- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.835
- 123
Öncelikle tabiki güzellik görecelidir ve bakan gözdedir. Konunun başında bunu belirtmek istiyorum. Yakın zamanda hayatıma biri girdi kısa sürdü 2 hafta kadar, sonra ayrıldı zaten kendisi tayinciydi 2 ay sonra gidecekti genede risk alıp tanımak istedim. Iyi ,hos biriydi ama olmadı her neyse. Bu arkadaş gercekten dış görünüş olarak cok iyiydi, karakter olarakta öyleydi yani genel olarak herkesin beğeneceği bir tipti. Burada bir konu açmıştım aşkından yataklara düştüğüm bir erkek arkadaşım vardı:) onunda fiziği çok iyiydi beni üzmesini saymazsak o da karakter olarak iyi biriydi. Erkek arkadas secerken sadece karakterine bakmıyorum, spor yapmasına çok önem veriyorum. Çünku bende aktif olarak spor yapıyorum bunu istemem cok normal diye düşünüyorum. Ama bir kız arkadaşim var güzel olmasına rağmen hep kendi seviyesinin bazen statü, bazen dış görünüs olarak altında kisilerle beraber oluyor iliskileri de toksik olsa da benim aksime hep uzun sürüyor. Bunun sebebini ise bana söyle söyledi "Benim hayatıma aldiğim erkeklerin bulabileceği en iyi kişi benim,benden baskasının onlara bakmayacağını biliyorlar, o yüzden beni aldatmıyorlar,seviyorlar. Senin sectiğin erkeklerin ise seçeneği çok olduğu icin iliskilerin yürümüyor, istediğin değeri göremiyorsun " Gercektende kız hoş,yakışıklı,beyefendi,düzgün bulduğu hiçkimseye sans vermiyor bu arada. Genellikle dış görünüş olarak standartın altında ve kaba saba tipleri tercih ediyor. Ben sevmenin sevilmenin tamamen kişide biten bir sey olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen son erkek arkadaşım tayinci olmasa güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Ama dün bunu düşündüm gercektende dış görünüş olarak ortalama olan erkek arkadaşlarım bana daha cok değer verdi , dikkat çekenlerle ise yürümedi.Sizce gerçekten böyle bir sey var mı ?
Bebek gibi seven duygusal erkekler nerde begum hanim lutfen link atar misiniz ne pahasina olursa olsun almak istiyorum da3 kuruşluk adama, 5 kuruşluk değer verirsek, o 2 kuruşluk fark için gelir bizi harcar.
Kızın buldukları hem kaba hem tipsiz. Kaba saba adamla değil sevgili olmak toplu taşımada yan yana oturmam. Bebek gibi seven, duygusal erkekler varken asla bunlara bakmam.
24 senedir hiç bulamadım. En son bebek gibi seven vardı o da afgandıBebek gibi seven duygusal erkekler nerde begum hanim lutfen link atar misiniz ne pahasina olursa olsun almak istiyorum da
Afganlar habire cocuk sahibi olmaktan herkesi bebek sever gibi seviyor olabilir djdjdj24 senedir hiç bulamadım. En son bebek gibi seven vardı o da afgandı
Ay yengeç bu yorumuna gülmekten ağladım. Bi de unutmamışsın bulaşıkçı olduğunu. Bana iş arkadaşları başta bulaşıkçı dedi, sonra başkasından duydum ki aşçı yardımcısı djsjfkskdks bide yürüdüğü kız influencerArkadaşın salak bir insan
Daha demin en büyük performansı 45 saniye olan, meslek olarak da daha düşük statüde olan (bulaşıkçı) sevgilisinin ona buna yürüdüğü mesajları gördüğünü söyleyen bir üyeyle konuştuk.
Arkadaşın belli ki toksik birisi, konuştuğu insanlarla da toksik bir ilişkisi var. Yurumeyen bir şeyi vakitlice bitirmeyip uzattikca uzatması ilişkiler hakkında söyleyecek mantıklı şeyi olduğunu gostermez
İşte böyle aslında bakılmayacak adamlara güzel kizlae bakinca kendilerini bir b.k sanıyorlar , 'bu baktiysa demek ki bende bir iş var, şu da bakar" diyorlarAy yengeç bu yorumuna gülmekten ağladım. Bi de unutmamışsın bulaşıkçı olduğunu. Bana iş arkadaşları başta bulaşıkçı dedi, sonra başkasından duydum ki aşçı yardımcısı djsjfkskdks bide yürüdüğü kız influencerİstanbul’daysan bilirsin fişekhanede takılıyor, sarışın herkesin peşinde koştuğu bir tip (biz oralarda oturuyoruz) kız kalbini kırmamak işini gördürmek için nezaketen konuşmuş ayrıca kız da 170 . Diğer kızda spor salonunda öğretmen…
Var kız her yerde, aramayı sürdür :) bebek gibi muameleyi hak ettiğine kendini inandır, azını verene de yol ver:)Bebek gibi seven duygusal erkekler nerde begum hanim lutfen link atar misiniz ne pahasina olursa olsun almak istiyorum da
E sen bu kadını mi kendine Mentor yaptın?Arkadaslar kaba saba derken tam anlatamadım. Benim arkadasımda öyle kibarlıktan, tatlı dilden anlayacak biri degil. Hoşuna gidiyor öyle baskılanmak ,baskı göstermek. Ama adamlar bunun yoluna dünyaları seriyor.
Herkes aldatiyor ya, bence istisna yok. Ya fiilen ya zihnen ya gozunenHadi kizlar gelin burada biz bizeyiz hep birlikte toplanip el ele tutuşup itiraf edelim.Erkeklerde tip ve karakter ters orantılı oluyor Yakışıklı veya fizigi cok düzgün ya da statüsü yüksek ya da herhangi baska numarası olan adamlar kimseye sadık kalamiyor bir tane bile tercih ediliyorsa gidip onunla aldatıyor ya da gözü hep dışarıda oluyor.Secenegi olmayan bu yuzden de aldatamayan adamları biz seçmiyoruz.Keske arkadasin gibi yapabilseydim
Baskılanmak, baskı göstermek, yine normal değil ki bunlar. O tip adamlar yoluna dünyaları serse ne olur?Arkadaslar kaba saba derken tam anlatamadım. Benim arkadasımda öyle kibarlıktan, tatlı dilden anlayacak biri degil. Hoşuna gidiyor öyle baskılanmak ,baskı göstermek. Ama adamlar bunun yoluna dünyaları seriyor.
Yok kız mentor değil de gercekten sectigimiz erkek tipleri ve iliskilerimiz hep cok ters. Benimkiler hep yakışıklı,beyefendi,kibarlardır ama hicbiri için bu benden hoslaniyordan ote diyemem. Arkadasiminda tam tersiE sen bu kadını mi kendine Mentor yaptın?
Kendine hayrı yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?