valla yorumlar cok uzun. okuyamicam hepsini ama al ben yurt disinda yasiyorul burda cok mu farkli? insan her yerde insan... ondan nereye giderseniz gidin hep kacmak zorunda kalirsiniz.
ki bi olay geldi aklima arkadasimin basina geldi. acil muhtarlikdan bi belge almasi gerekiyordu cok acil. Printer bozukmus yapilmadi bi hafta sürer siz haftaya gelin demisler. kiz nasil olur ya filab itiraz edeken printerin basina gecmis ben yaparim demis bakmis fis takili degil... burasi avrupaa oleyyy
süper bir konu ! Bende buna benzer bir konu açmayı düşünüyordum. Konu başlığımda ; "Kocaeli'de görev yapan trafik polisleri nerede ?" Kocaeli'ye girip çıkana kadar 1 tane trafik polis memuru görmeniz mümkün değil. Artık ciddi anlamda trafik var ve trafik polislerine iş düşüyor. Kaza oluyor ara ki bulasın polis memurunu. Daha yazacağım çok içerik varda konunuzu dağıtmak istemiyorum.
Gitmek çözüm mü ? Nereye gidiyorsunuz ? Gidip o memuru müdürüne yazılı olarak şikayet edebileceğinizi biliyor muydunuz ? Lakin bunu yapmazsınız neden ? Şikayet ederseniz işleriniz yavaşlayacak. Eğri oturup doğru konuşalım. Bunu bende yaşıyorum gitsem şikayet etsem işlerim duracak. Başlıyorum söylenmeye, sesimi yükseltiyorum. Genelde bu tür devlet kurumlarından polis nezaretinde atılıyorum. Ammma işimi de yapıyorlar.... Kaç kişi bunu yapar bilmem, doğru yöntem mi ? Değil ama sesinizi çıkarmalısınız.