Kimsenin bakmayacağı erkeklerle beraber ol...

Şu hayatta nadir olarak seçebileceğimiz şeylerden biri sevgili. Valla duygular devreye girene kadar gözüme en güzel geleni, en yeteneklisini, en zekisini, en komiğini, en başarılısını isterim.
Asıl genelde aldatıp değer vermeyen tipler kendi ortalama hallerini bir halt sanıp hala ego kanıtlamaya çalışanlar oluyor.

Arkadaş bizim toplum ne zaman bu kadar yüzeysel ve materyalist oldu, bu konudan sadece 5 mesaj okudum tip-para-para-para-para-tip ... İnsanlar artık insan olarak görülmüyor sanırsam

Bu hep vardı Cherry daha doğrusu ben bu topluma girdigimden beri var olduğunu gözlemledim kendi acimdan. Olmadığı yer ve zamanlar vardır belki. Sadece sevgili/erkek olarak değil aile, akraba içinde bile maddi gücüne göre davraniliyor insanlara.
Ya da disarda bir mağazada, iş yerinde, hastanede...
Böyle olmayan da var ama bu az rastlanan bir durum değil bu ülkede.

Gerçek bu.

Cok sig ve dar bir bakis acisi
Birjni gercekten sevince ne yakisikliligi ne parasi gozunuzde oluyor az parayla da mutlu olunur tipsiz erkekle de
Erkek aldatmak istiyorsa aldatir ister yakisikli olsun ister cirkin
GUzellik cirkinlik bu kadar belirleyiciyse neden erkekler hep eslerinden daha az gyzel kadinlarla aldatiyor bu konuda istatistiklrr bile var
Yanlissiniz yani
Guzellik yakisiklilik goreceli bir kavram
ALdatmak ihanet bunlar karakter meselesi

Bence var evet ama kastettiğim çirkin özgüvensiz değil, yorumlarda dendiği gibi onlar da bi anda özgüven kazanıp saçmalayabiliyor. Benim de flört/sevgili olarak karşımdaki ne kadar yakışıklıysa o kadar zordu ilişki Değer olarak aynıydı bence ama alttan alma oranı düşüyor sanki yakışıklılık arttıkça.

Çekim cinsellik tutku yoksa kafa nasıl rahat ?

Kafa rahatlığı için bunların olması şart değil mi

O kadar aldatıldıktan sonra , bu da aldatır mı diye düşündünüz mü ?
Aldatmayacağına nasıl güvendiniz.

Çekim cinsellik tutku yoksa kafa nasıl rahat ?

Kafa rahatlığı için bunların olması şart değil mi
O bunları önemsemedi artık. Çok sıkıldı ilişkiler, genelde cinsellik isteyen erkekler vs. çok yoruldu Karşısına evlilik isteyen, ilişki geçmişi olmamış, aile çocuğu çıkınca direkt evlendi. "Tutkum, ona karşı isteğim yok ama biliyorum ki beni seviyor, aldatmaz" vs. diye düşünüyor işte. Ama da çok iyi gerçekten ama benim düşünceme ters işte.

*adam çok iyi, yazmak istedim

Arkadaşın güzel olsa da özgüvensiz ve yetersiz biri izlenimi verdi bana. Ayrıca psikolojik sorunları da olabilir ... Siz kendi bildiğiniz yoldan yürüyün bana kalırsa

O kadar aldatıldıktan sonra , bu da aldatır mı diye düşündünüz mü ?
Aldatmayacağına nasıl güvendiniz.

Benim öyle takıntılarım yok, aldatilma korkum yok. Ben kendimi seviyorum ve beğeniyorum. Aldatan da genelde daha iyisini bulduğundan degil açliğindan aldatıyor huy yani, hepsi de ayrıldıktan sonra geri dönmeye çalışmıştı.

Bu da aldatır mi diye düşünmek kişinin kendisine ve yeni ilişkilerine zararlı bir şey, boş yere tat kaçırır.
Diğer ilişkilerime asla aldatmaz diye başlamadım ama durduk yere şüphe de duymadım. Er geç ortaya çıkıyor zaten.

Ee sonuç kendisine faydası ne bu ilişkilerin ?

Zengin olmak istemiyorum çünkü fakir kalmaktan korkuyorum o yüzden hep yoksul yaşıyorum

170 boyunnda ki arkadasiniz yalan söylüyor.

Çok yakışıklı ve zengin olanların gözü dışarda oluyor gerçekten ama bu kadar stratejik düşünerek ilişki kurulmasına da karşıyım…

Bu genelleme doğruysa at hırsızı kılıklı kocamın da beni aldatmaması gerekiyordu.
Gerçi Türkiye'de olsaydık kadınlar yüz vermediği için aldatamıyordu. Coğrafya kadermiş

Muhtemelen begendigin kisi asker veya polisti uniformayida giyince tabi talipler secenekler artti aklima direk bu geldi. Onlarin uniformaya aldanma sen.heleki onlarda bakacagin ilk sey karakteri olsun .

Aynen öyle bende çirkin bir adama şans verdim zamanla beni elde edene kadar yapmadığı kalmadı. Ben sevince bağlanınca umursamaz oldu aldattı

şimdi manyak yakışıklı ve kariyerli kıvanç tatlıtuğun kendinden yaşça büyük çok da güzellik tanrıçası olmayan bir kadına aşkla bağlı olduğu, mehmet ali erbil’in tüm eşlerini aldattığı bir dünyada bilemedim bu hipotezin geçerliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…