- 18 Ekim 2018
- 7.993
- 33.077
- 548
Arkadaş bizim toplum ne zaman bu kadar yüzeysel ve materyalist oldu, bu konudan sadece 5 mesaj okudum tip-para-para-para-para-tip ... İnsanlar artık insan olarak görülmüyor sanırsam
30 yaşındayım, katılıyorum. Arkadaşım da,
sizin arkadaşınız gibi düşünüp öyle biriyle evlendi. Ego vs. için değil ama. Hem yaşım geldi diye düşündü hem de ailesi öğrenince baskı yaptılar. Kafası o kadar rahat ki şu an ama çekim, cinsellik, tutku falan yok işte maalesef. Ama ben yapamıyorum işte. Bunlar benim için önemli çünkü
Eski ilişkilerinde bir kaç defa aldatılmış biri olarak yorum yapayım.Olay dış görünüş değil ama evet dikkat çeken daha doğrusu dikkat çekmeyi seven ve yapan erkekler aldatır bence.
Sosyal medyada çok aktif olan tipini, malini , arabasini, takildigi yerleri devamli fotograflayip göze sokan adamlar, spor yapıyorsa devamli yari çıplak aynı pozları paylaşan adamlar avlanma derdinde oluyor genelde ve bunlarin etrafında aşırı kadın oluyor ve aldatma konusunda da seçici olmuyorlar. Her aldatan sevgilisinden daha güzeliyle aldatmiyor
Benim aldatıldığım kadınlar benden çoook farklı değildi ya da daha güzel değildi.
Hatta beni aldatan adamlar da öyle cokta yakışıklı değildi ama paraları vardı mesela ve bunu da herkese acik gösteriyorlardi.
Bunun çözümü tipsiz kaba saba erkeklerle birlikte olmak değil.
Eşim gayet eli yüzü düzgün, eğitimi mesleği olan, kaba saba olmayan, spor yapan biri ama iş için kullandığı dışında sosyal medya hesabı yok. Orda da kendi fotoğraflarını paylaşmaz zaten.
O'na ulaşmak, konuşmakta kolay değil.
Etrafın dikkatini çekme kafasından çıkabilmiş, kadın açlığı olmayan adamlar da var.
O bunları önemsemedi artık. Çok sıkıldı ilişkiler, genelde cinsellik isteyen erkekler vs. çok yorulduÇekim cinsellik tutku yoksa kafa nasıl rahat ?
Kafa rahatlığı için bunların olması şart değil mi
*adam çok iyi, yazmak istedimO bunları önemsemedi artık. Çok sıkıldı ilişkiler, genelde cinsellik isteyen erkekler vs. çok yorulduKarşısına evlilik isteyen, ilişki geçmişi olmamış, aile çocuğu çıkınca direkt evlendi. "Tutkum, ona karşı isteğim yok ama biliyorum ki beni seviyor, aldatmaz" vs. diye düşünüyor işte. Ama da çok iyi gerçekten ama benim düşünceme ters işte.
Arkadaşın güzel olsa da özgüvensiz ve yetersiz biri izlenimi verdi bana. Ayrıca psikolojik sorunları da olabilir ... Siz kendi bildiğiniz yoldan yürüyün bana kalırsaÖncelikle tabiki güzellik görecelidir ve bakan gözdedir. Konunun başında bunu belirtmek istiyorum. Yakın zamanda hayatıma biri girdi kısa sürdü 2 hafta kadar, sonra ayrıldı zaten kendisi tayinciydi 2 ay sonra gidecekti genede risk alıp tanımak istedim. Iyi ,hos biriydi ama olmadı her neyse. Bu arkadaş gercekten dış görünüş olarak cok iyiydi, karakter olarakta öyleydi yani genel olarak herkesin beğeneceği bir tipti. Burada bir konu açmıştım aşkından yataklara düştüğüm bir erkek arkadaşım vardı:) onunda fiziği çok iyiydi beni üzmesini saymazsak o da karakter olarak iyi biriydi. Erkek arkadas secerken sadece karakterine bakmıyorum, spor yapmasına çok önem veriyorum. Çünku bende aktif olarak spor yapıyorum bunu istemem cok normal diye düşünüyorum. Ama bir kız arkadaşim var güzel olmasına rağmen hep kendi seviyesinin bazen statü, bazen dış görünüs olarak altında kisilerle beraber oluyor iliskileri de toksik olsa da benim aksime hep uzun sürüyor. Bunun sebebini ise bana söyle söyledi "Benim hayatıma aldiğim erkeklerin bulabileceği en iyi kişi benim,benden baskasının onlara bakmayacağını biliyorlar, o yüzden beni aldatmıyorlar,seviyorlar. Senin sectiğin erkeklerin ise seçeneği çok olduğu icin iliskilerin yürümüyor, istediğin değeri göremiyorsun " Gercektende kız hoş,yakışıklı,beyefendi,düzgün bulduğu hiçkimseye sans vermiyor bu arada. Genellikle dış görünüş olarak standartın altında ve kaba saba tipleri tercih ediyor. Ben sevmenin sevilmenin tamamen kişide biten bir sey olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen son erkek arkadaşım tayinci olmasa güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Ama dün bunu düşündüm gercektende dış görünüş olarak ortalama olan erkek arkadaşlarım bana daha cok değer verdi , dikkat çekenlerle ise yürümedi.Sizce gerçekten böyle bir sey var mı ?
O kadar aldatıldıktan sonra , bu da aldatır mı diye düşündünüz mü ?
Aldatmayacağına nasıl güvendiniz.
Ee sonuç kendisine faydası ne bu ilişkilerin ?Öncelikle tabiki güzellik görecelidir ve bakan gözdedir. Konunun başında bunu belirtmek istiyorum. Yakın zamanda hayatıma biri girdi kısa sürdü 2 hafta kadar, sonra ayrıldı zaten kendisi tayinciydi 2 ay sonra gidecekti genede risk alıp tanımak istedim. Iyi ,hos biriydi ama olmadı her neyse. Bu arkadaş gercekten dış görünüş olarak cok iyiydi, karakter olarakta öyleydi yani genel olarak herkesin beğeneceği bir tipti. Burada bir konu açmıştım aşkından yataklara düştüğüm bir erkek arkadaşım vardı:) onunda fiziği çok iyiydi beni üzmesini saymazsak o da karakter olarak iyi biriydi. Erkek arkadas secerken sadece karakterine bakmıyorum, spor yapmasına çok önem veriyorum. Çünku bende aktif olarak spor yapıyorum bunu istemem cok normal diye düşünüyorum. Ama bir kız arkadaşim var güzel olmasına rağmen hep kendi seviyesinin bazen statü, bazen dış görünüs olarak altında kisilerle beraber oluyor iliskileri de toksik olsa da benim aksime hep uzun sürüyor. Bunun sebebini ise bana söyle söyledi "Benim hayatıma aldiğim erkeklerin bulabileceği en iyi kişi benim,benden baskasının onlara bakmayacağını biliyorlar, o yüzden beni aldatmıyorlar,seviyorlar. Senin sectiğin erkeklerin ise seçeneği çok olduğu icin iliskilerin yürümüyor, istediğin değeri göremiyorsun " Gercektende kız hoş,yakışıklı,beyefendi,düzgün bulduğu hiçkimseye sans vermiyor bu arada. Genellikle dış görünüş olarak standartın altında ve kaba saba tipleri tercih ediyor. Ben sevmenin sevilmenin tamamen kişide biten bir sey olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen son erkek arkadaşım tayinci olmasa güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Ama dün bunu düşündüm gercektende dış görünüş olarak ortalama olan erkek arkadaşlarım bana daha cok değer verdi , dikkat çekenlerle ise yürümedi.Sizce gerçekten böyle bir sey var mı ?
170 boyunnda ki arkadasiniz yalan söylüyor.Bu işlerin kısmet olduğunu düşünüyorum.daha önce gerçekten manken gibi 1.87, yüzü de çok yakışıklı bir erkek atkadaşla görüşmüştüm.kimsenin de yüzüne bile baktığı yoktu. Bir erkek arkadaşım da yüzü fena değildi, aşırı esmerdi, kısa boyluydu, 170 anca vardı. Hayatında en az 100 kadın olmuştur, anlattıklarına bakılırsa.üstelik 13,14 yaşlarında bile okulda kadın hocalarla ilişkiler yaşamış, teklif onlardan gelmiş. Bir de bakıyorsun müge anlılara, kadının yüzüne bakarken miden bulanır, ortalığı birbirine katmış, ya da tam tersi kıza bak be bunun peşinde ne erkekler vardır diyorsun, kızın yüzüne bakan yok,bir tane bile swvgili bulamıyor... ben bunu bilir bunu söylerim.bu işlerde doğuştan gelen bir şans olduğunu ve fiziksel görünüşle pek de (hatta hiç mi yazsam diye düşündüm) ilgisi olmadığını düşünüyorum.sana göre dikkat çekiyor, başkası belki görmüyor bile.büyükler boşuna bir kıza güzel dediklerinde, yüzü güzel olacağına bahtı güzel olsun demiyorlar.o yüzden ben bu soruya kökten katılmadığım için cevap da verememiş olacağım.kimin seçenekli kimin seçeneksiz olduğu belli bile değil çünkü.herşeye rağmen yeterince beğenmediğin biriyle ilişki yürümez.
Tam da bunu anlatmak istiyordum zaten.hayat böyle birşey.ne göründüğü gibi ki bu işler olsun.o yüzden kısmet diyor herkes zaten.170 boyunnda ki arkadasiniz yalan söylüyor.
Muhtemelen begendigin kisi asker veya polisti uniformayida giyince tabi talipler secenekler artti aklima direk bu geldi. Onlarin uniformaya aldanma sen.heleki onlarda bakacagin ilk sey karakteri olsun .Öncelikle tabiki güzellik görecelidir ve bakan gözdedir. Konunun başında bunu belirtmek istiyorum. Yakın zamanda hayatıma biri girdi kısa sürdü 2 hafta kadar, sonra ayrıldı zaten kendisi tayinciydi 2 ay sonra gidecekti genede risk alıp tanımak istedim. Iyi ,hos biriydi ama olmadı her neyse. Bu arkadaş gercekten dış görünüş olarak cok iyiydi, karakter olarakta öyleydi yani genel olarak herkesin beğeneceği bir tipti. Burada bir konu açmıştım aşkından yataklara düştüğüm bir erkek arkadaşım vardı:) onunda fiziği çok iyiydi beni üzmesini saymazsak o da karakter olarak iyi biriydi. Erkek arkadas secerken sadece karakterine bakmıyorum, spor yapmasına çok önem veriyorum. Çünku bende aktif olarak spor yapıyorum bunu istemem cok normal diye düşünüyorum. Ama bir kız arkadaşim var güzel olmasına rağmen hep kendi seviyesinin bazen statü, bazen dış görünüs olarak altında kisilerle beraber oluyor iliskileri de toksik olsa da benim aksime hep uzun sürüyor. Bunun sebebini ise bana söyle söyledi "Benim hayatıma aldiğim erkeklerin bulabileceği en iyi kişi benim,benden baskasının onlara bakmayacağını biliyorlar, o yüzden beni aldatmıyorlar,seviyorlar. Senin sectiğin erkeklerin ise seçeneği çok olduğu icin iliskilerin yürümüyor, istediğin değeri göremiyorsun " Gercektende kız hoş,yakışıklı,beyefendi,düzgün bulduğu hiçkimseye sans vermiyor bu arada. Genellikle dış görünüş olarak standartın altında ve kaba saba tipleri tercih ediyor. Ben sevmenin sevilmenin tamamen kişide biten bir sey olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen son erkek arkadaşım tayinci olmasa güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Ama dün bunu düşündüm gercektende dış görünüş olarak ortalama olan erkek arkadaşlarım bana daha cok değer verdi , dikkat çekenlerle ise yürümedi.Sizce gerçekten böyle bir sey var mı ?
Aynen öyle bende çirkin bir adama şans verdim zamanla beni elde edene kadar yapmadığı kalmadı. Ben sevince bağlanınca umursamaz oldu aldattıArkadaşın fena yanılıyor. O kimsenin bakmayacağı tipsiz adamlar, kendi kulvarının üstünde biri ona baktı diye minnettar kalmıyor. G*tü kalkıyor, ilk fırsatta da aldatıyor.Bunun örneklerini çok gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?