Kimsenin bakmayacağı erkeklerle beraber ol...

Sen sevdiğin için tipsiz de olsa dünyanın en yakışıklısina değişmem diyosun. Arkadaşınız için de öyledir belki.
Ama tipi iyi olan herkesin gözünün dışarda olacağına inanmıyorum bu karakterle alakalı. Kıvanç Tatlıtuğ geldi aklıma , buna güzel bir örnek olabilir :)

Evet genelde böyle olur. Ama ben beni yükseltecek birini tercih ederim. Sırf uzun sürsün diye gerçekten hoslanmadigim bir tip ile vakit bile geçirmek istemem. Egomu tatmin edecek başka şeyler var zira.

O arkadaşına kaba saba adamlar çekici geliyor ve bunu mantığa büründürüyor alabilir. Önemli olan kafalar ve tavırlar uysun, fizik değişir.
2 haftalık muhabbet geçici olduğu için tatlı gelmiş olabilir, iki haftada kim kime gudubet yüzünü gösterir

Bence işin sırrı taktiklerde falan değil tesadüfen tanışmada. Nerde erkek/kız arayan gördüysem hir türlü mutlu olamıyolar. Ama tesadüfi tanışmalardaki etkileşim evliliğe kadar gidiyor. İşin özü iki tarafında birbirini sevmesinde, yok çirkin şuna gidryim yok bu yakısıklı sans vereyimle olmuyor o işler. Ayrıca çirkinlerin götü kalkar vs diyenlere diyorum gerçekten seven birinde öyle şeyler olmuyor. Şahsen her türlüsünü denedim ama eşimle tesadüfi birçok yerde karsılasarak tsnıstık. Onun gibisi yok yaani

Evet evet. Hatta adamın "Bu kadın bana baktı" diye şımarıp değer bilmeyip aldatmasını deneyimledim şahsen. Bu da olabilir... Matematiği yok maalesef ama ben aşk, tutku istiyorum. Nasip olur mu bee
Olur neden olmasın ki. Yani eş anlatma konusuna dönmesin ama eşim gayet eli yüzü düzgün güzel mesleği olan yakışıklı sportif biri. Masallah diyim Allah'ta bana bağışladı 9 yıllık evliyiz. Gayette hiç öyle aldatma vs çabası olan o çabaları olan birisi değil. Çokta severek beni isteyerek evlendi. O da bende ortalamayiz diyebilriim. İlla bir taraf diğerinden düşük olmak zorunda değil biseylerin güzel gitmesi için. İnsanına rastlamak mesele. Ama biz bu işleri birakali 9-10 yıl oldu tabi bu süreç içinde flortlukle ilgili bir sürü şey değişmiş. Burdaki konulara yada gerçek hayatta kardeşime falan bakıyorum ortam hiç bıraktığımız gibi değil :)
Ayrıca kimsenin bakmayacagi tipsizlikte bir erkekle ben neden birlikte olayım ki mesela. Önce gözüme hoş gelmesi lazımdi ki gerçektende ilk olarak tipini beğenmistim eşimin o da benim. Karakter sonra devreye giriyor bence. Bir laf varya tipe önem verilmeseydi uğur bocegini sevdigimiz gibi hamamboceginide severdik diye. He evlendikten sonra o ilk önemini esim içinde benim icnde korumuyor sonuçta birbirinin her halini görüyor insan ama ilk baş için tipte çok önemli. Çirkin olsun benim olsun hiç benlik değil yani

Ya bir de neden kriterlerimizi düşürelim erkekler isterken sorun yok.
Sosyal medya kriter değil ya eski erkek arkadaşım hic aktif kullanmazdı hatta hic kullanmazdı ama düzgün biri miydi kesinlikle hayır. Cok aktif kullanan, birsürü kız takip eden, sosyal medyadan her kıza yürüyen arkadaşım ise birden cok alakasız birine aşık olup kız hic müdahale etmemesine rağmen (kızda arkadaşim) benimle dahi arasına mesafe koydu. Ben şok tabi

Benden ayrılan tayinci erkek arkadaşımla her sabah markette karsilasiyorduk. Hatta birbirimizin market saatlerini kovalıyorduk kısa sursede cok eglenceliydi

3 kişi girdi hayatıma üçü de benim statümden düşük kişilerdi. İkisi iki senelik dandik bölüm mezunu, biri de pek çok açıdan denk olmadığım biri. Ve üçünü de kendi seviyeme yükseltip üstüme basıp daha da yükselmelerini izledim. Ellerinden tutup ayağa kaldırdığım adamlar bana çelme takar oldu velhasıl 3 hafta, 4 ay gibi kısa süreli birlikteliklerim oldu. Demem o ki her erkek bir değil, senden düşük biri sana ölüp bitecek diye bir şey yok. Ha bana gelirsek istemli yapmıyorum bu işi sadece hayatıma dangalak çekme özelliğim var,

Başta birinin dış görünüşü için standart dersen zamanla o senin gözüne biscolata erkegi gibi gelebilir arkadasimin sectikleri gercekten cok kötu mesela gecen cafede oturuyoruz, karsimizda oturan adam için bu adamı cok beğendim ama bana istek atsa kabul etmem güven olur mu ona dedi. Bu arada adamı da görseniz sacli sakalli,böğrü açıj gezen, kıllı,zincir kolyeli,beyaz atletli bir tip o adama bile yakışıklı diyorsa gerisini siz düşünün

Benden ayrılan tayinci erkek arkadaşımla her sabah markette karsilasiyorduk. Hatta birbirimizin market saatlerini kovalıyorduk kısa sursede cok eglenceliydi
Benimde ex şokta çalışıyordu cidden çok eğlenceli oluyo arkadaşlarıyla konusuyomus gibi gönderme yapardı enayi ben ayrılmıstım ama iyi ki ayrılmısım kocişimi buldum

Arkadasiniz yaniliyor. Kaba saba erkeklerle birlikte oldugunda kendinden durusundan ve kisiliyinden ödün veriyor. Yürüttüyü mantiksa cok sacma. Siz henüz ruh ikizinizi bulamamissiniz ama elbet birgün bulucaksiniz. Hem sosyal hem fizik hem kafa yapisi bir iliskide uymali ve en önemliside kalbiniz kipirdamali sevgilinizi görünce o yüzden adi ask oluyor. Yoksa iciminnkipirdamadigi bir adamla pstelik kaba saba biriyle öpüsmeyi birakin elimintutmasina dahi tahammül edemem. Birde o kaba saba insani yanima alipta cevreme sokamam ben. Üstelik sirf uzun iliskim olsun diye icimin kipirdamadigi biriyle birlikte olmaktansa, icimi isitan onu görünce heyecandan nefesimi kesen biriyle birlikte olmayi tercih ederim. varsin iki hafta iki ay sürsün önemli olan benim ona ne hissetiyim. Sizde kalbinizi dinleyin sevdiyiniz icinizi isitan size her bakimdan uyan düzgün insanlari hayatiniza almaya devam edin derim ben…

Bu işlerin kısmet olduğunu düşünüyorum.daha önce gerçekten manken gibi 1.87, yüzü de çok yakışıklı bir erkek atkadaşla görüşmüştüm.kimsenin de yüzüne bile baktığı yoktu. Bir erkek arkadaşım da yüzü fena değildi, aşırı esmerdi, kısa boyluydu, 170 anca vardı. Hayatında en az 100 kadın olmuştur, anlattıklarına bakılırsa.üstelik 13,14 yaşlarında bile okulda kadın hocalarla ilişkiler yaşamış, teklif onlardan gelmiş. Bir de bakıyorsun müge anlılara, kadının yüzüne bakarken miden bulanır, ortalığı birbirine katmış, ya da tam tersi kıza bak be bunun peşinde ne erkekler vardır diyorsun, kızın yüzüne bakan yok,bir tane bile swvgili bulamıyor... ben bunu bilir bunu söylerim.bu işlerde doğuştan gelen bir şans olduğunu ve fiziksel görünüşle pek de (hatta hiç mi yazsam diye düşündüm) ilgisi olmadığını düşünüyorum.sana göre dikkat çekiyor, başkası belki görmüyor bile.büyükler boşuna bir kıza güzel dediklerinde, yüzü güzel olacağına bahtı güzel olsun demiyorlar.o yüzden ben bu soruya kökten katılmadığım için cevap da verememiş olacağım.kimin seçenekli kimin seçeneksiz olduğu belli bile değil çünkü.herşeye rağmen yeterince beğenmediğin biriyle ilişki yürümez.

Her şeyin istisnaları veya aksi yaşanan durumları vardır. Genelliyoruz. Sosyal medya kullanmayan herkes süper bir insan olacak değil ama sosyal medya ve kullanma şekli bence güçlü bir ip ucudur.

Arkadaşiniz aşik olunca sizinle bile arasına mesafe koymus yani bir seyleri degiştirmiş adam, en azindan bir süreliğne degistirmiş. Geçici bir değişim de olabilir, kalıcı da onu zaman gösterir artık.
Bahsettiğim durumlar ilişkisi varken de sosyal medyayi bu şekilde aktif kullanıyor olmak.

O dediğini tercih etmeyecek kişi yoktur canım zaten.herşey aynı anda olsa burası dünya değil cennet olurdu zaten.yine uygun gibi gözülenlere baksın ama yok içini titretecek yok şöyle olacak böyle olacak deyince de fazla iyimserlik oluyor.eee olmuyor işte.kolaydı sanki bulmak.hayatında kaç defa denk geliyor bir kadına.dertsiz başımıza dert mi arıyoruz.alınma ama gıcık olmuş yazdığın . Eee anlattığın gibi bulunsa kimin ne derdi kalır ki.herkes peri masalında gibi yaşar gider.

Bu arkadaş bana çok zorlayıcı, moral bozucu ve psikolojisi bozuk geldi açıkçası.

Arkadaşınızın Adriana Lima ve Hülya Avşar’ın çirkin kocaları tarafından nasıl aldatıldığından haberi yok sanırım
Adriana limanınki çirkin değildi bence.çirkin bile olsalar onlar zengin iş adamları, sporcular ve medyatikler.Bir ağırlıkları, etiketleri var toplumda.aynı şey değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…