Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayşe haksız net! İhtiyaç anında almak başka habire orası burası gezmek başka diğer konuları bilmem ama araba konusunda emel çok haklı.

Ayşe'nin yerinde olsam Emel'i arar Merve ile benim dedikodumu yapacağına en başta arabayı emanet vermeseydin. Nereye giderken kullandığının hesabinida vermeyeyeyim bı zahmet. He verdin hoşuna gitmedi benim gezip tozmam ozamanda yine Merve yerine beni arayıp ben senin gezmenden rahatsız oldum arabayı kullanmayın deseydin! Yüzüme söylemeye çekindiği seyi arkamdanda konuşma derdim. Bunuda özellikle kocası Ahmet'in duyacağı şekilde söylerdim. Sonra onlar yesinler birbirini. Büyük ihtimalle emelin eşinin haberi yok bu konuşmalardan. Hem arabayı kullanmayi kendileri teklif ediyorsunuz hemde çekemiyorsunuz baştan vermeyeseydiniz keşke derdim. Sonrasınida oturur izlerdim. Bu hikayede yanan hepsi olurdu. Hem lafı söyleyen hemde lafi taşıyan

Kuzeniniz de çok uyanıkmış eltisini düşünen minnoş gelin gibi yansıtmaya çalışıyorsunuz ama basbaya onlara arabaya satmaya çalışmışlar ki aracı hala sürmeye devam edebilsinler gezip tozsunlar diye. Hem arsa sahibi olacaklar hemde sattıkları arabayı her istediklernde alıp kullanacaklar, elti akıllı olup alsın anahtarı ellerinden bu uyanıkların.

bunu Ayşe konuşmak istedi ama eşi izin vermemiş konuyu büyütmek istemiyor. ayşenin düşüncesi şu sanki bir kaç kere araba alıp gezmişiz gibi diyor ilk sefer istemişler düğün sebebiyle zaten onlar tatilde oldukları içinde son kullanışlarını yapmışlar

Ayşe haksız net! İhtiyaç anında almak başka habire orası burası gezmek başka diğer konuları bilmem ama araba konusunda emel çok haklı.
Ayşe niye haksız olsun ki onlar vermiş arabayı zaten kullanırsınız diye bunlar kardeşler tamam kadınlar elti olabilir ama anahtarı teslim etmişler tatile gitmeden büyük ihtimal dönüşte verecektiler anahtarı. Kardeşimin arabasinida kullanamayacaksam ohooo. Emanet veren eltisi emel değil bence emelin kocası

galiba ahmette duymuş alındıklarını aliye sormuş geçen dün. ve demişki bir insana 100 iyilik yaparsın 1 kötülük yaparsın unutulur falan. yengenin huyunu biliyorsun falan demiş. ek olarak Ayşe ahmete duyurmak istedi ama dediğim gibi ali buna engel oluyor bizim yüzümüzden araları bozulmasın bırak diyor.

kızlar bu arada antalyaya tatile giden emel ve Ahmet. ayşeler değil. bunu karıştıranlar varsa. emel ve Ahmet kendi diğer arabları ile gidiyor. burda diğer araç boşta kalacağı için ayşeler alıyor çünkü emellerin tatilden dönecekleri gün eve kv kp ve diğer kardeş gelecek çocukları ile yatılı kalmaya düğüne gidecekler. tek araba gelecekleri içinde Ayşe ve ali o arabayı istiyor kullanmak için

ALES sorusu gibi olmuş bari 1. Çiftin adları A ile 2. Çiftin adları B ile 3. Çiftin adları C ile başlasaydı daha az karıştırılırdı neyse ben konuda emeli haklı buldum madem arabayı sattılar zırt pırt keyifleri için almasınlar. Yedi yabancıya satsalardı böyle mi yapacaklardı

Arabanin sahibi olan bizim konu sahibinin kuzeni, paraya ihtiyaclari olunca araba eltiye satiliyor.

Elti zengin, elti ev hanimi, eltinin evinde 2.araba olmus oluyor.

Eltinin esi diyor ki arabayi istediginizde alin.

Bunlarda alip kullaniyorlar, elti laf ediyor "yuzsuzler" diye.

3 elti var, biri ev hanimi, biri muhendis, biri doktor.
Meslek sahibi olanlar, ev hanimi olanin haset olduğunu ve bilincli planlar yaparak laf etmeye yer aradigini dusunuyor.

Bu işin ilki sonumu var en başta neden diyorlar ki ozaman lazım olduğu zaman istersiniz diye. Denize giderkende araba lazım hastaneye giderkende lazım. Yani bostaysa neden istenmesinki kardeşi bu sonuçta. Emel in üzerine olması benim gözümde hicbisey degistirmez bizim arabada benim üzerime ama eşim babasına falan veriyor sürekli senin benimmi var ya. Emel haksız. Madem laf yapacaktı vermeseydi en başta arabayı.

işte burdaki hanımların çoğuda böyle düşünmüyor.

Ali ahmet ve mehmet 3 kardeş

Ali ve eşi arabasını ahmet’e satıyor. Amaa ali arabasını ahmete satmamış gibi hala arabayı almaya kullanmaya devam ediyor sorun iki kardeşde değil sorun İki gelin kıskançlık yapıyor işte ve bu olayı ortaya çıkarıp dedikoduyu yayanda 3. Kardeş mehmet

arabayı satmışlar artık araba emelin istediğini der kadın. Zaten buzamana kadar kıskanıyormuş, onunda eline koz geçmiş.. Ayşe ihtiyaç için istemiş ama maşallah gezmiş tozmuş tabikide kızar kadınnn.
Eğer artık arabası yoksa ona göre yaşıcak ayşe, arabası yok artık binsin otobuse gitsin..

Ayşe’e söyle onun bi arabası yok artık, beni çıldırtmak mı istiyor, onun arabası YOK

Emelin olması hiç birşeyi değiştirmemis Emel'in eşi yine onlara arabayı lazım olunca kullanın demiş :) emel eşinden korktuğu için sesini cikaramayio vermiş ama rahatsız olduğunu da bisekilde duyurmuş hemde bunu yüzsüzluk adı altında. Yüzsüzluk bu değil ama. Arabayı satarsın ama tekrar istersin karşı taraf teklif etmeden yaparsa bu yüzsüzluk olabilirmi evet. Ama karşı taraf kendisi teklif ediyor onlarda alıyor lazım diye burda yüzsüzluk göremedim ben

kızlar ek olarak bu emelin ilk vukuatı değil çünkü bu herkesin arkasından konuşan biri, merveyi ayşeye kötülüyor kv ve kp yi ayrı kötülüyor ayşeyi sürekli dolduruyor ve ahmetten sürekli boşanmak istediğini bıktığını falan söylüyor. kendini çok iyi görüyor ama ahmeti yerin dibine sokuyor oysaki Ahmet işinde gücünde iyi para kazanan çocuğuyla ilgili bir adam Ayşe şimdi bu konuyu duyunca kendi arkasındanda konuştuğunu ve çok üzüldüğü için kv kp ve diğer eltiye emelin bu güne kadarki söylediği şeyleri söylemek istiyor ama kendide kötü olmak istemiyor ne yapmalı

Bunu yazmıştım ama ekleyememişim:)

işte burdaki hanımların çoğuda böyle düşünmüyor.
Olabilir herkes aynı düşünmek zorunda değil tabi. Baştan verdiğim şeyin arkasından laf yapıyorsam ben suçluyumdur kimse kusura bakmasın soyledigimin arkasındayım vermek istemiyorsa teklifte etmeyecektiler. Ama emel kocasindan korktuğu için sesini cikaramayip vermiş arabayı bunuda yediremeyip yüzsüz demiş Ayşe'ye.

Ayşe çok tehlikeli, zaten duyurmuşlar bir de araları bozulmasın duyurmayalim demişler. Kendileri arabayı üzerine yapmış bu normal ama Emel isteyince kıskanç olmuş. Allah Emelin yardımcısı olsun baksana kocası bile savunmamiş haklı olduğu halde, hepsinin derdi Emel olmuş

Ben Ayşe'nin yerinde olsaydım eltimlerin emanet arabasını ihtiyaç için kullanırdım gezmeye gitmezdim. Emelin dedikodu yapmasida çok çirkin. Ama dediğim gibi ihtiyaç halinde kullanırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…