Aaa gercekten mi? Valla sevindim. Keske her calisan oyle olsa sorumlulugunu bilse be milanamdarkim ben bugun sgk ya gittim
sadece 5 dk bekledim , ilgilenen ilgileneydi
hatta cikinca kocami aradim yaa 15 dakimada girdim ciktim hallettim , cok ilgilendiler diye :)
ama soyledigin herseyde haklisin.. insallah birgun dedigin gibi olur bizim ulkemizde de
okudum okudum okudum zor bastı kafamüçü bir aradaymis meğer. Haklısın malesef... bugün hepsi sana denk gelmiş ...keşke herkes.işini hakkıyla yerine getirse keşke dini bütün muhtar amcam hakkıyla parasini kazansa
Bende katılıyorum arkadaşlaraVicdani birşey bu. Muhtar namaza giderek dini görevlerini yerine getiriyor ama kul hakkından haberi yok. Vergi dairesindeki görevlide öyle. Sizleri bekleterek hepinizin hakkına girmiş. Aslında birşey çıkmaz demeyip şikayet etmek lazım bunları.
aynen tatlimAaa gercekten mi? Valla sevindim. Keske her calisan oyle olsa sorumlulugunu bilse be milanam
aciklamis muneKesinlikle asıl üyeliği neymiş açıklanmalı
Bakalim altından ne civcivli konular çıkar
Terbiyesiz utanmaz
Namaz konusunda adamin zaten vakti var diye dusunuyorum. 14.30da paydos edecek, o zaman kilardim ben olsam.Diğerlerini bilemicemde adamın namazı en fazla 20 dk sürer bu kadar uzatmaya gerek yok bnce. Herkesin başına gelebilir. Bizde böyle ufak tefek şeyleri yazsak Edirne’den Kars’a yol olur
Bazı Devlet kurumları 8 de açılıyor 8 30 da iş başı yapılıyor die biliyorum.
Birazda oku kendimize çevirsek çok mutlu olcaz aslında .. mesela “ kadın oturmuş piknik yapıyor” yerine “ acaba çok mu erken geldim ?” Diyebilirdiniz.
Böyle takıntılı hallerinizin kimseye deil size zararı olur. Çünkü her meslekte mutlaka vardır dört dörtlük insan bulmak zor.
Diğerlerini bilemicemde adamın namazı en fazla 20 dk sürer bu kadar uzatmaya gerek yok bnce. Herkesin başına gelebilir. Bizde böyle ufak tefek şeyleri yazsak Edirne’den Kars’a yol olur
Bazı Devlet kurumları 8 de açılıyor 8 30 da iş başı yapılıyor die biliyorum.
( aksi halde kadını uyarabilirdinz burda kendi kendinize sinirlenmek yerine)
Birazda oku kendimize çevirsek çok mutlu olcaz aslında .. mesela “ kadın oturmuş piknik yapıyor” yerine “ acaba çok mu erken geldim ?” Diyebilirdiniz.
Böyle takıntılı hallerinizin kimseye deil size zararı olur. Çünkü her meslekte mutlaka vardır dört dörtlük insan bulmak zor.
Tasiyla topragiyla derdim olamaz asla iste boyle garip insanlarla yasiyoruz malesef maycigimBegenmemekte cok hakli yalniz..mesela ben yurt disindayim Turkiyede yasamak için donmeyi asla dusunmuyorum.nedeninide arkadasim gayet net yazmis tam anlamiyla bu yuzden iste!
Not:birde senin gibilerle karşılaşmak istemedigim için..
Öncelikle şunu bilmeniz gerekir ki vergi dairelerinde mesai 8.30 da başlar. Mesaiden önce kimseye hizmet veremezler ve vermek zorundalar değiller. İster kahvaltısını yapar ister oyun oynar.Yerinde olsam video çekerdim orada bulunan saati de çekerdim
Sonra whatsapp ihbar hatlarına atardım
Sorumsuzluk bu bir zahmet kahvaltısını evde yapsın hanımefendi
Namaz konusunda adamin zaten vakti var diye dusunuyorum. 14.30da paydos edecek, o zaman kilardim ben olsam.
Cok erken gittigimi dusunmedim acikcasi cunku tek giden ben degildim baya insan vardi bekleyen. Ben de ozel sektorde calistim ama oyle kahvalti yapacsk vakit olmazdi, mesai saati bellidir neticede
Öncelikle şunu bilmeniz gerekir ki vergi dairelerinde mesai 8.30 da başlar. Mesaiden önce kimseye hizmet veremezler ve vermek zorundalar değiller. İster kahvaltısını yapar ister oyun oynar.
Suç mesai başlamadan kon7 sahibini içeriye alan güvenlikçilerde.
Bizde mesai başlamadan kimse içeri alınmaz. Öğle tatilindede herkes dışarı alınır. Böylece yanlış anlaşılma olmaz.
Öncelikle şunu bilmeniz gerekir ki vergi dairelerinde mesai 8.30 da başlar. Mesaiden önce kimseye hizmet veremezler ve vermek zorundalar değiller. İster kahvaltısını yapar ister oyun oynar.
Suç mesai başlamadan kon7 sahibini içeriye alan güvenlikçilerde.
Bizde mesai başlamadan kimse içeri alınmaz. Öğle tatilindede herkes dışarı alınır. Böylece yanlış anlaşılma olmaz.
Sen yine iyi cesaret etmissin ben aramaya gitmezdim inan. Birde kahvede falan bulsan adamı iyice delirip üste çıkardı emin ol. İyiki bulamamışsın dedim okurken. Ortalık manyak dolu. Burdada rahat yok deyip sana bilenip işinide halletmezdi kahvede basılmanın siniriyle.Evet evet kesinlikle, hava soguk kar yagiyor arabaya gitsem adamin gelip gelmedigini de goremeyecektim mecbur bekledim kapida bir sure. Kapinin onundeki adamlar kahvede oturuyor deyince gittim aramaya. Yoksa asla huyum degil israrci bir insan da degilimdir.
Ah ah o polislerin dustugu durumu ben de izledim. Hatta bugun de aklima geldi bak kalp kalbe karsi seninlesarhosa tahammul eden polis bizim dernek soyulunca amaaaan bosver olayina giriyor. Adamlar yogun,mesgul anlayabiliyorum ama benim de o an ihtiyacimiz var yani
Güvenlikçiler bina girişinde sıra yaparlar mesai başlayınca aynı sırayla içeri alırlar. Mesai saatinden önce içeriye kimsenin alınmaması konusunda talimat vardır. Güvenlik nedeninden dolayı.büyük tebrik ederim. Ama sira alabilsinler diye alınıyor cunku siramatikler çalışıyor
Oradaki kurallari cigneyemiyorlar. Yere cop atmaya bile cekiniyorlar. Demek ki isteseler normal insan olabilecekler. Bizdeki sistem bozuklugundan kaynaklaniyor bence
Oradaki kurallari cigneyemiyorlar. Yere cop atmaya bile cekiniyorlar. Demek ki isteseler normal insan olabilecekler. Bizdeki sistem bozuklugundan kaynaklaniyor bence
beğenmiyorsan git cennet vatanımızdan pensilvanyaya yerleş.
Valla Allah sabir versin canim..Tasiyla topragiyla derdim olamaz asla iste boyle garip insanlarla yasiyoruz malesef maycigim