Kimsenin bakmayacağı erkeklerle beraber ol...

Doğru mu değil mi tartışılır. Bana itici gelen bir bakış açısı. Mesela Berfu Yenenler’in arkadaşınızın mantığıyla kocasıyla birlikte olduğunu düşünüyorum. Bu fikrim de kimsenin umrunda değil tabi. 😂

Adriana limanınki çirkin değildi bence.çirkin bile olsalar onlar zengin iş adamları, sporcular ve medyatikler.Bir ağırlıkları, etiketleri var toplumda.aynı şey değil bence.
Nasıl yani adamın bir gözü Allah’a bir gözü toprağa bakıyordu 😂 o kadınlar da medyatik ünlü zengin onlar da istese aşırı yakışıklısını bulur onların toplumu da orası.
Çirkin erkek güzel kadın denklemlerinde ister ünlü olsun ister ünsüz olsun öyle bunu aldatmayım bir daha böylesini bulamam diye bir şey yok bence. Bu işler tiple parayla değil karakterle alakalı. Karakteri bozuk insan zengin de olsa fakir de yakışıklı da olsa çirkin de olsa aldatır.

Kendinden cirkin erkege kadinlar ister istemez kotu davraniyor. O iliski toksiklesiyor ve uzun sure de yurumuyor. Evet cirkin erkek senin icin herseyi yapar sana tapar ama bu sadece ego tatmini saglar size ve de gecici bir durum bu. Gercek ask bu degil. Deneyimlemis biri olarak asla onermiyorum. Kendi halinde takilan iyi huylu yakisikli erkekler de var. Hepsi cin goz degil ya da hepsinin libidosu yuksek degil. Secerken karakterine de bakin.

ben tamamen karakter meselesi olduğunu düşünüyorum.. yakışıklı diye aldatır ya da düzgün sevemez diye bişey yok bence ama kabul etmeliyim ki sosyal platformlarda denk geldiğimiz dış görünüşü iyi olan çoğu erkeği görünce aklımdan 'tam bir ortamcı pezevenk tipi var' diyorum ahahahahshjs ama bazen de dış görünüşü iyi olan erkeklerin sevgilisiyle fotoğraflarına, hikayelerine denk geliyorum 'vay be bazıları ne kadar güzel seviliyor' diye düşünüyorum.. en başta da dediğim gibi tamamen kişinin karakteriyle alakalı olduğunu düşünüyorum ve şu da bir gerçek ki ikili ilişkiler de her iki tarafta birbirini kaybedebilme ihtimalinin her zaman farkında olmalı, iki tarafta bu ihtimalin farkında olduğu müddetçe eğer gerçekten seviyorsa değer biliyor ve kaybetmemek için çaba gösteriyor.. eşimle tanışmadan önce kısa süreli ilişki yaşadığım birisi vardı zengindi, çevreleri genişti vs ama benden daha kısa boylu ve kiloluydu çoğu kişi nasıl onunla birlikte olduğuma hayret ediyordu bunu ben çok güzel olduğum ve o çirkin manasında söylemiyorum ama elbet herkesin bir kere de olsa bi çifti görünce 'bu kız ya da bu erkek buna nasıl bakmış' gibisinden illa ki içinizden geçmişliği olmuştur heh işte anlattığım durumda böyle idi ve ben o kişi tarafından terkedildim başka bi örnek ise yeni tanıştığım biri vardı ben tamamen arkadaşım olarak görüp konuşuyordum müthiş nazik, aşırı iyi niyetli birisiydi fakat zamanla karşı tarafta duygular farklılaşınca ikimizin de iyiliği için konuşmayı görüşmeyi kesmek istedim ve sonuç olarak 1-1.5 yıl kadar takip edildim, evimin önünde beklenildim, tehdit edildim ve en sonunda sokak ortasında darp edildim maalesef ilk başlarda aşırı nazik olan asla bi karıncayı bile incitmez gibi izlenim veren kişiler bambaşka birisine dönüşebiliyor bu sebeple kimseye sonsuz güvenmemek gerekiyor, insanız her an her şeyi yapabiliriz.. son örneğim ise eşim tanıştığımız da asgari ücretle çalışıyordu ve eli yüzü düzgün erkek güzeli derler ya öyle işte.. ilk gördüğüm anda gerçekten aşık olduğumu hissetmiştim ama hem dış görünüş açısından iyi hem de çevresi baya genişti yani benim asla hazetmediğim bir tiplemeydi hatta ben her zaman bana göre fazla olduğunu düşünüyordum ama gel gör ki 5 senedir birlikteyiz ve çoğu zaman fikir ayrılığına düşüp tartışsakta, bazı zamanlar şiddetli geçimsizliğimiz olsa da gerçekten inanılmaz güzel seviyor yani her zaman dediğim gibi dış görünüş, statü farketmiyor tamamen karakter ve kişilik meselesi ay ama yine de of bi dipnot geçmek istiyorum lütfen çok güzel seviyor beni diyerek 'kemalim yapmaz' mantığına bürünüp kendi hayatınızdan çalmayın nooolur çünkü herkes herşeyi yapar. bir de lütfen size fiziksel ya da ruhsal zarar veren kişilerin asla değişeceğini umarak bir kere geldiğiniz bu hayatı asssla değmeyecek ve değişmeyecek olan sizi değersizleştiren birisine heba etmeyin💖

Hiç de öyle olmuyor. Kendisi daha düşük olduğu için aşağılık kompleksine giriyor. Kızı aşağılayarak vs elinde tutmaya çalışıyor. Bizzat yaşadım bunu. Yaşayanları da çok gördüm. Hatta bu sitede bile çok var. Soruyorum mesela burada senden eğitim ya da kültür olarak aşağıda mıydı diye. Hep evet cevabını alıyorum.

Öncelikle tabiki güzellik görecelidir ve bakan gözdedir. Konunun başında bunu belirtmek istiyorum. Yakın zamanda hayatıma biri girdi kısa sürdü 2 hafta kadar, sonra ayrıldı zaten kendisi tayinciydi 2 ay sonra gidecekti genede risk alıp tanımak istedim. Iyi ,hos biriydi ama olmadı her neyse. Bu arkadaş gercekten dış görünüş olarak cok iyiydi, karakter olarakta öyleydi yani genel olarak herkesin beğeneceği bir tipti. Burada bir konu açmıştım aşkından yataklara düştüğüm bir erkek arkadaşım vardı:) onunda fiziği çok iyiydi beni üzmesini saymazsak o da karakter olarak iyi biriydi. Erkek arkadas secerken sadece karakterine bakmıyorum, spor yapmasına çok önem veriyorum. Çünku bende aktif olarak spor yapıyorum bunu istemem cok normal diye düşünüyorum. Ama bir kız arkadaşim var güzel olmasına rağmen hep kendi seviyesinin bazen statü, bazen dış görünüs olarak altında kisilerle beraber oluyor iliskileri de toksik olsa da benim aksime hep uzun sürüyor. Bunun sebebini ise bana söyle söyledi "Benim hayatıma aldiğim erkeklerin bulabileceği en iyi kişi benim,benden baskasının onlara bakmayacağını biliyorlar, o yüzden beni aldatmıyorlar,seviyorlar. Senin sectiğin erkeklerin ise seçeneği çok olduğu icin iliskilerin yürümüyor, istediğin değeri göremiyorsun " Gercektende kız hoş,yakışıklı,beyefendi,düzgün bulduğu hiçkimseye sans vermiyor bu arada. Genellikle dış görünüş olarak standartın altında ve kaba saba tipleri tercih ediyor. Ben sevmenin sevilmenin tamamen kişide biten bir sey olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen son erkek arkadaşım tayinci olmasa güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Ama dün bunu düşündüm gercektende dış görünüş olarak ortalama olan erkek arkadaşlarım bana daha cok değer verdi , dikkat çekenlerle ise yürümedi.Sizce gerçekten böyle bir sey var mı ?
Bende de şöyle özellik var.İlgi seviyorum.Hayatima aldığım erkeklerde baktığım bu.

Öncelikle tabiki güzellik görecelidir ve bakan gözdedir. Konunun başında bunu belirtmek istiyorum. Yakın zamanda hayatıma biri girdi kısa sürdü 2 hafta kadar, sonra ayrıldı zaten kendisi tayinciydi 2 ay sonra gidecekti genede risk alıp tanımak istedim. Iyi ,hos biriydi ama olmadı her neyse. Bu arkadaş gercekten dış görünüş olarak cok iyiydi, karakter olarakta öyleydi yani genel olarak herkesin beğeneceği bir tipti. Burada bir konu açmıştım aşkından yataklara düştüğüm bir erkek arkadaşım vardı:) onunda fiziği çok iyiydi beni üzmesini saymazsak o da karakter olarak iyi biriydi. Erkek arkadas secerken sadece karakterine bakmıyorum, spor yapmasına çok önem veriyorum. Çünku bende aktif olarak spor yapıyorum bunu istemem cok normal diye düşünüyorum. Ama bir kız arkadaşim var güzel olmasına rağmen hep kendi seviyesinin bazen statü, bazen dış görünüs olarak altında kisilerle beraber oluyor iliskileri de toksik olsa da benim aksime hep uzun sürüyor. Bunun sebebini ise bana söyle söyledi "Benim hayatıma aldiğim erkeklerin bulabileceği en iyi kişi benim,benden baskasının onlara bakmayacağını biliyorlar, o yüzden beni aldatmıyorlar,seviyorlar. Senin sectiğin erkeklerin ise seçeneği çok olduğu icin iliskilerin yürümüyor, istediğin değeri göremiyorsun " Gercektende kız hoş,yakışıklı,beyefendi,düzgün bulduğu hiçkimseye sans vermiyor bu arada. Genellikle dış görünüş olarak standartın altında ve kaba saba tipleri tercih ediyor. Ben sevmenin sevilmenin tamamen kişide biten bir sey olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen son erkek arkadaşım tayinci olmasa güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Ama dün bunu düşündüm gercektende dış görünüş olarak ortalama olan erkek arkadaşlarım bana daha cok değer verdi , dikkat çekenlerle ise yürümedi.Sizce gerçekten böyle bir sey var mı ?
Asla alakası yok benim toksik ilişkim dış görünüş olarak kimse yakistirmazdi bizi herkes onu beğenmezdi. Ama bana neler yaptı. Hiç alakasi yok öyleleri daha özgüvenli oluyor kendini bişey sanıyor.

Olur neden olmasın ki. Yani eş anlatma konusuna dönmesin ama eşim gayet eli yüzü düzgün güzel mesleği olan yakışıklı sportif biri. Masallah diyim Allah'ta bana bağışladı 😁🧿 9 yıllık evliyiz. Gayette hiç öyle aldatma vs çabası olan o çabaları olan birisi değil. Çokta severek beni isteyerek evlendi. O da bende ortalamayiz diyebilriim. İlla bir taraf diğerinden düşük olmak zorunda değil biseylerin güzel gitmesi için. İnsanına rastlamak mesele. Ama biz bu işleri birakali 9-10 yıl oldu tabi bu süreç içinde flortlukle ilgili bir sürü şey değişmiş. Burdaki konulara yada gerçek hayatta kardeşime falan bakıyorum ortam hiç bıraktığımız gibi değil :)
Ayrıca kimsenin bakmayacagi tipsizlikte bir erkekle ben neden birlikte olayım ki mesela. Önce gözüme hoş gelmesi lazımdi ki gerçektende ilk olarak tipini beğenmistim eşimin o da benim. Karakter sonra devreye giriyor bence. Bir laf varya tipe önem verilmeseydi uğur bocegini sevdigimiz gibi hamamboceginide severdik diye. He evlendikten sonra o ilk önemini esim içinde benim icnde korumuyor sonuçta birbirinin her halini görüyor insan ama ilk baş için tipte çok önemli. Çirkin olsun benim olsun hiç benlik değil yani 😁
Çok çok haklısınız gerçekten ama şu an devir öyle böyle kötü değil 😂 Mutli çiftleri görünce çok seviniyorum ve umudum yeşeriyor. Allah daim etsin, hep böyle olun inş. Darısı da, biz isteyenlere 💕

Doğru mu değil mi tartışılır. Bana itici gelen bir bakış açısı. Mesela Berfu Yenenler’in arkadaşınızın mantığıyla kocasıyla birlikte olduğunu düşünüyorum. Bu fikrim de kimsenin umrunda değil tabi. 😂
Benim umrumda 😂😂 bir postta kocasına yönelik “heybetli olmanı seviyorum” yazmıştı. Çok geyik bir kız ve kimyaları uyuyor Eser’le, ilişkileri yürüten şey zaten budur frekans olayı. Allah mesut etsin iki de evlatları var. Konuya gelirsek erkeğin karakteriyle alakalı bir durum. Sadece bu..

Tam tersini düşünüyorum.
Dış görünüş olarak her kadının isteyeceği tiplerle olmadım hiçbir zaman belki birisi hariç.
Ama egoları tavan yaptı benden sonra bu sefer beni beğenmemeye başladılar.
Genel anlamda özgüven siz oluyorlar ve egoları yükseliyor böyle durumlarda.
Asla da kıymet vermiyorlar.
Ayrıca yakışıklı çok aldatır olmayan aldatmaz diye bir şey yok.
Öyle olsa Kıvanç Tatlıtuğ aldatırdı bsk karısına tapıyot Kenan İmirzalıoğlu da öyle.
Bunlar ultra yakışıklı adamlar göz önünde neden yapmıyorlar çünkü doymuş .
Çocukluğundan beri güzelsen dikkat çekiyorsan zaten özgüvenli oluyorsun ilgi açlığı çekmiyorsun erkekler kendini kanıtlamak için aldatır çoğu zaman adam doymuşsa buna gerek duymaz.

Herkes aldatiyor ya, bence istisna yok. Ya fiilen ya zihnen ya gozunen😄 yapiyolar yani. O akillari etrafa kaymaya cok musait. O yuzden bari yakisikli olsun bizim de gozumuz bayram etsin ya valla cirkin adam derdi kompleksi de hic cekilmez.
Dogru o da bir bakış açısı ama yakışıklı deger de vermiyor.Kizim ben buyum begenmezsen gule gule diyor😀

Bana bu kadar hesap kitap saçma geliyor. O yakışıklı beni kesin aldatır, o çirkin en azından bana sadık kalır vs...
Bunların garantisi yok ki. Çirkin bir adamında bu kız bana bakıyorsa bende iş var demek ki diye düşünüp totosu kalkar, egosu şişerse o da gayet aldatır. Üstüne hem çirkin adamla geçirdiğin zamana yazık olur hem de değmeyecek adamın totosunu kaldırdığın ile kalırsın. Yüzüne, gözüne bakıpta erimeyeceksem, kalbim çarpmayacaksa bana değer verse ne vermese ne.
Çirkin, yakışıklı, sessiz, eğlenceli vs. ne olursa olsun etkilendiysem o insanla bir yola başlarım. Etkilenmediysen de sırf bu adam beni aldatmaz, bana değer verir, kıymetimi bilir diye yola çıkmam.
Haa ama şu doğru bence; fazla dikkat çeken, yakışıklı, statüsü yüksek bir adamın aldatma ihtimali de çok yüksek. Aldatmasa bile karşısında her zaman çok güzel kızlar çıkacağı için aklı sürekli karışacaktır. DM'den bile kaç kız yürüyordur böylelerine. Bu bile beni huzursuz hissettirir. Karakterinin baya oturmuş olması, karşı cinse karşı gözünün doymuş olması lazım öylesini bulmakta milyonda bir ihtimal falan (bakınız Kıvanç Tatlıtuğ, adam her anlamda on numara o da Başak Dizer'e nasip oldu). O yüzden muhtemelen çok yakışıklılarla bende olsam sevgili olmazdım. Zaten çok yakışıklılarında benle işi olmazdı, gerçekli olmak lazım :KK70:

Başta birinin dış görünüşü için standart dersen zamanla o senin gözüne biscolata erkegi gibi gelebilir :KK53: arkadasimin sectikleri gercekten cok kötu mesela gecen cafede oturuyoruz, karsimizda oturan adam için bu adamı cok beğendim ama bana istek atsa kabul etmem güven olur mu ona dedi. Bu arada adamı da görseniz sacli sakalli,böğrü açıj gezen, kıllı,zincir kolyeli,beyaz atletli bir tip :olamaz: o adama bile yakışıklı diyorsa gerisini siz düşünün
Bu kadar da olmamalı haklısınız😂

bence onların zeka yaşları birbirine benzediği için seçmiş adamı🤦‍♀️
komik desen komik değiller ama kendilerini komik sanıp gülebiliyorlar birlikte. yakaladıkları bu.

Düşün şimdi karılarını aldatan döven adamlar hep yakışıklılar mı yoksa tipsizler mi genelde tipsiz eğitimsiz adamlar bunları yapıyor

Arkadaşınızın bu saçma tespitine anca gülerim yani.
O çirkin addedilen erkeklerin içinden ne zamparalar, ne karaktersizler çıkıyor.
Bu kız bile benle sevgiliyse, ben daha iyisini de bulurum diye düşünüyorlar.
Sevgi saygı olmadan, sırf egosu ile sevgili seçen sevgili arkadaşınıza Allah akıl fikir versin.
Ne ucuz hesaplar bunlar, insan birini aklıyla ve yüreğiyle sever. Oturup tüccar gibi kâr zarar hesabı yapmaz.
Sadakat tiple olmuyor, karakterle oluyor.

Kendinden cirkin erkege kadinlar ister istemez kotu davraniyor. O iliski toksiklesiyor ve uzun sure de yurumuyor. Evet cirkin erkek senin icin herseyi yapar sana tapar ama bu sadece ego tatmini saglar size ve de gecici bir durum bu. Gercek ask bu degil. Deneyimlemis biri olarak asla onermiyorum. Kendi halinde takilan iyi huylu yakisikli erkekler de var. Hepsi cin goz degil ya da hepsinin libidosu yuksek degil. Secerken karakterine de bakin.
Katalog yok ki önümüzde, kim sana gelirse onlar arasında seçiyorsun.bazı arkadşlar bütün istediğimiz kişiye ulaşma şansımız olduğunu düşünüyor.maşllah hayata sizin gibi bakabilsek.ben de gelir şöyle olsun, böyle olsun derim yani.herkesin bildiği şeyler.

Bana bu kadar hesap kitap saçma geliyor. O yakışıklı beni kesin aldatır, o çirkin en azından bana sadık kalır vs...
Bunların garantisi yok ki. Çirkin bir adamında bu kız bana bakıyorsa bende iş var demek ki diye düşünüp totosu kalkar, egosu şişerse o da gayet aldatır. Üstüne hem çirkin adamla geçirdiğin zamana yazık olur hem de değmeyecek adamın totosunu kaldırdığın ile kalırsın. Yüzüne, gözüne bakıpta erimeyeceksem, kalbim çarpmayacaksa bana değer verse ne vermese ne.
Çirkin, yakışıklı, sessiz, eğlenceli vs. ne olursa olsun etkilendiysem o insanla bir yola başlarım. Etkilenmediysen de sırf bu adam beni aldatmaz, bana değer verir, kıymetimi bilir diye yola çıkmam.
Haa ama şu doğru bence; fazla dikkat çeken, yakışıklı, statüsü yüksek bir adamın aldatma ihtimali de çok yüksek. Aldatmasa bile karşısında her zaman çok güzel kızlar çıkacağı için aklı sürekli karışacaktır. DM'den bile kaç kız yürüyordur böylelerine. Bu bile beni huzursuz hissettirir. Karakterinin baya oturmuş olması, karşı cinse karşı gözünün doymuş olması lazım öylesini bulmakta milyonda bir ihtimal falan (bakınız Kıvanç Tatlıtuğ, adam her anlamda on numara o da Başak Dizer'e nasip oldu). O yüzden muhtemelen çok yakışıklılarla bende olsam sevgili olmazdım. Zaten çok yakışıklılarında benle işi olmazdı, gerçekli olmak lazım :KK70:
Hiç de öyle olmuyor valla.kısmetle başlıyor kısmetle bitiyor bu işler.yok yakışıklıymış, yok statüsü varmış palavra bence.bir de kim nereden bilecek ki o statüyü.alnında mı yazıyor.sadece tanıyanlar biliyor.ben hastanede çalışıyorum.birkaç erkek doktor arkadaş da var.kimsecikler de peşlerinde falan değil.gokluktan kırılmışlar.bu tarz şeyler tam bir şehir afsanesi.herkes kendi aleminde.kimse de kimsenin peşinde falan değil.herkes kendini kurtarmak için kırl takla atıyor.bence bu düşüncer ergenlikte kalmalı, kazin ayağı öyle değil çünkü. Bir de dediğim gibi kısmet meselesi.hiçbir şeye bakmıyor.dikkat çeken adam diye birşey yok yok.dikkat çeken kadın bile yok.2 sosyal medya delisiyle de kim sevgili bulabilmiş.bak bize de mesaj gelip duruyor, hangisini adam yerine koyup görüşebiliyorsun.

Back
X