Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Satmışlar arabayı yani her dk almak gereksiz. Kadın hevesle kullanmak ister. Acaba isteyecekler mi diye düşünmek istemez. Gezmek için araba isteyecekti maden o zaman arabayı satmasaydı

Kuzenin kuzenleri yoktu aslında keşke isimlendirmeymişim üç erkek kardeş ve üç elti

Kuzeninin eltisi haklı. Arabayı ortak kullanmak isteseydi yarısının parasını verirdi, ya da o da kendine arsa alıp sizinkini kullanırdı. Oğulları, kardeşleriyle evlendik diye görümceyle, eltiyle, kayınla, kaynanayla, gelin ve ailesiyle her şeyimiz ortak olsun kafasından çıkın. Herkes kendi bütçesine göre yaşasın. Hem pastam dursun hem karnım doysun, olmaz.

kızlar isimlendirdim özür dilerim biraz karışmış ortalık

Elti kıskanç, elti dedikoducu ,elti kuzeninizi çekemiyor . Bahsettiğimiz elti para verip bir araba satın alıyor. Arabanın misafirler için acil bir durumda kullanılması talebinde bulunuluyor. Kötü olan elti buna da izin veriyor ve arabayı kendilerinden satın aldığı kaynı ve eltisine emanet ediyor. Elti kıskanç, elti kötü ,elti düşüncesiz demiş miydim? Ha işte o eltinin arabasıyla denize gidiliyor ,misafirler ağırlanıyor ama yine kötü , kıskanç ve düşüncesiz olan elti kuzeninizi çekemiyor.

bire bir böyle düşünüyor keşke diyor zaten arsa sahibi aramayı alacaktı ona verseydik diyor çünkü bi nevi kuzenim sayesinde eltisi araba sahibi oldu. eşi almayacaktı ona yada küçük bişey alıp şirket üstüne yapacaktı. arsa sahibini arayıp biz alalım söyleyin dediğinde kuzenim çok sevinmiş çünkü onlarda iki araba olacak ihtiyaç halinde alırız diye ve arsa sahibini ikna etmişler. en başta arsa sahibiyle sözleşme yapılmış sözleşmeye araç model marka plaka yazılmış arsanın ederinin bu kadarı karşılığı bu araç geçecek diye imzalar atılmış sonradan ikna ettiler adamı ve abiye verdiler. kuzenim diyorki keşke o adama verseydik eşinin abisi en az iki sene daha o eltiye araba almazdı alırsa 500 lük bişey alacaktı dediğim gibi oda şirket üzerine olacaktı. sonra devreye eltinin kardeşi falan girip altın maltın verip ablamın üstüne yap deyince kdın 1 milyonluk araş sahibi oldu.

bide kuzenin şöyle diyor zaten bir haftalığına tatildeydiler ve onun herhangi bişeyine engel olmadık. bir plan yaptıysak o hafta kapıda araba varken taksiye mi binseydik. kuzenimin alındığı konu arkadan diğer eltiye laf yapılması ve bu emel olan zaten diğer eltiyi kuzenime devamlı çekiştiren biri kadının huyunu ailede herkes biliyor memlekette kendine rahat edemediği için yatak aldırmış. bayramda kalmaya gittiklerinde küçük kardeş eşi ve iki çocuğuyla o yatağı kullandığı için sürekli laf yapıyor yatağına başkası yatsın istemiyor ben ona mı yatak aldım diyor. geçen bayramda kv ve kp e diyormuş ki Merve kilolu baya bi. Merve benim yatağın yaylarını kırmış galiba gacur gıcır ediyor falan diye

Bu konuda elti haklı kuzeniniz haksız. Araba satılmış artık kuzeniniz arabayı başkasına satmıs olsaydı nasıl gezecekse o şekilde gezmeliydi arabayı istememeliydirler.. hem satmışlar parasını almışlar ama hemde yine arabayla gezip tozmaya devam ediyolar araba artık onların değil kullanım hakları yok bunu kabullensinler bir daha da o arabaya el sürmesinler.

Konuda kuzene hak veren tek yoruma cevap vermişsiniz…
Ama bu kuzenin yüzsüz olduğu gerçeğini değiştirmez

yani burda aile içinde arkadan konuşan laf yapan eltinin bir suçu yok mu. birine iyilik yapıp vermişsem ben arkasından laf yapmam açıkçası en azından aile içinde kulaklarına getirmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…