Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki iyi geçinmeye çalışsın, saç baş birbirlerine girişemezler ama iyi geçinmeye çalışmak aslında idare etmektir.
Bu durumun bununla alakası yok, arabayı almak için gerçekten çok yakın olmaları gerekiyor. Yani iyi geçinmeye çalışmaktan ziyade gerçekten çok iyi geçiniyor olmaları lazım.

böyle eltiler vardı acaba

çoğunluk kararıyla elti haklı burda anladığımız kuzenimin tavrı ne olmalı bundan sonra intikam alsın yada ortamlarda laf soksun mu yoksa kendi kabuğuna çekilip görmezden mi gelsin

Ayşe hesapçı ve kıskanç. Arabayı Emel’e satmakta tek amacı istediği zaman kullanabilmesi. Bir de diyor ki, ben olmazsam, Emel araba almazdı, bayağı kıskançlık yapıyor.
Arabayı arsa sahibine satsa kullanabilecek miydi? Bir zahmet o zaman ne yapacaktısa, onu yapsın. Sen arabayı sat, arsa al, ama satdığın arabayı her gezmeye gittiğinde al, eltin de bir şey söylediğinde kötü ve kıskanç olsun. Hayret

çoğunluk kararıyla elti haklı burda anladığımız kuzenimin tavrı ne olmalı bundan sonra intikam alsın yada ortamlarda laf soksun mu yoksa kendi kabuğuna çekilip görmezden mi gelsin

Haklı olmadığı bir konuda neyin intikamını alacak pardon? Laf soksun da alsın boyunun ölçüsünü. Sizin kuzeniniz de çokta masum biri değil. Bu konu tam tencere dibin kara seninki benden kara hesabı. Kuzeninize söyleyin o arabanın bir başkasına ait olduğunu kabullensin öncelikle

çünkü içten içe alınmış ve elti bunu aile içinde duyurduğu için kp bile biliyor. ayşede onun çokta masum biri olmadığını duyurmak istiyor ben konuştum ama burdan ikna olur belki
Duyurunca ne olacak ki? Bunlar gerçekten çok küçük hesaplar.
Ayşe bunlarla vakit kaybetmesin, kendine desin ki; ben arabamı sattım, bana ait değil. Araba eltimin arabası, haklı olan da o.
Böylece sorun çözülecek

her gezmeye gittiğinde al derken

o zaman zaten ihtiyaç halinde abiden isteyeceklerdi aslında durum şöyle bunu yazmamışız kp i ekim sonu gibi yeni araba alacakmış. traktörünü falan satıp emekli oluyormuş bunun için aslında Ayşe ve aliye demişki siz arsayı alın ev yaptırın arabayı düşünmeyin ben size kışın arabayı veririm demiş çünkü kv kp üçüncü kardeş olan mehmetin küçük çocuklarına baktıkları için kışın onların yanında kalıyorlar. ali ve Ayşe buna istinaden demişki biz ekime kadar araçsız idare ederiz öyleyse. hemde Ahmet ve emel zaten alırsınız vs diyince. aldıkları ilk seferde böyle bir laf olması gücüne gitti

ne açıdan alıcak boyunun ölçüsünü

Yüzsüzlük çok ağır bir yargı bence de ama ciddi bir rahatlık durumu var kanımca Ayşe’de , ayrıca emelin olması emel için birseyler değiştirmiş ki rahatsız olmuş kadın yani ağız ucu ile yapılan bir teklife balıklama atlamak da bence bir anlamda arsızlıktır ayrıca diğer yorumlarda gördüğüm kadarıyla Ayşe emelin huyunu biliyor sonuçta can ciğer arkadaş değiller o arabayı emelin huyunu bilmesine rağmen alıyorsa o lafı da sineye çekecek bir zahmet

Ben okudum, kim kim anladım da, bence kıskanç olanlar Merve ve Ayşe. Emel hem ev hanımı hem durumları iyi anladığım kadarıyla. Biz çalışıp yoruluyoruz o yattığı yerden birşeylere sahip oluyor diye düşünüyorlar diye tahmin ediyorum. Emel in kıskanç olduğu birkaç yerde ısrarla vurgulanmış ama bana geçmedi .
Araba konusunda da emel haklı. Hem arabayı sat hem sülalecek keyfini sür. Ben kendi babamdan kızkardeşimden çok zaruri birşey olmadıkça araba almıyorum. Bir de bir haftalık istemişler Ayşe ve Ali.

ne açıdan alıcak boyunun ölçüsünü

Ay o kadar şey yazdım sadece buna mı takıldınız? Belli ki eltisi susup oturmayacak, boş durmayacak o da lafını sokacak, sonra iş büyüyecek diğer aile üyelerine yansıyacak olay. Başlatan da bu konuda haksız olan da kuzeniniz olduğu için kabak onun başına patlatacak haliyle

Altay turklerınden mısınız?
Destan yazmışsınız da

Şu yorumdan sonra emin oldum ki, Ayşe Emel i kıskanıyor asıl

Merve ve ayşeden emelle ilgili hiç bişey bugüne kadar duymadım ama şuan arkadan konuşması ayşeyi sinirlendirdiği için durum bu. ek olarak arabayı ayşeler geçen sene aldıklarında emelin her binişinde bi sıfır aracada biz binelim artık demesi kocasına. bunun haricinde sürekli Merve olan elti için kv onun çocuklarına bakıyor diye benimkine zamanında hiç bakmadılar bana yardım etmediler vs demesi, Merve çok yoruluyormuş ona bişey diyemiyorlar kv kp için demesi falan baya bişey var emelin kötülediği dedikodu yaptığı

Bu Ayşe’nin de emelden aşşağı kalır yani yokmuş yanlız, kusura bakmayın ama kuzeniniz çok sinsi hem ortalık karıştıracak hem de kendisi kötü olmayacak. Arabayı satmış parasını almış arsız arsız bir de saçma sapan orası burası gezmiş laf işitince bozulmuş almayacak o zaman milletin arabasını!! şimdi de laf taşıyacak ama kötü olmaktan korktuğu için başka planlar yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…