- 22 Haziran 2022
- 2.680
- 1.074
- 30
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
benim anladığım lafın altında kalmak istemiyor açıkçası yüzsüzlük falan diye laf atıldığı içinBu Ayşe’nin de emelden aşşağı kalır yani yokmuş yanlız, kusura bakmayın ama kuzeniniz çok sinsi hem ortalık karıştıracak hem de kendisi kötü olmayacak. Arabayı satmış parasını almış arsız arsız bir de saçma sapan orası burası gezmiş laf işitince bozulmuş almayacak o zaman milletin arabasını!! şimdi de laf taşıyacak ama kötü olmaktan korktuğu için başka planlar yapıyor
Peki, şöyle diyeyim o zaman Emel kıskançsa Ayşe de kıskanç. İçinde tutmuş sadece bu olayla gün yüzüne çıkmışMerve ve ayşeden emelle ilgili hiç bişey bugüne kadar duymadım ama şuan arkadan konuşması ayşeyi sinirlendirdiği için durum bu. ek olarak arabayı ayşeler geçen sene aldıklarında emelin her binişinde bi sıfır aracada biz binelim artık demesi kocasına. bunun haricinde sürekli Merve olan elti için kv onun çocuklarına bakıyor diye benimkine zamanında hiç bakmadılar bana yardım etmediler vs demesi, Merve çok yoruluyormuş ona bişey diyemiyorlar kv kp için demesi falan baya bişey var emelin kötülediği dedikodu yaptığı
peki şunu soralım Ayşe emelin nesini kıskanmış olabilirPeki, şöyle diyeyim o zaman Emel kıskançsa Ayşe de kıskanç. İçinde tutmuş sadece bu olayla gün yüzüne çıkmış
Kendilerinden daha iyi durumda olmasını, üstelik ev hanımı olmasına rağmen.peki şunu soralım Ayşe emelin nesini kıskanmış olabilir
Bu durumda emel Ayşe'nin nesini kıskanacak diye de düşünün.peki şunu soralım Ayşe emelin nesini kıskanmış olabilir
mesela bi örnek şuan kv kp mervenin çocuklarına baktığı için emel sürekli ilerde yaşlanırsalar hastalanırsalar ben bakmam Merve baksın diye laf söylüyormuş ayşeye yani durup durup kötüleyici lafları olduğu için bende emele çok ılımlı bakamıyorumPeki, şöyle diyeyim o zaman Emel kıskançsa Ayşe de kıskanç. İçinde tutmuş sadece bu olayla gün yüzüne çıkmış
Olabilir tabi ki ama zamanında emel dedikodu yaparken müdahele etmiş mi dedikodu yapma emel demiş mi bence hayır, o zaman araları açılmasın diye sinsi sinsi dinleyip şimdi ifşa etmeyi düşünmesi çirkin yoksa emelinde savunulacak tarafı yok bence de ; araba konusu dışında tabi orda haklıbenim anladığım lafın altında kalmak istemiyor açıkçası yüzsüzlük falan diye laf atıldığı için
Çünkü emel dedikodu yaparken Ayşe oturup dinlemiş.ne açıdan alıcak boyunun ölçüsünü
Ayşe zaten bekarkende kendi aracını çalışıp almış biri ve evlenmedende eşiyle araçlarını satıp sıfır aldılar. emelse bunca zamandır eşini kv kp diğer eltisini herkese kötülen biri ve sürekli kendi üzerine mal olsun isteyen bunuda hep dile getiren biri
Tamam Emel de kıskanıyordur. Ama Ayşe de Emel i kıskanıyor.mesela bi örnek şuan kv kp mervenin çocuklarına baktığı için emel sürekli ilerde yaşlanırsalar hastalanırsalar ben bakmam Merve baksın diye laf söylüyormuş ayşeye yani durup durup kötüleyici lafları olduğu için bende emele çok ılımlı bakamıyorum
durumları alacak kadar iyi ama senelerdir almadılar muhtemelende almayacakları, emel genel olarak evliliğinde mutsuz biri herseyde şikayet eden eşinin memleketine bayramlarda gitmek istemeyen geçen bayramda kediyi bahane etmiş evde, ama Merve ve yaşa eşlerini yalnız bırakmayan idare eden birileri. emel istemediğini sevmediğini her fırsatta dile getiren biri. birde Ayşenin yaşı 28 emel olmuş kırk, emel sıfır sayılabilecek bir arabaya 40 şında biniyor Ayşe henüz 28 yaşında bindi, emel sürekli evlendiklerinde çok sıkıntı çektiklerini anlatıyor son 1-2 senedir eşinin borsada tutturmasıyla durumları düzelmiş ama ayşeye hep diyormuşki boşanıcam boşanıcam Ayşe bir gün demiş e yenge neden boşanmıyorsun o zaman, emel demişki bu adam benim sayemde bu kadar mal mülk yaptı şimdi kendisi mi yesin. halbuki sadece 3-4 sene asgari ücret çalışmış sonra işi bırakmış. çalışmayada pek hevesli biri değil. ama ona şuan sorsanız aslında eşi hiç bişey yapmamış ilk evi aldıkları zaman evi bu geçindirmiş ilk arabalarıda bu işten çıkınca bunun tazminatıyla alınmış. diğer Merve olan eltileride evlendiğinde düğün araçlarını sıfır almışlar önce onu kıskanıp aynı lafları etmiş 4 sene önce falan bi sıfır aracada biz binelim diye. şimdide ayşeler alınca aynısı. yani bencede ayşelerin arsa almak için aracı satma durumları çıkmasaydı emel daha çok beklerdi gibi geliyorBu durumda emel Ayşe'nin nesini kıskanacak diye de düşünün.
Anladığım kadarıyla emel ev hanımı, çalışmıyor ama maddi durumları ikinci arabayı alacak kadar iyi. Bir zamanlar Ayşe'nin bindiği sıfır arabayı (sıfır olması önemli, çünkü sizde defalarca belirttiniz) aldı ve artık onun.
Üstelik araba da emel'in üzerine
kuzenim yanımda o ne sorsa aynısını yazıyorum aslında kendisini savunuyor şuan inşallah bi dahaki konusunu kendi hesabından açacak ben aracıyım maalesefSiz bu konuyu kuzeninizi övüp eltisini gömmek için açtınız sanırım. Aile bireyleriyle konuşsanız daha iyi olmaz mıydı, rahat rahat yapardıız dedikodunuzu? Biz objektif baktığımız için ne size ne kuzeninize hak veriyoruz. Bu olay özelinde konuşursak kuzeniniz kesinlikle haksız.
ya bu bi zengin kocaya bakarKendilerinden daha iyi durumda olmasını, üstelik ev hanımı olmasına rağmen.
Bakın burada bile şöyle diyorsunuz; emel 40 yaşında, ayşe 28. Ayşe'nin 28 yaşındayken bindiği arabaya o anca 40'ında biniyor. Bu gerçekten çok kötü kalpli bir düşünce. Gerçekten.durumları alacak kadar iyi ama senelerdir almadılar muhtemelende almayacakları, emel genel olarak evliliğinde mutsuz biri herseyde şikayet eden eşinin memleketine bayramlarda gitmek istemeyen geçen bayramda kediyi bahane etmiş evde, ama Merve ve yaşa eşlerini yalnız bırakmayan idare eden birileri. emel istemediğini sevmediğini her fırsatta dile getiren biri. birde Ayşenin yaşı 28 emel olmuş kırk, emel sıfır sayılabilecek bir arabaya 40 şında biniyor Ayşe henüz 28 yaşında bindi, emel sürekli evlendiklerinde çok sıkıntı çektiklerini anlatıyor son 1-2 senedir eşinin borsada tutturmasıyla durumları düzelmiş ama ayşeye hep diyormuşki boşanıcam boşanıcam Ayşe bir gün demiş e yenge neden boşanmıyorsun o zaman, emel demişki bu adam benim sayemde bu kadar mal mülk yaptı şimdi kendisi mi yesin. halbuki sadece 3-4 sene asgari ücret çalışmış sonra işi bırakmış. çalışmayada pek hevesli biri değil. ama ona şuan sorsanız aslında eşi hiç bişey yapmamış ilk evi aldıkları zaman evi bu geçindirmiş ilk arabalarıda bu işten çıkınca bunun tazminatıyla alınmış. diğer Merve olan eltileride evlendiğinde düğün araçlarını sıfır almışlar önce onu kıskanıp aynı lafları etmiş 4 sene önce falan bi sıfır aracada biz binelim diye. şimdide ayşeler alınca aynısı. yani bencede ayşelerin arsa almak için aracı satma durumları çıkmasaydı emel daha çok beklerdi gibi geliyor
Evet işte emel zengin koca bulmus, Ayşe bulamamışya bu bi zengin kocaya bakar
ya bu bi zengin kocaya bakar
zaten almayacak artık ama aşenin takıldığı durum arkadan konuşulması maalesef.Bakın burada bile şöyle diyorsunuz; emel 40 yaşında, ayşe 28. Ayşe'nin 28 yaşındayken bindiği arabaya o anca 40'ında biniyor. Bu gerçekten çok kötü kalpli bir düşünce. Gerçekten.
Ayrıca Emel bu kadar kötüyse, Ayşe de az gurur yapsın almasın arabayı. Madem ayşe 28 yaşında sıfır arabaya binecek kadar üstün, taksi de çağırabilirdi diye düşünüyorum
O da Emel'in herkesin arkasından konuştuğunu zaten bilerek baştan almayacaktı. Bile bile yapmış, şimdi burada sırf Emel kıskanç, tü kaka densin diye Emel'le ilgili sayfa sayfa dedikodu anlatıyor.zaten almayacak artık ama aşenin takıldığı durum arkadan konuşulması maalesef.
Siz illa Emel kötü densin istiyorsunuz anlaşıldı. Diyelim de rahatlayın o zaman.Ayşe zaten bekarkende kendi aracını çalışıp almış biri ve evlenmedende eşiyle araçlarını satıp sıfır aldılar. emelse bunca zamandır eşini kv kp diğer eltisini herkese kötülen biri ve sürekli kendi üzerine mal olsun isteyen bunuda hep dile getiren biri