Kimi kime sikayet edelim?

Cok hossunuz. Keske gidebilsem ama tercihim asla pensilvanya olmaz. Vatan cennet evet ama benim sorunum isini duzgun yapamayanlarla. Yine de bu hos oneriniz icin tesekkur ederim

Aklısıra laf soktu sana.Namazın kazası var,Orada mesai saatinden çalarak hakka giriyor onun farkında değil.

Vatan cennetti diyelim cennet falan deyip kendimizi kandırmıyalım.Gidebilen gidiyor zaten.Hem de yer gözetmeden.

Medeni, hukuğun işlediği insan haklarının lafta kalmadığı neresi olursa gidiyor insanlar.

Ne desem bilemedim,ben bi durumlarin tam tersi olan bir ulkede yasiyorum...her irktan her kulturden insan var ama hepsi islerinde olabildigince ciddiler ,hele hastane devlet kurumlaro gibi yerlerde...bir devlet kurumuna gidecekseniz eger on bes dakika onceden ilgili bolumde calisan sahis yerini alir,dakikasini gecmeden isine baslar,ogle molasina dek tuvalete bile gidemez,ne birsey yiyebilir nede sizinle laubali olabilir.Bu markette kasiyerlik yapan bir eleman icinde gecerlidir,bu ulkenin sisteminde is herseyden hatta aileden bile onemlidir...Baazen Turkiyeye donmeyi cok istiyoruz ama ulkemin insaninda da cok tedirgin oluyoruz,boyle sistemli bir ulkeye alisip Turkiyede yasamak bize zor gelir gibi...

Burada sirf sizi tirnak icinde soyluyorum siyasi gorusunuz yuzunden vurmak icin sacmalayanlardan daha sinir bozucu degil bence ornek verdiginiz kisiler. Banlanacagim belki ama sizi Amerika'ya postalamaya calisan salak sana benden tavsiye karsina ciksa tek cumle kuramayacagin insanlara klavye basinda atip tutma bence :)
Just another day in comarland diyorum konuyla ilgili...

Şikayet et dark."amannn bişey çıkmaz" diyip harekete geçmemekten bu kadar rahata biz vatandaşlar alıştırdık böylelerini.

Piknik ne ya.Yarım saat erken kalkacaksın evde yapacaksın kahvaltını.Mesai saati diye bişey var.

Muhtara hiç girmiyorum bile.Soldan soldan geldiler okudukça.Şunu diyip çıkayım.Çalışmak en büyük ibadet değilmiydi?

Sabah 8 de hiçbir kurumun iş başı yaptığını görmedim ben o yüzden garip gelmedi. Muhtar da bildiğin muhtar işte , senin beklentilerini çok yüksek buldum ben küçük bir ilçenin köylerine gidiyordum her hafta iş için , muhtarlarla iletişimimden sonra seninki iyi bile diyesim geldi.

Benim iş yerine de hırsız girdi bikaç ay önce , onlarla geçen muhabbeti hiç yazmıyorum direk deşifre olurum

Birkaç devlet dairesi ile aynı günde muhatap olmak zorunda kalınca fazla gelmiş sana

ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun

ya çok polis eşi var diye bende o konuyu es geçmiştim. bizim eve girdi hırsız polisler evlere şenlikti.
benim memurum işini biliri tam özümsemişlerdi. benim dediğim nerdeyse 17 yıl önce falan değişen bir şey yok . o yüzden şaşırmamak lazım.

ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun
Ya bu ne bicim bir mesaj simdi yakıştı mi sana?Kurana hürmeten saygıli ol,ve lutfen bir muslumana yakışir davran.Bu nu mu emrediyor o kitap?

Hahahahahah hmmm demek bilincaltinda her sabah baska bir tenle uyanmak var :) Freud surcmesi gibi oldu bu. Neyse teyze seninle ben ayri dunyalarin insaniyiz. Haydi hayirli forumlar.

darkim ben bugun sgk ya gittim
sadece 5 dk bekledim , ilgilenen ilgileneydi
hatta cikinca kocami aradim yaa 15 dakimada girdim ciktim hallettim , cok ilgilendiler diye :)
ama soyledigin herseyde haklisin.. insallah birgun dedigin gibi olur bizim ulkemizde de

bacım konunuda silmişsin ama buralarda laf yetiştireceğine polise gitsene. kızının hesabını okuduklarınla verebileceğini mi sanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…