelde. Ama silme ile artık temizlenmiyor sanki. Bu yıl da geçsin seneye boya yaptıracağım diyorum, kendi evin mi ki boşver diyorlar. lavabo arkasına, mutfak çekmecelerine yapışkanlı raf örtülerinden aldım mesela, elalemin evine niye harcıyorsun kiracı adamsın çıkacaksın diyorlar. Ben yaşam alanım güzel temiz olsun istiyorum. İş yerinde de öyle. Hemen masama çekmeceme düzen koyup parfüm falan takıyorum. İnsanlar öyle diyince bu kez vicdan azabı çekiyorum. Kendi evine yaparsın diyorlar. Fikir sormuyorum. Sohbet arasında geçiyor. Önümüzdeki 5 sene ev alma durumu yok. Ben ev alana kadar duvar kapı boyamayayım mı. Bahar temizliği yaptım eve biraz harcadım. Kendime de bakım ürünü siparişi vermiştim ona verdim. Şuan vicdan azabı çekiyorum para tutmayı beceremiyormuyum. Bir ay savur ak için mi çalıştım. Bilinç altımda para harcamaktan dolayı huzursuzluk var.
Siz kirada oturduğunuz ece bakım yapıyormu sunuz