Nasıl yani adamın bir gözü Allah’a bir gözü toprağa bakıyorduAdriana limanınki çirkin değildi bence.çirkin bile olsalar onlar zengin iş adamları, sporcular ve medyatikler.Bir ağırlıkları, etiketleri var toplumda.aynı şey değil bence.
Bende de şöyle özellik var.İlgi seviyorum.Hayatima aldığım erkeklerde baktığım bu.Öncelikle tabiki güzellik görecelidir ve bakan gözdedir. Konunun başında bunu belirtmek istiyorum. Yakın zamanda hayatıma biri girdi kısa sürdü 2 hafta kadar, sonra ayrıldı zaten kendisi tayinciydi 2 ay sonra gidecekti genede risk alıp tanımak istedim. Iyi ,hos biriydi ama olmadı her neyse. Bu arkadaş gercekten dış görünüş olarak cok iyiydi, karakter olarakta öyleydi yani genel olarak herkesin beğeneceği bir tipti. Burada bir konu açmıştım aşkından yataklara düştüğüm bir erkek arkadaşım vardı:) onunda fiziği çok iyiydi beni üzmesini saymazsak o da karakter olarak iyi biriydi. Erkek arkadas secerken sadece karakterine bakmıyorum, spor yapmasına çok önem veriyorum. Çünku bende aktif olarak spor yapıyorum bunu istemem cok normal diye düşünüyorum. Ama bir kız arkadaşim var güzel olmasına rağmen hep kendi seviyesinin bazen statü, bazen dış görünüs olarak altında kisilerle beraber oluyor iliskileri de toksik olsa da benim aksime hep uzun sürüyor. Bunun sebebini ise bana söyle söyledi "Benim hayatıma aldiğim erkeklerin bulabileceği en iyi kişi benim,benden baskasının onlara bakmayacağını biliyorlar, o yüzden beni aldatmıyorlar,seviyorlar. Senin sectiğin erkeklerin ise seçeneği çok olduğu icin iliskilerin yürümüyor, istediğin değeri göremiyorsun " Gercektende kız hoş,yakışıklı,beyefendi,düzgün bulduğu hiçkimseye sans vermiyor bu arada. Genellikle dış görünüş olarak standartın altında ve kaba saba tipleri tercih ediyor. Ben sevmenin sevilmenin tamamen kişide biten bir sey olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen son erkek arkadaşım tayinci olmasa güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Ama dün bunu düşündüm gercektende dış görünüş olarak ortalama olan erkek arkadaşlarım bana daha cok değer verdi , dikkat çekenlerle ise yürümedi.Sizce gerçekten böyle bir sey var mı ?
Asla alakası yok benim toksik ilişkim dış görünüş olarak kimse yakistirmazdi bizi herkes onu beğenmezdi. Ama bana neler yaptı. Hiç alakasi yok öyleleri daha özgüvenli oluyor kendini bişey sanıyor.Öncelikle tabiki güzellik görecelidir ve bakan gözdedir. Konunun başında bunu belirtmek istiyorum. Yakın zamanda hayatıma biri girdi kısa sürdü 2 hafta kadar, sonra ayrıldı zaten kendisi tayinciydi 2 ay sonra gidecekti genede risk alıp tanımak istedim. Iyi ,hos biriydi ama olmadı her neyse. Bu arkadaş gercekten dış görünüş olarak cok iyiydi, karakter olarakta öyleydi yani genel olarak herkesin beğeneceği bir tipti. Burada bir konu açmıştım aşkından yataklara düştüğüm bir erkek arkadaşım vardı:) onunda fiziği çok iyiydi beni üzmesini saymazsak o da karakter olarak iyi biriydi. Erkek arkadas secerken sadece karakterine bakmıyorum, spor yapmasına çok önem veriyorum. Çünku bende aktif olarak spor yapıyorum bunu istemem cok normal diye düşünüyorum. Ama bir kız arkadaşim var güzel olmasına rağmen hep kendi seviyesinin bazen statü, bazen dış görünüs olarak altında kisilerle beraber oluyor iliskileri de toksik olsa da benim aksime hep uzun sürüyor. Bunun sebebini ise bana söyle söyledi "Benim hayatıma aldiğim erkeklerin bulabileceği en iyi kişi benim,benden baskasının onlara bakmayacağını biliyorlar, o yüzden beni aldatmıyorlar,seviyorlar. Senin sectiğin erkeklerin ise seçeneği çok olduğu icin iliskilerin yürümüyor, istediğin değeri göremiyorsun " Gercektende kız hoş,yakışıklı,beyefendi,düzgün bulduğu hiçkimseye sans vermiyor bu arada. Genellikle dış görünüş olarak standartın altında ve kaba saba tipleri tercih ediyor. Ben sevmenin sevilmenin tamamen kişide biten bir sey olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen son erkek arkadaşım tayinci olmasa güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Ama dün bunu düşündüm gercektende dış görünüş olarak ortalama olan erkek arkadaşlarım bana daha cok değer verdi , dikkat çekenlerle ise yürümedi.Sizce gerçekten böyle bir sey var mı ?
Çok çok haklısınız gerçekten ama şu an devir öyle böyle kötü değilOlur neden olmasın ki. Yani eş anlatma konusuna dönmesin ama eşim gayet eli yüzü düzgün güzel mesleği olan yakışıklı sportif biri. Masallah diyim Allah'ta bana bağışladı9 yıllık evliyiz. Gayette hiç öyle aldatma vs çabası olan o çabaları olan birisi değil. Çokta severek beni isteyerek evlendi. O da bende ortalamayiz diyebilriim. İlla bir taraf diğerinden düşük olmak zorunda değil biseylerin güzel gitmesi için. İnsanına rastlamak mesele. Ama biz bu işleri birakali 9-10 yıl oldu tabi bu süreç içinde flortlukle ilgili bir sürü şey değişmiş. Burdaki konulara yada gerçek hayatta kardeşime falan bakıyorum ortam hiç bıraktığımız gibi değil :)
Ayrıca kimsenin bakmayacagi tipsizlikte bir erkekle ben neden birlikte olayım ki mesela. Önce gözüme hoş gelmesi lazımdi ki gerçektende ilk olarak tipini beğenmistim eşimin o da benim. Karakter sonra devreye giriyor bence. Bir laf varya tipe önem verilmeseydi uğur bocegini sevdigimiz gibi hamamboceginide severdik diye. He evlendikten sonra o ilk önemini esim içinde benim icnde korumuyor sonuçta birbirinin her halini görüyor insan ama ilk baş için tipte çok önemli. Çirkin olsun benim olsun hiç benlik değil yani
Benim umrumdaDoğru mu değil mi tartışılır. Bana itici gelen bir bakış açısı. Mesela Berfu Yenenler’in arkadaşınızın mantığıyla kocasıyla birlikte olduğunu düşünüyorum. Bu fikrim de kimsenin umrunda değil tabi.
Dogru o da bir bakış açısı ama yakışıklı deger de vermiyor.Kizim ben buyum begenmezsen gule gule diyorHerkes aldatiyor ya, bence istisna yok. Ya fiilen ya zihnen ya gozunenyapiyolar yani. O akillari etrafa kaymaya cok musait. O yuzden bari yakisikli olsun bizim de gozumuz bayram etsin ya valla cirkin adam derdi kompleksi de hic cekilmez.
Bu kadar da olmamalı haklısınızBaşta birinin dış görünüşü için standart dersen zamanla o senin gözüne biscolata erkegi gibi gelebilirarkadasimin sectikleri gercekten cok kötu mesela gecen cafede oturuyoruz, karsimizda oturan adam için bu adamı cok beğendim ama bana istek atsa kabul etmem güven olur mu ona dedi. Bu arada adamı da görseniz sacli sakalli,böğrü açıj gezen, kıllı,zincir kolyeli,beyaz atletli bir tip o adama bile yakışıklı diyorsa gerisini siz düşünün
Doğru mu değil mi tartışılır. Bana itici gelen bir bakış açısı. Mesela Berfu Yenenler’in arkadaşınızın mantığıyla kocasıyla birlikte olduğunu düşünüyorum. Bu fikrim de kimsenin umrunda değil tabi.
Katalog yok ki önümüzde, kim sana gelirse onlar arasında seçiyorsun.bazı arkadşlar bütün istediğimiz kişiye ulaşma şansımız olduğunu düşünüyor.maşllah hayata sizin gibi bakabilsek.ben de gelir şöyle olsun, böyle olsun derim yani.herkesin bildiği şeyler.Kendinden cirkin erkege kadinlar ister istemez kotu davraniyor. O iliski toksiklesiyor ve uzun sure de yurumuyor. Evet cirkin erkek senin icin herseyi yapar sana tapar ama bu sadece ego tatmini saglar size ve de gecici bir durum bu. Gercek ask bu degil. Deneyimlemis biri olarak asla onermiyorum. Kendi halinde takilan iyi huylu yakisikli erkekler de var. Hepsi cin goz degil ya da hepsinin libidosu yuksek degil. Secerken karakterine de bakin.
Hiç de öyle olmuyor valla.kısmetle başlıyor kısmetle bitiyor bu işler.yok yakışıklıymış, yok statüsü varmış palavra bence.bir de kim nereden bilecek ki o statüyü.alnında mı yazıyor.sadece tanıyanlar biliyor.ben hastanede çalışıyorum.birkaç erkek doktor arkadaş da var.kimsecikler de peşlerinde falan değil.gokluktan kırılmışlar.bu tarz şeyler tam bir şehir afsanesi.herkes kendi aleminde.kimse de kimsenin peşinde falan değil.herkes kendini kurtarmak için kırl takla atıyor.bence bu düşüncer ergenlikte kalmalı, kazin ayağı öyle değil çünkü. Bir de dediğim gibi kısmet meselesi.hiçbir şeye bakmıyor.dikkat çeken adam diye birşey yok yok.dikkat çeken kadın bile yok.2 sosyal medya delisiyle de kim sevgili bulabilmiş.bak bize de mesaj gelip duruyor, hangisini adam yerine koyup görüşebiliyorsun.Bana bu kadar hesap kitap saçma geliyor. O yakışıklı beni kesin aldatır, o çirkin en azından bana sadık kalır vs...
Bunların garantisi yok ki. Çirkin bir adamında bu kız bana bakıyorsa bende iş var demek ki diye düşünüp totosu kalkar, egosu şişerse o da gayet aldatır. Üstüne hem çirkin adamla geçirdiğin zamana yazık olur hem de değmeyecek adamın totosunu kaldırdığın ile kalırsın. Yüzüne, gözüne bakıpta erimeyeceksem, kalbim çarpmayacaksa bana değer verse ne vermese ne.
Çirkin, yakışıklı, sessiz, eğlenceli vs. ne olursa olsun etkilendiysem o insanla bir yola başlarım. Etkilenmediysen de sırf bu adam beni aldatmaz, bana değer verir, kıymetimi bilir diye yola çıkmam.
Haa ama şu doğru bence; fazla dikkat çeken, yakışıklı, statüsü yüksek bir adamın aldatma ihtimali de çok yüksek. Aldatmasa bile karşısında her zaman çok güzel kızlar çıkacağı için aklı sürekli karışacaktır. DM'den bile kaç kız yürüyordur böylelerine. Bu bile beni huzursuz hissettirir. Karakterinin baya oturmuş olması, karşı cinse karşı gözünün doymuş olması lazım öylesini bulmakta milyonda bir ihtimal falan (bakınız Kıvanç Tatlıtuğ, adam her anlamda on numara o da Başak Dizer'e nasip oldu). O yüzden muhtemelen çok yakışıklılarla bende olsam sevgili olmazdım. Zaten çok yakışıklılarında benle işi olmazdı, gerçekli olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?