Kimsenin bakmayacağı erkeklerle beraber ol...

Burada bir konu açmıştım aşkından yataklara düştüğüm bir erkek arkadaşım vardı:) onunda fiziği çok iyiydi beni üzmesini saymazsak o da karakter olarak iyi biriydi.
Nasil karakterine iyi diyebilirsin yahu adam bekaret takintili ama fb olarak takilan biriydi ayrica
Şu tip erkeklere/kocalara özünde iyi biri demeyi birakin artik

Yoo o tiplerin aldatma özelliği daha fazla aklıma hep Camdaki kız Hayri ve Nalan geliyor. Hayri hatta arsızlaşıyor iyice. Çok nadir bı durum bence o cidden aşık olan bulmuş tiple hiçbir alakası yok. Herkesin standartları vardır bunu istemek hakkıdır bende hiç sürmüyor şahsen heyecan duymuyorum. Beğendiğim tip, kafa biri olcak.

Kıvanç bence doymuş görmüş bir erkek ve sapyoseksuel olabilir aslında ünü yakışıklılık dışında kadın da kendine yeten eğitimli kendine bakan biri tabi. Bence yakışıklı olanlar doymuş oluyor diğerleri kadın peşinde koşarken kadınlar bunlara koşuyor bunlar daha oturaklı oluyor. Bende bu hipotezin tam tersi olduğunu düşünüyorum sizin gibi.

sağ olun sayenizde sapyoseksüel olduğumu öğrendim

Ya bence ilişkide en önemli şey frekansların tutması. Bir arkadaşım vardı karşı cinsten frekansımız o kadar uyuyordu ki yanında tamamen doğal davranabiliyordum haliyle sohbet muhabbet gırla gidiyordu. Kimle böyle olduysam bana aşık oldu. Ama üzerinde elli kere kere düşünüp süslenmekten püslenmekten helak olduğum kişilerle o frekansı yakalayamadık çünkü kasıntılık vardı. Arkadaşınız sanırım çirkin erkeklerin yanında daha rahat davranabildiği için aşık edebiliyor yakışıklıların yanında kasılıyor. Ama bence maharet o yakışıklıların yanında da kendin olabilmekten geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…