Cok hossunuz. Keske gidebilsem ama tercihim asla pensilvanya olmaz. Vatan cennet evet ama benim sorunum isini duzgun yapamayanlarla. Yine de bu hos oneriniz icin tesekkur ederim
beğenmiyorsan git cennet vatanımızdan pensilvanyaya yerleş.
Burada sirf sizi tirnak icinde soyluyorum siyasi gorusunuz yuzunden vurmak icin sacmalayanlardan daha sinir bozucu degil bence ornek verdiginiz kisiler. Banlanacagim belki ama sizi Amerika'ya postalamaya calisan salak sana benden tavsiye karsina ciksa tek cumle kuramayacagin insanlara klavye basinda atip tutma bence :)
Just another day in comarland diyorum konuyla ilgili...
Sabah 8 de hiçbir kurumun iş başı yaptığını görmedim ben o yüzden garip gelmedi. Muhtar da bildiğin muhtar işte , senin beklentilerini çok yüksek buldum benküçük bir ilçenin köylerine gidiyordum her hafta iş için , muhtarlarla iletişimimden sonra seninki iyi bile diyesim geldi.
Benim iş yerine de hırsız girdi bikaç ay önce , onlarla geçen muhabbeti hiç yazmıyorum direk deşifre olurum
Birkaç devlet dairesi ile aynı günde muhatap olmak zorunda kalınca fazla gelmiş sana
o neydi gızbeğenmiyorsan git cennet vatanımızdan pensilvanyaya yerleş.
Seni Kiblemelere doyamadımben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun
Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun.senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun
Ya bu ne bicim bir mesaj simdi yakıştı mi sana?Kurana hürmeten saygıli ol,ve lutfen bir muslumana yakışir davran.Bu nu mu emrediyor o kitap?ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun
Hahahahahah hmmm demek bilincaltinda her sabah baska bir tenle uyanmak var :) Freud surcmesi gibi oldu bu. Neyse teyze seninle ben ayri dunyalarin insaniyiz. Haydi hayirli forumlar.ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun
ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun
Ama kızınızı kurtarmaya yetmiyor, onu ne yapacağız?ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun
Sence kızı var mı ?bacım konunuda silmişsin ama buralarda laf yetiştireceğine polise gitsene. kızının hesabını okuduklarınla verebileceğini mi sanıyorsun?
Keşke iftira atmanın günahınıda öğrenseymişsiniz bunları yaparken.ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun