Kimi kime sikayet edelim?

beğenmiyorsan git cennet vatanımızdan pensilvanyaya yerleş.

Bu nasil bir cumle ya pes dogrusu klavyesi olan konuşuyor

he he ablacim bir siz sevip dusunuyorsunuz bu vatani geri kalan herkes kötü. Konu sahibi ulkesini seviyor onemsiyor ki bu kadar irdelemis yasadiklarini. At gözlükleri ile bakamiyor yani...

Neyse bu cumle ve konuyla ilgili cok da yorum yapip banlanmak istemiyorum.

Hahah hepsi tek güne toplanmış :))
Ben genelde karsilasirim bunlarla açıkçası eşimden geçen bir huy hemen Cat diye eleştirmeye basliyorum. Üstüne şikayet ediyorum ama genelde kilifina uyduruluyor.
Mesela işten izin almıştım doktor randevum vardi. Hamileydim. Hamileliğin aile hekimine bildirilmesi gerekiyor diye gittim. Kapı kilitli bekle bekle gelen giden yok. Yan odadan sesler geliyor eşim vurdu kapıyı buyrun dediler. Eşim xxx bayan ordami dedi evet buyrun dediler. Esimde ben değil siz buyurcaksiniz dedi. Vay efendim benimle nasıl böyle konuşursunuz . Esimde sen kimsin ne demişim . Mesai saatlerinde odana davet ettim ne var bunda dedi neyse ben işimi hallettim. Yine kapısını kilitledi kahvaltı odasına geri döndü :))) sonra şikayet ettik ne fayda. Ki defalarca ayni durumu yaşayan çok kişi olmasına rağmen.
Devlete kapağı attım diye çoğu kişi görevini suistimal ediyor.
Ben özel sektorde çalışıyordum öğle yemeğini bırakıp sırf gelen müşteriye ayip olmasın diye odama geciyordum sonra soğuk yiyordum :))
Muhtemelen biz ince düşündüğümüz için karşımızda ki de görevine sahip çıksın istiyoruz.

Arkadaşlar nasıl konuşuyorsunuz birbirinize anlamadım... Ben de memurum ama konu sahibi haksız değil. Sırf inancından görüşünden dolayı normal hayatta karşılaştığınız sorunları konu sahibine mal etmeniz ne kadar incitici. Aynı şeyleri yaşasaydınız daha fazla tepki verirdiniz. Ben de namaza çıkıyorum iş yerinde ama öğle arası öğle namazı ikindi de hemen kılıp geliyorum. Konuyu nasıl dine namaza bağladınız bilmiyorum. Konu sahibi açıkça derdini anlatmış. Kahvaltı mevzusuna gelince bizde bazen yapıyoruz ama vatandaş geldiyse hemen bırakıyoruz nadir yaptığumız halde. Cidden birbirimizi yargılamakta üstümüze yok. Açıpta kalbine mi baktınız konu sahibinin .

ilk iki konuda haklisiniz. Ama sonuncusunda surekli saydirip durmussunuz kesinlikle niyetinizin buraya dertlesmek icin yazi olduguna inanmiyorum. :) Cuma namazina gittigi icin adami ayiplamamizi mi bekliyorsunuz. Ne kadar anlayissizsiniz .

Bu" Bu ülkeden defolup gitmek istiyorum ."diye konusup duyar kasan ekipten öğğğ geldi cidden. Hayir efendim burasi bizim ulkemiz aksine böyle işini gücünü yapmayanların ustune gideceğiz elimizden geldiğince sikayet edeceğiz rahatsiz edeceğiz . Bende çok şikayetçiyim bu durumdan inanın ama bu televizyonlarda gördüğümüz AMERICAN DREAM falan hikaye San Diego'da yasayan bi tanıdığın ehliyet alırken yaşadığı işgüzarliklar valla bu anlattığınız seylerden eksik kalir yani yoktu. Bu yuzden cok cok bilinçli olmaliyiz bilinçli çocuklar yetistirmeliyiz.

ne alaka?
ne ile itham ettin sen şimdi konu sahibesini?

Bilmiyor musun duzene (!) laf eden herkes dis mihrak, vatan haini, faiz lobisi, ust akil, alt akil falan falan inter milan der, dark a gecmis olsun der bayramlik agzimi acmadan uzarim bu diyarlardan.. yallah amerikaya diyenlerden de bir san francisco bileti alirim zahmet olmazsa

ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun

Abla milletin başını bekliyosun heralde uyanırken yoksa nerden bilecen yazıııkkk peçeteci misin:))))
Kitabı karıştırma bari çarpılacan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…