- 29 Mayıs 2021
- 13.140
- 85.206
- 36
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Tamam da bundan kuzene ne?yahu bu bizim uydurduğumuz bişey değil kuzenim 1 senelik evli ve emelle her bir araya geldiğinde emelin söylediği şey benim üzerime bi mal yok ev eşimin üstüne araba şirketin üstüne diğer kardeş merveye yapmış arabayı ali ayşeye yapmış bana bişey yok. bunları duysanız siz ne dersiniz şimdi bile Ahmet arabayı alıp şirket üstüne yapacaktı sonra emelin kardeşi demiş borsayı bozmayacaksan ben borç altın vereyim ama bir şartla ablama yap diye
kendini güvende hissetmek istiyorsa keşke mervenin kendisine mesleğine arkadan laf edeceğine çalışmayı deneseydi mesela her sene bi artık bende çalışcam dükkan açıcam vs lafı dönüyor ağzında ama versene boş geçen sene en son annesi diyormuş sen artık iş kadını oluyorsun bundan sonra evim toz olmuş mu falan bakma diye dükkan bakıyorlarmış güya ama yok yani çalışma başarma isteği yok he bu arada ev temizliyor derseniz onuda temizlikçe tutuyormuş çocuğuylada ilgilenmiyormuş çocuk ful tv çizgi filim kendi kendine konuşuyor emel evde kediyle oynuyor tüm gün tek yaptığı sabah çocuğu okula getirip götürmekmiş her bunu anlatır çok yoruldum ben götürüyorum Ahmet hiç bişey yapmıyor diyormuş. Ahmet ise tüm gün çalışan sabah 4 te yatan bi adamBunda ne var bu kadar büyütecek anlamadım? İnsan bunca yıllık evliliğinde kendi üzerine bir şey olsun istemez mi? Durumları da gayet iyi. Bunu neden heves ya da dilek diye almıyorsunuz da cart diye kıskançlık etiketi yapıştırıyorsunuz? Kadın ev hanımı, belki kendini güvende hissedecek böyle?
Ayrıca borç olarak parayı kardeşim veriyorsa bi zahmet benim üstüme olsun
İyi de bundan sizene? Canı isterse çalışır, canı isterse temizlik için kadın tutar, canı isterse 24 saat temizlik yapar, çocuğa çizgifilm açıyor falan, doğrudan anneliğe saldırıdır.kendini güvende hissetmek istiyorsa keşe mervenin kendisine mesleğine arkadan laf edeceğine çalışmayı deneseydi mesela her sene bi artık bende çalışsam dükkan açıcak vs lafı dönüyor ağzında ama versene boş geçen sene en son annesi diyormuş sen artık iş kadını oluyorsun bundan sonra evim toz olmuş mu falan bakma diye dükkan bakıyorlarmış güya ama yok yani çalışma başarma isteği yok he bu arada ev temizliyor derseniz onuda temizlikçe tutuyormuş çocuğuylada ilgilenmiyormuş çocuk ful tv çizgi filim kendi kendine konuşuyor emel evde kediyle oynuyor tüm gün tek yaptığı sabah çocuğu okula getirip götürmekmiş her bunu anlatır çok yoruldum ben götürüyorum Ahmet hiç bişey yapmıyor diyormuş. Ahmet ise tüm gün çalışan sabah 4 te yatan bi adam
Bunun şuan farkında ama bundan sonra zaten istemeyecekmişİyi de bundan sizene? Canı isterse çalışır, canı isterse temizlik için kadın tutar, canı isterse 24 saat temizlik yapar, çocuğa çizgifilm açıyor falan, doğrudan anneliğe saldırıdır.
Bunlar sizi asla ilgilendirmez. Zaten dönüp dolaşıp konuda aynı yere geliyoruz. Emel bu kadar korkunç ve fesatsa Ayşe o arabayı aldığında arkasından konuşulacağını zaten biliyordu. Yapmasaydı madem
İnsanların aile içi hayatından, temizliğinden sizin yahu? Size ne?kendini güvende hissetmek istiyorsa keşe mervenin kendisine mesleğine arkadan laf edeceğine çalışmayı deneseydi mesela her sene bi artık bende çalışsam dükkan açıcak vs lafı dönüyor ağzında ama versene boş geçen sene en son annesi diyormuş sen artık iş kadını oluyorsun bundan sonra evim toz olmuş mu falan bakma diye dükkan bakıyorlarmış güya ama yok yani çalışma başarma isteği yok he bu arada ev temizliyor derseniz onuda temizlikçe tutuyormuş çocuğuylada ilgilenmiyormuş çocuk ful tv çizgi filim kendi kendine konuşuyor emel evde kediyle oynuyor tüm gün tek yaptığı sabah çocuğu okula getirip götürmekmiş her bunu anlatır çok yoruldum ben götürüyorum Ahmet hiç bişey yapmıyor diyormuş. Ahmet ise tüm gün çalışan sabah 4 te yatan bi adam
Hiçte şu an farkında olmuş gibi değil. Eltiyle bugün tanışmadı, geçmişte kendi eşi bile iyi geçinmeye çalış dediğine göre hep biliyordu.Bunun şuan farkında ama bundan sonra zaten istemeyecekmiş
Emel kötü densin diye kadının sadece ama sadece kendini ilgilendiren kısımları nize anlatılmış.İyi de bundan sizene? Canı isterse çalışır, canı isterse temizlik için kadın tutar, canı isterse 24 saat temizlik yapar, çocuğa çizgifilm açıyor falan, doğrudan anneliğe saldırıdır.
Bunlar sizi asla ilgilendirmez. Zaten dönüp dolaşıp konuda aynı yere geliyoruz. Emel bu kadar korkunç ve fesatsa Ayşe o arabayı aldığında arkasından konuşulacağını zaten biliyordu. Yapmasaydı madem
Kendi eşi değil emelin eşi bunu diyenHiçte şu an farkında olmuş gibi değil. Eltiyle bugün tanışmadı, geçmişte kendi eşi bile iyi geçinmeye çalış dediğine göre hep biliyordu.
Ayşe'ye söyleyin, kimin çalışıp çalışmadığı, evini kime ve nasıl temizlettiği, çocuğuna nasıl baktığı ve kocasıyla ilişkisi onu ilgilendirmez.
yahu bu bizim uydurduğumuz bişey değil kuzenim 1 senelik evli ve emelle her bir araya geldiğinde emelin söylediği şey benim üzerime bi mal yok ev eşimin üstüne araba şirketin üstüne diğer kardeş merveye yapmış arabayı ali ayşeye yapmış bana bişey yok. bunları duysanız siz ne dersiniz şimdi bile Ahmet arabayı alıp şirket üstüne yapacaktı sonra emelin kardeşi demiş borsayı bozmayacaksan ben borç altın vereyim ama bir şartla ablama yap diye
Öyleyse emele şunu söylememeniz gerekmez mi kendi aile için herkese anlatı ulu orta dökmesinHiçte şu an farkında olmuş gibi değil. Eltiyle bugün tanışmadı, geçmişte kendi eşi bile iyi geçinmeye çalış dediğine göre hep biliyordu.
Ayşe'ye söyleyin, kimin çalışıp çalışmadığı, evini kime ve nasıl temizlettiği, çocuğuna nasıl baktığı ve kocasıyla ilişkisi onu ilgilendirmez.
Gerçekten sinirlerim zıpladı artık. Birkaç sayfa önce de yazdım emel kıskanç, tü kaka densin diye anlatılmayan dedikodu kalmadı.Emel kötü densin diye kadının sadece ama sadece kendini ilgilendiren kısımları nize anlatılmış.
Ne ayıp.
Okumuş,meslek sahibi kadınım diye de kendini farkı görüyor bu kafadaki kuzen birde.
Saka gibi.
Ne farkı var? Sonuçta biri önceden söylediğine göre emel'in davranışlarını bugün fark etmedi.Kendi eşi değil emelin eşi bunu diyen
Aynen bir cinsel hayatı kaldı kadınla ilgili yazılmayan, sirf kötü densin diye.Gerçekten sinirlerim zıpladı artık. Birkaç sayfa önce de yazdım emel kıskanç, tü kaka densin diye anlatılmayan dedikodu kalmadı.
O Emel'i ilgilendirir. Emel gelsin burada konu açsın ona da fikrimizi söyleyelim. Burada konu Ayşe, kuzeni de sizsiniz.Öyleyse emele şunu söylememeniz gerekmez mi kendi aile için herkese anlatı ulu orta dökmesin
İsteyemez hanımefendi kimse kimsenin hiçbir şeyini. Evli bu insanlar bekar değilBu işin ilki sonumu var en başta neden diyorlar ki ozaman lazım olduğu zaman istersiniz diye. Denize giderkende araba lazım hastaneye giderkende lazım. Yani bostaysa neden istenmesinki kardeşi bu sonuçta. Emel in üzerine olması benim gözümde hicbisey degistirmez bizim arabada benim üzerime ama eşim babasına falan veriyor sürekli senin benimmi var ya. Emel haksız. Madem laf yapacaktı vermeseydi en başta arabayı.
Elti haklı hala ortamlarda laf soksun mı diyorsun ? Ayşe haksız susup otursun ?çoğunluk kararıyla elti haklı burda anladığımız kuzenimin tavrı ne olmalı bundan sonra intikam alsın yada ortamlarda laf soksun mu yoksa kendi kabuğuna çekilip görmezden mi gelsin