Kimi kime sikayet edelim?

Hiç böyle edebiyat kokan hakarette duymamıştım.Çok ayıp.Bir kib de benden.
Başka bir konuda ablasının pergelle gönyeyle striptiz yaptığını anlatıp tavsiyede bulunmuş birine. İğrenç iğrenç eşini yala falan yazmış. Kafa bir milyon arkadaşın :) amacı bellide neyse

beğenmiyorsan git cennet vatanımızdan pensilvanyaya yerleş.
Begenmemekte cok hakli yalniz..mesela ben yurt disindayim Turkiyede yasamak için donmeyi asla dusunmuyorum.nedeninide arkadasim gayet net yazmis tam anlamiyla bu yuzden iste!

Not:birde senin gibilerle karşılaşmak istemedigim için..

Mesaj çok uzundu kusura bakma çoğunluğunu okuyamadım
Tamam tabi ki mesai sekiz ise başlıcaklar ama ben de memurum İnan saat sekizde kapıya dayananlara hazetmiyorım üstelik biz de sıra numarası da yok
Yeri gelio günlerce çalışıorum akşam ona kadar dairede ve kimse ne para ne de tatil veriyo
Öğle arası işlerimizi yetiştirmek içim çıkmadığımızda da vatandaş gelio oyalanıyoruz
Babamın bi sözü var eskiden memura saygı vardı ama şimdi yok eskiden kahvaltılarını yapmaya imkan verirlerdi şimdi yok
Tüm gün kafa kaşıyamıoar kahvaltı hakları bence

Ben öğretmenim, benim başıma gelmedi ama öğretmen şikayet hattına gelen şikayetlere dönüş yapılıyor caydırıcı mıdır bilmem ama ceza veriliyor.Sikayetinizi yapın mutlaka.Ben yapıyorum.

İşini iyi yapan oğlumun öğretmenine teşekkür u de resmi yolla ilettim.Saglikta da çocuk Dr una her muayeneden sonra sağlık bakanlığı memnuniyet için arıyor.geri dönüş olur diye düşünüyorum.

G guzellerguzeliben dini konular yasak biliyorum daha önce de hiç Ban yemedim ama bu defa tutamayacagim kendimi.

Hatim yapmak bir ibadet değildir.hic duydunuz mu kişinin ömründe su kadar hatim indirmesi farzdır diye..

İslam dininde esas olan Kur'an-ı okumak, anlamak ve yaşamaya çalışmaktır vesselam..

elbette kahvaltı herkesin hakkı.
özelde çalışanlar gibi evde kahvaltı yapılıp mesai saati başladığında iş başı yapılır.
yataktan milyonlarca özelde çalışan gibi ona uygun saatte kalkılır.

Kahvaltı hakları evet ama 8'den önce.
Saat 8 iş başı ise iş başıdır,aç tok önemsiz.

Çok çok haklısın. Her konuda hayatın her alanında en ufak birşeyde bile durum bu artık ülkede. Ben nasıl mı başa çıkıyorum, baş çıkamadığım için bu yaşta sinir hastası oldum kabul ediyorum. Vatandaşlık alma şansım olsa bir Avrupa ülkesinde markette kasiyerlik yaparak yaşamaya razıyım.

Özelde de öyle yapıolar çay sigara kahvaltı
Şahsen ben de numaratörlü bi kurumda çalışsaydım sekizde başlatırdım mesaiyi o konuda hak veriyorum

Valla aklima gelmedi degil o muhtar bulusmalari haklisin

Peki mesai saatinden çalarak namaza gitmek doğru mu bunu açıklayın, neden kazasını kılmıyor, neden devletin mesaisinden çalıyor, bunu neden meşrulaştırdınız ve olayı cımbızla namaza çektiniz. Evet lütfen açıklayın neden kazasını kılmıyor namazın, siz daha iyi bilirsiniz??

Valla derdim namaz degil yani, madem kapiya yaz su saatler namaz saatidir diye. Ogle tatili yapmayan muhtarliklar var genelgede yaziyor,evinden uzakta gorev yapan muhtar evine erken gitsin diye var olan bir uygulama. Cogu kisi bilmez bunu ama.

Evet gercekten gidebilen gidiyor,cok sanslilar

Vergiyi devlete ödüyoruz
Ödediğiniz verginin bedeli hizmet ama suyunu çıkarmak diil o da devletten para aldığımız için
Ben devletten almiyorum malesef suyunu biz cikarmiyoruz ben nasil hergun isimi en iyi sekilde yapiyorsam oda yapacak isine gelmiyorsa calismasin

beğenmiyorsan git cennet vatanımızdan pensilvanyaya yerleş.

Oo Ya sev ya terket en sevdiğim

Diyelim ki sizin apartmanınızın tesisatında bir sıkıntı çıktı, elektrikler kesildi, apartmanı su bastı, ne biliyim lağım borusu patladı. Bu durumda hiç sesini çıkartmadan, tamire uğraşmadan evde oturmaya devam eden mi iyi ev sahibidir diğer komşulara sağa sola gidip 'böyle bir problem var nasıl çözeriz'i soruşturan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…