Kimi kime sikayet edelim?

Ya hak etmedigim sekilde tepki gormek istemedigimden. HErkes anlayisli olamiyor sizin gibi. Cok tesekkur ederim. Yani 14.30da mesaim bitse saat 13te namaza gitmezdim sanirim.

Var tabiki. Doğuda görevde olduğumuz zaman belediyede işimiz vardı. 17.00de ayrılması gereken arkadaş 16.30da ayrılmış. E bizde zor yetişiyorduk 17.00a. Bi gittik kimse yok. Çatır çatır maaşları yemeyi biliyorlar. Hem insanları mağdur ediyorlar hemde “boğazımdan haram lokma geçmez” diyorlar.

Herkes birinin akrabası. Şikayetin üst makama ulaşana kadar yollara kimler kimler set çekiyor. Bi bimer var işte sağolsun. Ona bir iki şikayette bulunmuştuk. Geri dönüşü çabuk yapıyorlar.

Aman aman donmeyi dusunmeyin bile. Gercekten artik iyice civisi cikmis sistemimizin

Ne denir bilemiyorum ki Dark.
Özel sektörde çalıştım yıllarca,yöneticide oldum,elemanda ama bir kez oturup masamda kahvaltı keyfi yapmadım. Evimde yaptım,evde yapamadıysam dısarda yaptım ama işyerimde yapmadım. Özel sektörde yapanıda görmedim (kurumsal firmalarda) sorun olur çünkü müsade edilmez ki olması gerekende budur. 8 de mesaisi başlıyorsa 8de o masada işini yapıyor olmalı. Geç kalınır,trafige takılınır amenna ama gelipte orada oturup keyfi işler yapmak kabul edilemez bence.
Polis konusunda ne denir bilemiyorum ama haberlerde uğraştıkları şeyleri gördükçe kızamıyorum. En son ayyaşın tekini sokaktan toplamaya çalışıyorlardı adam saatlerce direndi ya. İzlerken dedim bırakın gidin yeter be diye o derece. En son adamlar kan ter içinde kalmıştı. Çok üzülmüştüm o gün,nelerle, nasıl sabırla mücadele veriyorlar diye. Konunda haklısın o ayrı. Herkes işini layıkıyla yapsa zaten işler tıkır tıkır yürürdü.
Muhtara diyecek birşey bulamıyorum zaten. Ben ne zaman gitsem ya muhtar olmuyor yada kahvehane ortamı oluyor içerde sohbet muhabbet. Ne iş yaptıklarını hala bilmiyorum. Namaza gidebilir,özgürdür ama saat yazabilirdi kapıya şu saatte döneceğim diye sonuçta 14.30da mesaisi bitiyormuş,sende beklemeli misin yoksa gitmelimisin bilirdin ona göre davranırdin.
Hepsi üst üste gelmiş,geçmiş olsun.

Kahvaltı herkesin hakkı ama özel sektörde kimse masasında yayıla yayıla kahvaltı yapmıyor. Evinde yapıyor,dısarda yapıyor ama insanlar beklerken yarım saat keyif yapmıyor.
Ha işiniz yoğundur,streslidir,zordur,emeğinizin karşılığını alamıyorsunuzdur vs vs ama inanın bu zamanda herkes sıkınti yaşıyor işinde,memurlara özel bir durum değil.

Anlamadım memura neden saygı olsun. Ne farkları var özel de çalışanlardan yani. İşte böyle üstün gördükleri için piknik yapıyorlar devlet dairesinde

Anlıyorum

Anlamadım memura neden saygı olsun. Ne farkları var özel de çalışanlardan yani. İşte böyle üstün gördükleri için piknik yapıyorlar devlet dairesinde
Üstünlükten saygı olur mu
Devletin işini yapan sınavlarla mülakatlarla vi yerlere gelmiş kişiler .... ben kimseyi kahvaltı yaparken bekletmedim inanın zaten tasvip de etmiyorum o konuda herkese hak veriyorum ama bazı tipler ufacık şey de şikayet edicem olayına giriyo. Asıl hemen şikayete yeltenmek bence kötü niyet

Bak ben sana cok komikli hikaye anlatayım. Yil 2015 filan.ben is yeri sahibiyim. Sirketimiz ltd sirket. Benim is guvenligi sertifikası almam lazim. Ee nolacak basit. Devlet sinav yapiyor. Bir kitapçık veriyor. Kitapciktan 30 soru soruyor kol gibi sinav parasini aliyor. Ee sende mal degilsin ya kitapcigi okuyup sinava girip sertifikani aliyorsun. Bittimi peki. Tabiki hayirrrrr. Sonra basliyor isin komikli kismi. Bu sertifikayi alinca sgk sisteminde kendini sirketinin is guvenligi uzmani olarak ataman lazim. Cunku orada sorumlu kim devlet bilmeli. Ha tamam sertifikan var sorumlu sensin olmuyor. Sgk yi ariyorsun apla netcez diyorsun. Ağzında sakiz olmasi muhtemel bir abla turk filmlerinde ki abartili karakterler gibi tilifindi bilgi virilmiyir hinfindi birriya gilin diyor. Tabi bunu turkce anlayabilmek icin bir kac kez tercume istedim.
Neyse sonra gittim sgk ya. Sekreterinden mudurune kimse ne yapilacagini bilmiyor.niye? yasa yeni cikti ama isleyis nasil olacak bildirilmedi. Ee aralik sonundan önce halledilmezsede 10 bin kusur liradan baslayan cezasi var. Ne yapicaz. Ne bilelim biz hanfendi biz emir kuluyuz.yasayi biz mi çıkardık git meclise derdin varsa azarini bir isittim.peki dedim hadi yapmadik 1 ocaktan sonra ne olacak. Ee denetim baslayacak ceza var. Ee o zaman sizin taaa ... diyemedim tabi. Dondum kos kos. Sonra ne oldu. 25 araliga kadar filan isi nasil çözeceğim ona uğraştım. 26 aralikta yasa iptal edildi ertelendi vs. 2018e gireceğiz kol gibi sinav ucreti odeyerek aldigim sertifika nerde onu bile bilmiyorum.
Kisaca bu memlekettte akil sagligini korumak istiyorsan herseyi normal karsilayacaksin baska yolu yok malesef..

Bende seneler önce vergi dairesinde bi işimi halletmeye gitmiştim
Memur kadının pc de oyun oynadığını gözlüklerine yansıdığı için görebiliyordum. Acil işimiz var je zaman bakarsınız dedim. Sert üslupla bizimde burda işimiz var hanımefendi dedi. Tabi yaş küçüktü hazır cevap değildim sert baktım o kadar

Benim işim Gereği vergi dairesinde çok işim oluyor aynısını hergün yasıyorum asırı sinir bozucu bir kere işim var gittim dairede kadın telefonda Konuşuyor da Konuşuyor dedim ki öğle arasına göreceğiz şu işimi yapsanız sonra konuşsanız yok işte yapamam edemem telefondayım özel konuşmam Lazım bilmem ne bilmem ne bir Sürü söz söyledi . Neyse ki sonunda yaptı .

Çok başıbozuk bir Düzen var devlette

beğenmiyorsan git cennet vatanımızdan pensilvanyaya yerleş.
Bu terbiyesizin ilk üyeliğinin önce ifşasını sonra siteden şutlanmasını tavsiye ediyorum.

Allahın belaları, tepemize sıçsınlar ses çıkamayalım istiyorlar. Hemen nasıl da fötöcülükle suçlamış, sorsan dinden imandan bahsederler

Hangi din iman, son yazdigi mesaji okuduktan sonra ibret alimimi baslattim.. din-iman kimlere kaldi rabbim evlerden irak..

Hangi din iman, son yazdigi mesaji okuduktan sonra ibret alimimi baslattim.. din-iman kimlere kaldi rabbim evlerden irak..
Hiiiiiiii... ay okurken utandım nasıl yazabildi onca pis şeyi, diğer yorumları da hiç normal değill. Bugün açılmış üyeliği ama. En asıl ilk üywliğini merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…